Wat ga ik precies doen en hoe pak ik het aan?

Toen Miriam startte met de training Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf wist ze al dat ze wilde doorstromen naar de opleiding Virtueel Succes. In deze opleiding krijg je nl. de kennis en vaardigheden het systematiseren van alle SOM7® onderdelen, de tools die je inzet, hoe je een gesprek met een opdrachtgever start en een Plan van Aanpak maakt om daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Sinds januari is ze met module 1  van Virtueel Succes bezig en nu al merkt ze enorme veranderingen in haar qua persoon door alles wat ze leert. Ze merkt dat ze steeds meer als een ondernemer gaat denken. Ze voelt zich echt thuis in deze rol en daar is ze erg blij mee.

In april is ze ook gestart module 2 waarvoor ze met een nieuwe stageopdrachtgever aan de slag is gegaan. Dit keer een MKB ondernemer. Een hele spannende nieuwe stap want ze vond het maar vaag en vroeg zich steeds weer af:

Wat kan ik betekenen voor hen? Wat ga ik precies doen en hoe pak ik dat aan?

Ze vertelt graag hoe ze de sprong wederom waagde waarbij alle kwartjes voor haar vielen…

Wat zullen de komende 3 maanden gaan brengen voor Miriam? Krijgt ze nog meer zelfvertrouwen? Staat ze nog sterker in haar schoenen? Hoe ervaart ze het werken met een MKB ondernemer? Wordt de kennis die ze vanuit module 2 krijgt haar expertise waarmee ze nieuwe klanten aantrekt? We gaan het ontdekken.

Wil jij graag de ontwikkelingen van Miriam volgen? Lees dan de updates rechtstreeks op haar eigen blogpagina. Via onze nieuwsbrief informeren wij je nader. Of meld je aan bij de RSS feed op haar blogpagina om een bericht te ontvangen bij ieder nieuwe update.

Klik hier om naar haar blog pagina te gaan

Ben heel benieuwd naar jouw reactie op deze blog. Vertel het hieronder!

Deel met je netwerk:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *