Yes, I did it!

Voordat de opleiding begon, in mijn zoektocht naar een geschikte opleiding, en tijdens de opleiding heeft Petra een plaatje gebruikt wat eigenlijk constant in mijn hoofd is blijven hangen. Op de een of andere manier moet ik daar heel vaak aan denken, als ik twijfel maar ook als ik weer een stapje verder ben. Vandaag kan ik hem dan ook echt gebruiken, ik heb de bovenste trede behaald!

Ik kan me nog zo goed herinneren (is ook nog niet zolang geleden) hoe wij allemaal, toch een beetje timide en zenuwachtig, binnen stapten bij het hotel in Haarlemmerliede. Waar we met de twee live dagen zijn begonnen. Al snel veranderde dat in een gevoel van verbondenheid. Dat is in de loop van de opleiding alleen maar gegroeid. We volgen elkaar op de voet. We vertellen onze successen, maar ook struggles in de Whatsapp groep. Vragen elkaar om advies en delen tips.

Afgelopen maandagavond was het dan zover. DE presentaties van onze bedrijven, toch wel een beetje spannend. Wat was het leuk om van iedereen te zien hoe ze hun bedrijf opgezet hebben, hoe we gegroeid zijn in die 10 weken. De presentaties waren zo verschillend. De ene heel uitgebreid, de ander juist heel minimalistisch en alles daartussen, maar stuk voor stuk interessant.

Meiden, we did it!

De dag erna was ik nog meer gefocust om de laatste opdrachten af te maken. Ik wil dat certificaat hebben en het liefst zo snel mogelijk. Ook dat is gelukt! Wat ik niet verwacht had, is dat Petra de dag daarna de opdrachten al beoordeeld heeft en dat ik dus alles afgerond heb. Om vervolgens ook meteen mijn certificaat toe te sturen.

YES I DID IT!!

Vanaf nu start ik weer met een nieuwe trap, ik hoop op 1 januari 2019 weer te kunnen zeggen Yes I did it!!

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *