De VP Club Exclusive is een online lidmaatschap voor Virtueel Professionals die graag gezamenlijk de krachten willen bundelen en zichzelf willen ontwikkelen

Het lidmaatschap bevat een 6-tal onderdelen die op deze pagina uitgebreid zijn toegelicht. Door lid te worden committeer je je aan de algemene voorwaarden. De kosten voor het lidmaatschap zijn € 150,- per jaar excl. BTW.

Wie kan lid worden van de VP Club Exclusive?

Het lidmaatschap is exclusief voor deelnemers aan de programma’s van de Academie voor Virtueel Professionals. De deelnemers werken op een specifieke wijze zodat we kwaliteit en een resultaat- gerichte werkwijze richting de ondernemers bieden.

Ben jij een VA en wil je graag lid worden van de VP Club Exclusive?

Dat kan door eerst de 2-daagse training Meer Klanten door een Onweerstaanbaar VP Aanbod te volgen. In deze training leer je hoe wij onze diensten succesvol in de markt aanbieden en hoe je op continu basis klanten kunt ondersteunen.

Voordelen van het lidmaatschap

1. Online profilering van jou als VP met jouw bedrijf

  • Je naam, emailadres en websitegegevens
  • Een stukje over jezelf waarin je kunt aangeven wat je exact aanbiedt

Ondernemers die op zoek zijn naar een VP kunnen rechtstreeks op de pagina met profielen zelf kijken naar een geschikte VP met de voor hen benodigde expertise.

2. Aanvragen van ondernemers worden uitgezet in de database met leden

Ondernemers kunnen – i.p.v. zelf zoeken naar de juiste VP – ook een aanvraagformulier invullen waarin ze al hun wensen aangeven. Deze aanvragen worden naar alle leden van de VP Club Exclusive gemaild waardoor je zelf contact kunt opnemen met de ondernemer.

Sommige ondernemers zullen het selecteren van de juiste VP bij mij neerleggen. Ook dan zal ik de aanvragen naar de leden toesturen en kan je bij interesse rechtstreeks met mij contact opnemen.

3. Overzicht met de meest gebruikte tools

De onderdelen van een bedrijf waarin wij als VP een rol kunnen spelen, heb ik onderverdeeld in 7 systemen. Per systeem krijg je een overzicht met de meest gebruikte tools. Hierdoor kan je je verdiepen in kennis over de tools, de mogelijkheden en kan je bij vragen van ondernemers gericht advies geven.

De 7 systemen zijn:

  1. Dagelijks Management
  2. Financiën
  3. (Online) Marketing
  4. Resultaten meten
  5. Communicatie
  6. Verkoop
  7. Diensten/producten leveren

4. Maandelijks online vragenuurtje

Iedere 1e donderdag van de maand organiseer ik van 9.00 tot 10.00 uur een online vragenuurtje voor alle leden waarin je al je vragen kunt stellen. Over praktische tips m.b.t. tools. Over worstelingen waar je in de praktijk tegenaan loopt. Over hoe je het beste met een nieuwe vraag van je klant om kunt gaan. Alles op het gebied van werken als VA en de zaken waar je graag advies over wilt hebben.

Doel is dat je niet te lang blijft rondlopen met vragen en worstelingen en met mij het gesprek hierover aan kunt gaan.

Vragen kan je ook vooraf per email aan mij toesturen. Het vragenuurtje wordt nl. opgenomen zodat je – ook als je een keer niet aanwezig kunt zijn – toch de informatie kunt naluisteren. Zo worden altijd alle vragen behandeld.

5. Korting op losse workshops

Soms organiseer ik een losse workshop. De workshop zijn op diverse vlakken, over diverse onderwerpen, online of live. Sommige workshops worden door anderen met specifieke expertise gegeven. Als lid van de VP Club Exclusive krijg je 15% korting op al deze workshops. 

Door deze workshops kan je gericht op jouw expertise en over de onderwerpen waarin jij geïnteresseerd bent, zorgen dat je jezelf blijft ontwikkelen.

Tevens krijgen de leden als 1e de mogelijkheid om zich zowel voor de losse workshops als voor de programma’s in te schrijven. Dus voordat de registratie online wordt gepubliceerd.

6. Besloten Facebook Groep

Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat we als een groep van gelijkgestemde Virtueel Professionals elkaar steunen en helpen. Om vragen te stellen. Voor advies en tips. Maar ook om klanten over te dragen wanneer jij (te) volgeboekt bent, voor vakantie opvang, extra hulp bij grote projecten en meer van dit soort zaken.

Om het laagdrempelig te maken om onderling vragen te stellen of elkaar te vinden, is er een besloten Facebook groep voor de VP Club Exclusive. Iedereen wordt gevraagd (door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden) om hier vertrouwelijk mee om te gaan.

Zo heb je ook het gevoel dat je collega’s hebt op wie je kunt terugvallen. Het is niet de bedoeling dat we eenzaam en alleen zitten te zwoegen.

Hoe fijn het virtueel werken ook is, we vinden het leuk om elkaar regelmatig live te ontmoeten! Voor nog meer interactie, om elkaar nog beter te leren kennen, elkaar te informeren en natuurlijk voor de gezelligheid 😉 Zie een impressie van onze bijeenkomst op 12 juni 2015. We bundelen onze krachten!

Klinkt dit goed? Wil jij hier graag onderdeel van zijn? Sluit je dan aan bij onze:

VP Club Exclusive!

Volg een van de opleidingen en wordt lid van een enthousiaste club van gelijkgestemden zodat je niet langer alleen hoeft te worstelen en een netwerk om je heen hebt. Samen staan we sterk!

Tot gauw,

Petra_sign

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!