Weer een lijntje uitgezet

Na 3 dagen eindelijk reactie op mijn mail. Met duizend maal excuses natuurlijk maar het was ook zó druk… ja, dat snap ik…daarom heb je me ook nodig…😉.

Wel was er een interne procedure voor de werving van personeel die ze eerst moesten doorlopen alvorens externe sollicitaties in behandeling te nemen. Eind mei hoor ik of dit een vervolg gaat krijgen. Stiekem hoop ik dit wel. Dit is ook wel een doelgroep die mij erg aanspreekt! We zullen zien.

Eind vorige week was ik nog een beetje aan het scrollen op Facebook. Ik ben lid van een aantal groepen voor Zzp’ers en ondernemers. Daar staat soms een oproep in die mijn aandacht trekt… zoals deze: “frisse vrouwenstem gezocht voor bedrijfsfilm”…ok, daar waag ik een persoonlijk berichtje aan.

Mijn demo opgestuurd en een leuk berichtje erbij dat ze me altijd kunnen benaderen.

Sta ik vervolgens de caravan in te pakken, de laatste was weg te werken, het gras nog effe te maaien, de badkamer te poetsen…alles ter voorbereiding voor onze aankomende vakantie, krijg ik een berichtje terug. Hij is erg enthousiast over mijn stem en wil graag zaken doen. Ook zou hij mijn stem kunnen introduceren bij ondernemers uit zijn regio. Super leuk natuurlijk maar op heel korte termijn kan ik nu nog niet leveren.

(Haha, ik zie mijzelf ineens in mijn zomerjurkje op de camping wc een bedrijfstekst inspreken. Kijkend naar de voeten van de buurvrouw naast me op de wc… goed, mijn fantasie even terzijde!)

We spreken af om na mijn vakantie (da’s dus over 2 weken) contact te hebben om de details door te spreken. Weer een lijntje uitgezet.

Na alle (heftige) regen komt zonneschijn en dat geldt ook hier op de camping waar ik geniet met mijn gezin van onze vakantie. Als manlief aan het zwemmen is pak ik toch ook even mijn momentje met een goed boek! (Profit First. Aanrader! En wat ik straks bij thuiskomst direct ga introduceren!)

Fijne vakantie en benieuwd wat deze week naast dit fantastische weer nog meer brengt.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *