Vooruitkijken

De laatste blog; althans, de laatste voor de Academie voor Virtueel Professionals,  welke ik wekelijks met veel plezier heb geschreven.  Na weken van modules doornemen, opdrachten maken, en natuurlijk blogs schrijven zijn er (ruim) 10 weken voorbij gevlogen. En met dat ‘vliegen’ ga ik op korte termijn aan de slag….als in ‘met vakantie’.

Na de zomer laat ik weer van mij horen; via LinkedIn en later op mijn website (welke nog in de steigers staat). In de komende weken werk ik aan de website, opdrachtgevers werven (ik heb nog ruimte om klussen aan te nemen ;-)), zodat ik in september de laatste/nieuwste ontwikkelingen met jullie kan delen.

Komende week staat er nog een ‘pitch’ op het programma bij een (besloten) netwerkclub. Daar zal ik aankomende week met de voorbereiding in ieder geval aan de slag mee gaan. Erg leuk en een mooie gelegenheid om nu extern mijn boodschap wat ik doe en kan betekenen te verkondigen. Nu is het voor iedereen die mij blog wekelijks leest natuurlijk een zomer cliffhanger want jullie weten in september pas hoe dit zal verlopen….

Genoeg activiteiten in elk geval de komende weken om een boek…..of blog over te schrijven. Waar ook nog genoeg over te schrijven valt is de klantbeleving (versus klant realiteit)! Op dat gebied ligt meer dan genoeg werk te verrichten, van een pakket dat afgelopen week bij mij in de achtertuin is ‘bezorgd’ tot een opzegging waarbij de telefonische wachttijd minimaal 10 minuten is. Alsof mij dat ervan weerhoudt om dan niet op te zeggen! Ik heb nu al inspiratie voor september….een hele goede zonnige vakantie voor iedereen hopelijk kunnen jullie tot september wachten voor een nieuwe serie blogs!

3 Reacties

 1. Petra Fehring

  Wat een heerlijk vooruitzicht Nienke! Geniet lekker van je vakantie. Enorm verdiend. Dank ook voor je inspirerende blogs. We zijn heel benieuwd naar je update in september natuurlijk 🙂

  Antwoord
 2. Lenie van der Zande

  Mooi hoor!

  Antwoord
 3. blog wonen

  Hey,
  Wat een mooi vooruit blik.
  Het is een erg motiverende tekst omdat iedereen vooruit moet kijken ipv achteruit.
  Mooi geschreven!

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *