YAYYY! Mijn eerste vlog staat live

Welkom bij mijn eerste Vlog

Vet spannend!! Hier is mijn eerste vlog voor de Academie. De afgelopen weken heb ik iedere week een blog geplaatst. Vanaf deze week ga ik het over een andere boeg gooien: ik ga vloggen! Het zou dus ook super leuk zijn als jij mij wilt laten in de comments wat je ervan vindt. Een van mijn doelen tijdens deze module is online zichtbaar te worden met C9 Agency en ik denk dat vloggen mij hier zeker goed bij kan helpen.

De Ad’s draaien

Deze week zijn de statistieken echt onderdeel van mijn werk geworden. Maandag ben ik voor één van mijn klanten gestart met adverteren op Facebook. Hier heb ik dus al die weken naartoe gewerkt. Heb alles ingericht en stukje bij beetje leren kennen. En dat kwam nu allemaal van pas. Steker nog, nu valt alles op zijn plek. Ik begin nu te begrijpen hoe het allemaal werkt. Ik kan bijsturen, aanpassen en zorgen dat we binnen het gestelde budget blijven. Het geeft eigenlijk ook echt een kick om te zien dat we een doelgroep hebben gekozen die aanslaat. En daardoor zie ik ook dat een andere doelgroep het niet zo goed doet. We laten de advertenties wel even draaien zodat we voldoende inzichten hebben. Ik pas vandaag de tekst nog een beetje aan en dan check in volgende week hoe ze gaan.

Maar nu eerst weekend vieren. En het belooft een bijzonder weekend te worden. Sinterklaas komt weer aan in Nederland. Kan niet wachten!

Ik wens jullie allemaal een gezellig weekend en tot volgende week.

8 Reacties

 1. Petra Fehring

  hi Nelleke, super stoer deze allereerste vlog! Heel goed gedaan want ik zie de Nelleke zoals ik je ken. Vriendelijk, open, enthousiast en die eerlijk is. Echt super leuk om jou zo terug te zien. Ik zou er zeker mee doorgaan.

  Tip: zet het achtergrond muziekje nog zachter of laat het achterwege. Ik wil me op jouw verhaal kunnen focussen en dat vind ik nu wat lastiger.

  Antwoord
  • nelleke

   Hi Petra, dank voor je reactie, super leuk! En voor mijn volgende blog laat ik de muziek inderdaad achterwege. Thnx voor de tip

   Antwoord
 2. Rinske

  Erg leuk Nelleke! Geeft mij ook weer inspiratie

  Antwoord
  • Nelleke

   Hallo Rinske, wat super leuk dat je op mijn vlog reageert! En het is ook heel erg leuk om te horen dat ik jou heb geïnspireerd. Succes. Groetjes Nelleke

   Antwoord
 3. Miriam

  Super goed gedaan, Nelleke. Doe je echt heel natuurlijk! Leuk om naar te kijken en te luisteren!

  Antwoord
  • nelleke

   Hi Miriam, wat lief! Dank voor je reactie. Tot vrijdag, groetjes Nelleke

   Antwoord
 4. Irma

  Hoi Nelleke, echt super goed gedaan. Het geeft mij ook inspiratie. Succes met je opleiding!

  Antwoord
  • Nelleke

   Hoi Irma, bedankt voor je reactie. Heel leuk om te horen! Groetjes Nelleke

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *