Wekelijkse blogs over werken als Virtueel Professional

Werken als Virtueel Professional of Virtueel Assistent is een heel nieuw beroep. Veel professionals uit ondersteunende beroepen zetten deze stap omdat dit hen nieuwe kansen biedt op de veranderende arbeidsmarkt. Zowel in loondienst als vanuit zelfstandig ondernemerschap.

Diverse schrijvers

Om jou nader te inspireren over de mogelijkheden, hoe het is om een opleiding aan de Academie te volgen, wat het oplevert wanneer je een opleiding volgt én welke kansen er in de markt zijn, worden er blogs geschreven door verschillende mensen.

De schrijvers hebben diverse achtergronden en volgen diverse opleidingen. Bekijk welke schrijver(s) jij interessant vindt om te volgen en abonneer je op hun eigen pagina om nieuwe updates te ontvangen.

Of meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en ontvang de nieuwste videoblog van Petra.

 

 

Petra Fehring

Petra is oprichtster van de Academie voor Virtueel Professionals en deelt tweewekelijks een videoblog waarin ze actuele onderwerpen en vraagstukken bespreekt over de kansen en mogelijkheden die support professionals kunnen aangrijpen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Jildau Sybesma

Jildau Sybesma is in januari 2019 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf.

Jildau: “Jaren heb ik in de zorg gewerkt als managementassistent. Doordat de organisatie waar ik werkte veel groei doormaakte, heb ik niet alleen ervaring in het dagelijks management, time management en proactief werken maar ook ervaring in veranderingsprocessen, het werken aan groei en kwaliteit. Een eigen bedrijf, is iets wat ik al een langere tijd ambieer. Het bepalen van mijn eigen koers, mijn eigen tijd en leven inrichten, balans, vrijheid, duurzaamheid en mezelf ontwikkelen zijn dingen die ik waardevol vind en die voor mij van groot belang zijn bij het voeren van mijn onderneming. Toen ik las over de Virtueel professionele beroepen was ik meteen geprikkeld. Nadat ik mij hierover had ingelezen wist ik, dit is het voor mij!”

Emel Karakas

Emel Karakas is in september 2018 gestart met de opleiding Virtueel Succes. In eerste instantie met module 1 ‘Online Marketing & Sales’ en ondertussen in januari 2019 doorgestroomd naar module 2 ‘Dagelijks Management, Communicatie en Diensten Leveren’. Haar hart ligt bij online marketing en dat is wat ze aanbiedt aan haar klanten. Ze vindt het echter prettig om over alle facetten van de operationele kant van een bedrijf te leren en wat je kunt automatiseren om een online bedrijf te runnen. Tijdens deze opleiding wordt kennis en theorie meteen in de praktijk gebracht met een stageopdracht. Gedurende drie maanden vertelt Emel over haar ervaringen nav de module online marketing.

Emel: “Na de opleiding Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf, ben ik aansluitend verder gegaan met de opleiding Virtueel Succes. Tijdens mijn vorige baan als financieel adviseur merkte ik dat veel ondernemers moeite hebben met de zichtbaarheid van hun bedrijf. Geen interesse, geen kennis of geen tijd om hun de marketing van hun bedrijf planmatig en doelmatig op te zetten. Tijdens mijn (video) blogs laat ik zien tot welke nieuwe inzichten ik gekomen ben.

Annita van den Ouden

Annita van den Ouden is in januari 2019 gestart met Virtueel Succes, Module 2 Dagelijks Management, Communicatie & Diensten Leveren. Deze module duurt 3 maanden, waarbij de theorie meteen toegepast wordt in de praktijk met een opdracht voor een stageopdrachtgever. Gedurende deze 3 maanden vertelt Annita over de stappen die zij zet. 

Annita: “Na het volgen van de 2-daagse Meer Klanten door een Onweerstaanbaar VP Aanbod bij de Academie wist ik zeker dat ik de opleiding Virtueel Succes wilde gaan volgen bij Petra. Inmiddels is module 1 (Online Marketing & Sales) bijna afgelopen. In deze module heb ik geleerd hoe ik ondernemers op dit gebied kan ondersteunen. Deze module heeft mij al zoveel inzicht gegeven, dat ik heb besloten om nog voordat module 1 klaar is te starten met module 2. Ik heb erg veel zin in om te leren hoe je samen met de ondernemer de stappen kunt zetten om zijn bedrijf nog beter te optimaliseren.”

Jonna Krikken

Jonna Krikken heeft vorig jaar modules 1 en 2 van de opleiding Virtueel Succes gedaan. In januari 2019 is ze gestart met Module 3, Statistieken & Financiën. Ook tijdens deze module wordt de kennis en theorie meteen in de praktijk gebracht tijdens een stage. Gedurende de drie maanden van deze module vertelt Jonna over wat zij meemaakt en leert. 

Jonna: “In januari 2018 ben ik begonnen met de opleiding Virtueel Succes en om eerlijk te zijn had ik geen idee wat mij te wachten stond. Dat ik ondersteunen leuk vond dat wist ik al maar niet de wijze waarop je dat ook in kunt zetten. Een wereld die op mij zit te wachten met al mijn kennis en kunde, jarenlange ervaringen in ondersteunende functies en eentje waar ik superblij van word.”

Mirjam van Heiningen

Mirjam van Heiningen is in september 2018 gestart met de opleiding Virtueel Succes, Module 1 Online Marketing & Sales. Deze module duurt 6 maanden, waarbij de theorie meteen toegepast wordt in de praktijk met een opdracht voor een stageopdrachtgever. Gedurende deze 6 maanden zal Mirjam haar ervaringen delen.

Mirjam: “Sinds de start van mijn bedrijf heb ik gemerkt dat er steeds meer vraag is naar specialisme op het gebied van online marketing. Navraag bij mijn opdrachtgevers en andere ondernemers heeft mij inzicht gegeven dat er een wil is om te investeren in de online marketing middels de inhuur van een expert, maar dan wel binnen een budget dat past bij de onderneming. De ondernemers zijn op basis van mijn verhaal enthousiast over de opleiding Virtueel Succes en de daaruit voortvloeiende ondersteuning in de praktijk.”

Wil je meer blogs lezen?

Diverse bloggers zijn de bovenstaande voorgegaan en zij hebben de opleiding afgerond. Wil je ook deze blogs lezen, kijk dan verder via onderstaande links en laat je nog meer inspireren.

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!