Wat een week!

Vorige week hebben we de certificeringsweek gehad. We kregen drie opdrachten die één voor één werden opgeladen in de leeromgeving. Maandag zat ik startklaar voor de eerste opdracht. Goed uitgerust ging ik deze certificeringsweek tegemoet. 

Live contact
Bij twee van de drie opdrachten mocht je vragen stellen om meer helderheid te krijgen; dat mocht alleen schriftelijk. Om een goed en helder beeld te hebben stelde ik zoveel mogelijk vragen. Ik merkte dat persoonlijk/live contact toch wel belangrijk en essentieel is. Of dat nou telefonisch is, via skype of tijdens een live meeting. Op papier is er geen emotie, geen gevoel bij. Als ik samenwerk met een opdrachtgever wil ik graag het complete plaatje van deze persoon, zodat ik weet dat er een goede energie en klik is. Daarna kan ik alles online uitwerken en versturen.

Hoe heb ik het er vanaf gebracht?
Ik heb nog geen idee. Ik had genoeg ruimte in mijn agenda gereserveerd voor de certificeringsweek, waardoor ik ook alles op tijd heb kunnen inleveren. Ik vond het leuk om te doen. Soms natuurlijk ook wel een beetje lastig. Afgelopen vrijdag voelde ik wel een soort bevrijding dat de certificeringsweek voorbij was en ik alles had ingeleverd. Of ik het gehaald heb hoor ik volgende week. Dus het blijft nog even spannend!

Voor nu ga ik nog verder met het schrijven van blogs. Want de certificeringsweek is wel geweest maar de stage is nog niet voorbij. Ik ga weer snel verder en hou jullie natuurlijk op de hoogte of ik ben geslaagd!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *