Wat een mooi bericht: ik ben geslaagd!

Het maakt mijn dag compleet en gelukkig. Gisterenavond heb ik de opleiding Virtueel Professional afgerond en bekroond met een certificaat. Ik ben geslaagd! Vanaf vandaag mag ik mijn bedrijf Virtueel noemen. Ik heb mijn bedrijf COMM-ON+ laten shinen in mijn eindpresentatie, online natuurlijk! Even vliegen mijn vingers over mijn toetsenbord om hierover te bloggen.

Ondersteuning op maat

De arbeidsmarkt verandert en (ondersteunende) banen verdwijnen door automatisering of worden anders ingevuld. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om die ondersteuning, in mijn geval op het gebied van communicatie, ook virtueel aan te bieden. Werken vanuit iedere plek. En dan ook nog eens prima afgestemd qua uren en taken, toegespitst op de doelen van de onderneming. Het aantal Zelfstandig Professionals – of zoals je wilt ZZP-ers – groeit. En ook die ondernemingen groeien. Bepaalde operationele taken kunnen in fase van groei als ballast en belemmerend worden ervaren. Zeker wanneer de ondernemer het liefst werkt aan de ontwikkeling van zijn groeiende bedrijf. Daar kan een VP heel goed bij helpen, ondersteunen en dus ontzorgen! Heb je interesse in wat ik voor jou kan beteken? Wil je kennis maken? Ik maak graag een afspraak!

De academie

Petra Fehring, Academie voor Virtueel Professionals, biedt nog veel meer: programma’s, trainingen, maar ook een netwerk aan om als Virtueel Professional (VP), Virtueel Assistent (VA), Virtueel Manager (VM) een succesvol eigen bedrijf op te bouwen. Nieuwsgierig geworden en ook zin gekregen om je eigen bedrijf opstarten? Neem gerust contact met mij op!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *