Wekelijkse blogs over werken als Virtueel Professional

Werken als Virtueel Professional of Virtueel Assistent is een heel nieuw beroep. Veel professionals uit ondersteunende beroepen zetten deze stap omdat dit hen nieuwe kansen biedt op de veranderende arbeidsmarkt. Zowel in loondienst als vanuit zelfstandig ondernemerschap.

Diverse schrijvers

Om jou nader te inspireren over de mogelijkheden, hoe het is om een opleiding aan de Academie te volgen, wat het oplevert wanneer je een opleiding volgt én welke kansen er in de markt zijn, worden er blogs geschreven door verschillende mensen.

De schrijvers hebben diverse achtergronden en volgen diverse opleidingen. Bekijk welke schrijver(s) jij interessant vindt om te volgen en abonneer je op hun eigen pagina om nieuwe updates te ontvangen.

Of meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en ontvang de nieuwste videoblog van Petra.

 

 

Petra Fehring

Petra is oprichtster van de Academie voor Virtueel Professionals en deelt tweewekelijks een videoblog waarin ze actuele onderwerpen en vraagstukken bespreekt over de kansen en mogelijkheden die support professionals kunnen aangrijpen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Iris Wijnen

Iris Wijnen is in september 2018 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf.

Iris: “Met het ondersteunen van mijn man in zijn eigen onderneming ben ik in dit werk gerold. Afgelopen zomer ontdekte ik dat wat ik doe een naam heeft en best wel een coole naam: Virtueel Professional. Ik ben me erin gaan verdiepen en zo kwam ik uit bij de Academie voor Virtueel Professionals waar ik begon aan de opleiding. Met mijn blogs ga ik vertellen wat ik doe, wat ik leer en waar ik tegenaan loop. Het zal een ander verhaal zijn dan ‘normaal’, want ik ben doof. Lees je mee?”

Danielle Davelaar

Danielle Davelaar is in september 2018 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. Gedurende het volgen van de opleiding zal zij haar ervaringen delen over de stappen die zij en hoe zij haar eigen bedrijf opzet.

Danielle: “Mijn carrière heeft lang op een laag pitje gestaan, maar nu is het tijd voor mezelf. Stiekem wilde ik altijd al iets voor mezelf gaan doen en na verschillende opleidingen bekeken te hebben las ik over een VA. Ik ben me erin gaan verdiepen en heb er veel over gesproken met mijn partner en vriendinnen. Iedereen reageerde positief en ik heb de knoop doorgehakt en mezelf aangemeld voor deze opleiding.”

Mirjam van Heiningen

Mirjam van Heiningen is in september 2018 gestart met de opleiding Virtueel Succes, Module 1 Online Marketing & Sales. Deze module duurt 6 maanden, waarbij de theorie meteen toegepast wordt in de praktijk met een opdracht voor een stageopdrachtgever. Gedurende deze 6 maanden zal Mirjam haar ervaringen delen.

Mirjam: “Sinds de start van mijn bedrijf heb ik gemerkt dat er steeds meer vraag is naar specialisme op het gebied van online marketing. Navraag bij mijn opdrachtgevers en andere ondernemers heeft mij inzicht gegeven dat er een wil is om te investeren in de online marketing middels de inhuur van een expert, maar dan wel binnen een budget dat past bij de onderneming. De ondernemers zijn op basis van mijn verhaal enthousiast over de opleiding Virtueel Succes en de daaruit voortvloeiende ondersteuning in de praktijk.”

Dirkje Vantournhout

Dirkje Vantournhout start in september 2018 met de tweede module in de opleiding Virtueel Succes. Deze module richt zich op het structureren en automatiseren van een onderdeel in Dagelijks Management, Communicatie en Diensten Leveren. Ook tijdens deze module wordt de kennis en theorie meteen in de praktijk gebracht tijdens een stage. Tijdens de drie maanden van deze module vertelt Dirkje over wat zij mee maakt en leert.

Dirkje: “Ik ben al zoveel gegroeid door het volgen van module 1 (Online Marketing & Sales) van deze opleiding, dat ik erg uitkijk naar deze tweede module. Met een nieuwe stageopdrachtgever en een opdracht die voor mij gemaakt lijkt te zijn. Ik deel graag mijn momenten als ondernemer die wil zorgen dat andere ondernemers kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is en die willen groeien met hun bedrijf!”

Wil je meer blogs lezen?

Diverse bloggers zijn de bovenstaande voorgegaan en zij hebben de opleiding afgerond. Wil je ook deze blogs lezen, kijk dan verder via onderstaande links en laat je nog meer inspireren.

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!