Virtueel Succes in de Praktijk

Voor ondernemers die actief online marketing willen implementeren om online succesvol te zijn!

IMPLEMENTATIE DOOR EEN VA

$
Ben jij een ondernemer die online wil gaan ondernemen?
$
Daar tools en systemen voor wil inrichten en professionaliseren?
$
Maar eigenlijk dát niet allemaal wil onderzoeken en uitpluizen?
$

Liever goede assistentie, een VP, erbij kan gebruiken?

$

En wil jij een VP stagiair hebben?

Lees dan verder….

Wil jij online ondernemen zodat je meer kunt bereiken in minder tijd? Online marketing toepassen om zichtbaar te worden voor een brede kring van potentiële klanten? Waardoor jij meer klanten kunt werven? Online diensten aanbieden zodat je een continue stroom van klanten aantrekt?
Z
Wil jij jouw website actief inzetten zodat deze voor jou gaat werken?
Z
Wil je een blog, nieuwsbrief, e-zine gaan sturen zodat je onder de aandacht van potentiële klanten komt?
Z
Heb jij een gratis e-book/download gecreëerd en wordt het nu tijd om deze op je website aan te bieden?
Z
Wil jij actief online je diensten lanceren waardoor je jouw doelgroep op de hoogte brengt van de nieuwste diensten en/of inschrijfdata?
Z
Weet jij dat webinars een makkelijke manier zijn om je doelgroep te informeren over jouw aanbod maar vraag je je af hoe dit op te zetten?
Z
Heb jij behoefte aan een Shoppingcart zodat klanten direct online betalen waarbij de factuur geheel automatisch naar hun wordt toegezonden?
Z
Wil jij tijd besparen door zoveel mogelijk geautomatiseerd te laten lopen?

Dan is Virtueel Succes in de Praktijk een perfect programma voor jou!

Steeds vaker spreek ik ondernemers die het lastig vinden om alle facetten van een online bedrijf op te zetten. Ze willen graag online marketing actief toepassen. Een lijst opbouwen met warme contacten, emailmarketing inzetten, een gratis download aanbieden, webinars organiseren en een lanceringsplan maken voor iedere (nieuwe) dienst.

Velen volgen trainingen om meer kennis over online marketing te verkrijgen. Ze leren welke stappen ze moeten zetten om online succesvol te worden. Maar daarmee is het geheel nog niet online ingericht. Systemen en tools moeten worden opgezet. Websites aangepast, sjablonen gemaakt. Een Shoppingcart inrichten voor Ideal betalingen en het automatisch versturen van een factuur. Alles om zo efficiënt en effectief mogelijk te ondernemen.

Herken jij dat?

Deze nieuwe stappen zetten, vraagt ook om kennis op het gebied van online tools en techniek. Over het uitvoeren hiervan. Welke tools effectief werken. Waar je het beste voor kunt kiezen. Hoe je het implementeren van online marketing stapsgewijs aanpakt. Het wil echter niet zeggen dat je als ondernemer zin, tijd en energie hebt om de techniek te leren. Om dit zelf op te zetten en in te richten.

Sterker nog: de meesten willen dit liever helemaal niet doen! Het hoort wel bij het online ondernemen, maar je wilt je tijd steken in strategische zaken en meer met je klanten zelf bezig zijn. Diensten bedenken en vormgeven zodat je die in de markt kunt zetten.

Het opzetten van de systemen en de techniek inrichten, is niet ieders hobby! Dus kost het mega veel tijd als je je daar zelf in moet verdiepen. Of je vindt het juist heel erg leuk waardoor je hier veel te veel tijd aan besteedt.

En vergis je niet, alle onderdelen op online vlak bevatten teksten. Content die door jou voor je eigen bedrijf gecreëerd moet worden. En dat vergt al genoeg tijd en energie!!

Daarom haken ondernemers af. Ze zien als een berg op tegen het online inrichten van systemen. Of ze starten wel maar krijgen het niet voor elkaar om ook echt continuïteit te borgen. Waar eerst met enthousiasme een blog gestart is, ligt nu alles stil. Hoe zonde is dat? En hoeveel mogelijkheden laten ze hiermee liggen?

Online ondernemen en marketing is de meest effectieve en lucratieve manier voor  ondernemers om zichtbaar te zijn, klanten te werven en daarmee een succesvol bedrijf te creëren!

Daarom ben ik gestart met het programma Virtueel Succes waarin virtuele professionals (VP’s) alles leren om deze werkzaamheden uit handen van ondernemers te nemen. Puur omdat een VP het juist leuk vindt om zich hierin te verdiepen. Omdat zij gestructureerd en georganiseerd zijn. Omdat zij hierin sneller kunnen werken en leren dan de ondernemer. Omdat juist zij taken uit handen willen nemen.

Ik geloof echter niet in het delen van kennis en expertise alleen. Ik geloof in het toepassen in de praktijk. Vandaar dat ik tijdens het Virtueel Succes programma de VP’s vraag om het geleerde stap voor stap bij een ondernemer in de praktijk te implementeren.

Daarnaast geloof ik in een samenwerking waarin de VP naast haar opdrachtgever staat. Een VP is ook ondernemer en wil juist jou als ondernemer ondersteunen. Dat betekent dat zij ook nadenkt over de mogelijkheden. Dat ze snapt wat jij wilt bereiken. Waardoor ze jou helpt met het opstellen van een plan van aanpak en hiermee gericht aan de slag gaat.

Dat is de reden dat ik Virtueel Succes in de Praktijk aanbied!

Waar de VP leert welke stappen te zetten om online succes voor ondernemers te creëren, kan een ondernemer dit praktisch implementeren door met een VP in het Virtueel Succes programma aan de slag te gaan! 

Het lijkt op een ‘stage’ opdracht! Het is echter compleet en alle facetten worden voor jou opgezet en ingericht.

Dit scheelt je enorm veel tijd waardoor je heel snel stappen kunt zetten en je richt op je doelgroep aantrekken en online je diensten verkopen.

Over Petra Fehring?

Petra is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en tot en met 2013 heeft ze (directie)secretaresses, managementassistenten, (project)ondersteuners en administratief medewerkers in het bedrijfsleven gecoacht en getraind. Daarnaast heeft ze diverse

projecten uitgevoerd op het gebied van herstructureren van bedrijfsprocessen.

Ze heeft diverse trainingen gevolgd over het ondernemerschap en dit succesvol in haar eigen bedrijf toegepast. In 2012 heeft zij zich in Canada en de Verenigde Staten gespecialiseerd in het online ondernemen en zich gecertificeerd als Online Business Manager. Met deze kennis is ze gaan onderzoeken waar ondernemers behoefte aan hebben en welke vragen in de markt leven, om haar aanbod hierop aan te passen. Uit onderzoek bleek dat ondernemers behoefte hebben aan ondersteuning in de brede zin. Zij zoeken experts!

Dat is de reden dat ze in 2013 de Academie voor Virtueel Professionals is gestart. Ondertussen werkt ze in haar bedrijf zelf met virtueel professionals, waardoor ze ook als opdrachtgever ervaart wat belangrijk is in de samenwerking en wat je als VP moet kunnen bieden. Ze heeft een volledig online bedrijf en zet de online tools optimaal in.

Hoe werkt het programma?

N

De virtuele professional leert de 5 stappen van Virtueel Succes waardoor ze ook inhoudelijke kennis heeft en jou kan adviseren.

N
Gebaseerd op jouw doel en strategie maken jullie samen een plan van aanpak. Heldere stappen waardoor je het samen opbouwt en naar het doel toewerkt.
N
Elke stap wordt in de praktijk toegepast en uitgevoerd voor jouw bedrijf.
N
De doorlooptijd van het programma is 6 maanden zodat jullie gefaseerd stappen zetten en jouw online bedrijf groeit.
N
Wekelijks hebben jullie kort telefonische afstemming over de voortgang.
N
Jij levert content, logo’s, headers, etc. De input komt dus van jou.
N

De VP implementeert de techniek, zet systemen op en maakt procesbeschrijvingen in de vorm van een stappenplan/checklists.

N
Gedurende deze 6 maanden wordt 1 lancering uitgevoerd (kan de nieuwsbrief zijn, maar ook een dienst promoten en aanbieden).

En vergeet niet: zodra alles is opgezet en ingericht kan jij hier continu mee doorwerken en dit in je bedrijf toepassen!

Wat betekent dat praktisch gezien?

Door het Virtueel Succes in de Praktijk programma zet jij heel snel concrete stappen voor jouw bedrijf. Samen met de VP onderzoeken jullie waar de wensen liggen in jouw bedrijf. Welke stappen bij jouw doel passen. Wat past bij jouw doelgroep. Vervolgens gaat de VP een Plan van Aanpak voor jou opstellen waarmee jullie gedurende 6 maanden aan de slag gaan.

Door het plan weet je heel gericht waar jij je komende maanden op gaat focussen. In de praktijk met meerdere opdrachtgevers is gebleken dan een plan jou helpt om je doel ook daadwerkelijk te halen. Het houdt je bij de les en voorkomt dat je door de waan van de dag afgeleid wordt.

Tijdens de training wordt het Plan van Aanpak getoetst of:

 • het compleet is
 • het haalbaar is
 • alle stappen opgenomen zijn
 • planning en deadlines reëel zijn

In zijn geheel betekent dit een heel gedegen en grondige aanpak waarop jij vervolgens kunt voortborduren. Na deze 6 maanden kan je natuurlijk altijd de samenwerking met de VP voortzetten. Hierover maken jullie gezamenlijk afspraken.

Virtueel Succes in de Praktijk is geschikt voor jou als je:

$
reeds een website hebt
$
diensten levert die je graag online wilt aanbieden
$
meer klanten wilt dienen en los wilt komen van uurtje factuurtje werken
$
een lijst wilt opbouwen met warme leads
$
continuïteit in je online marketing wilt bieden
$
zelf wilt focussen op het opzetten en leveren van je diensten, terwijl
$

een VP de systemen en tools voor je inricht en alles op elkaar aansluit

$
actief wilt werken aan een online succesvol bedrijf
$
minimaal een omzet van 50.000 euro op jaarbasis hebt

Ben jij geïnteresseerd en ken je zelf geen VP die deze stappen wil zetten? Meld je direct aan en plan een vrijblijvend intakegesprek in om te bespreken of dit programma past in jouw doel:

Ja, ik wil een afspraak inplannen
* verplicht veld
dit veld niet invullen s.v.p.

Meer info over het VP programma?

Voor meer informatie over het Virtueel Succes Certificering Programma voor de Virtueel Professional klik op onderstaande knop:

 

Voordat ik gebruik maakte van de inzet van Petra en een VP deed ik alles zelf. Daardoor waren mijn expansiemogelijkheden beperkt. Met de start van Topvrouw.nl wilde ik groeien en wist ik dat ik ondersteuning nodig zou hebben.

De inzet van Petra, ondersteund door een VP die door haar is opgeleid, is cruciaal geweest bij de start van Topvrouw.nl. Op het gebied van online marketing, opzetten nieuwsbrief, online gaan van website is mij ondersteuning aangereikt, waardoor ik me kon concentreren op het inhoudelijk werk, de content van de website en de start van mijn nieuwe bedrijf.

De resultaten van de inzet van Petra zijn enorm groot.

Concreet is het resultaat:

 • Een goed functionerend nieuwsbriefsysteem.
 • Een goed functionerend facturatiesysteem.
 • Een ingewerkte VP!

Door haar steun is het me gelukt een flitsende start met Topvrouw.nl te maken.

– Margreet van RixtelTopvrouw.nl

 

 

Ik wilde heel graag de vernieuwingsslag, die ik met mijn bedrijf heb gemaakt, ook echt professioneel aanpakken. Daar zag ik als een berg tegenop; al dat werk, waar te beginnen en hoeveel tijd zou dat gaan kosten…..? Dus ik was behoorlijk gestrest.

Mijn doel met het Virtueel Succes in de Praktijk programma was:

 • mijn nieuwe website lanceren
 • drie concrete producten in de wereld zettennieuwsbrieven gaan versturen
 • een lijst opbouwen
 • mijn doelgroep bereiken

Inmiddels na 4 maanden is de website gelanceerd, zijn er al twee nieuwsbrieven verstuurd, groeit mijn lijst van mensen die mijn nieuwsbrief willen ontvangen, ben ik als ondernemer heel zichtbaar en groeit mijn lol om op deze manier mijn onderneming in de wereld te zetten.

Door de enthousiaste, ter zake Petra-kundige expertise van mijn lieve doch vasthoudende VP is mij heel veel werk uit handen genomen. Ik ben steeds in gesprek met haar (via Skype en af en toe live) over hoe ik het graag wil, zij geeft daar vanuit haar expertise advies over en neemt ook een heel groot deel van het uitvoerende werk op zich.

Het was heerlijk om te weten dat zij tijdens mijn vakantie in overleg was met de website ontwerper en bouwer en de lopende zaken op orde hield. Ze komt ook met allerlei voorstellen om bepaalde zaken op te pakken waar ik nog niet aan gedacht heb (bv. afspraken via een online boekingssysteem).

Kortom: heerlijk om zo samen met haar te bouwen aan mijn bedrijf. Ik had dit nooit alleen kunnen doen in deze korte periode; goud waard is ze ….mijn VP.

Petra heeft mij op een professionele manier op weg geholpen om met ‘mijn’ VP aan het werk te gaan. Vanuit de opleiding die zij bij Petra volgt, krijgt zij heel veel tools en kennis mee om mij als ondernemer goed te kunnen begeleiden (opvoeden) om mijn doelen te behalen. Door de tussentijdse evaluatie blijven we allemaal scherp en voelt het al alsof ik door een volleerde VP wordt ondersteund.

Complimenten voor jullie dames!!

– Marga Janse; Innovatief Leren Leren

 

 

Voordat ik met Petra en een VP aan de slag ging liep mijn bedrijf weer eens tegen een dip aan. Ik was me er zeker van bewust dat ik meer continuïteit in mijn bedrijf moet creëren, maar ja hoe dan? Hoe begin je werkelijk met dat E-magazine en blog als je eigenlijk vooral tegen al die zaken die dan aan de achterkant geregeld moeten worden, loopt aan te hikken?

Ik vond het erg prettig dat Petra met mij heeft meegedacht over wat er prioriteit had in het zichtbaar maken van mijn bedrijf. Ik vond de gestructureerde manier van werken prettig, wat al begon met een heel duidelijk overzicht van wat we wanneer zouden doen en wat er daarin precies van mij werd verwacht.

Het werken met een VP heeft mij opgeleverd dat ik heel veel meters heb gemaakt met zaken die anders nog steeds op de plank zouden liggen. Ik heb nu een goed lopend E-magazine, een ingeregeld autorespond systeem, ik heb mijn contacten op een goede manier kunnen benaderen, op dit moment wordt er een nieuwe website gemaakt en ben ik stap voor stap mijn bedrijf op een professionele manier aan het uitbouwen. Ik heb weer een aantal opdrachten binnen en op dit moment ligt er een grote offerte bij een klant die via het E-magazine is binnengekomen

– Natasja Hoex; De Teamcoach

Samenvattend: wat levert het programma jou de komende 6 maanden en in de toekomst op?

E

Plan van Aanpak

Aan de hand van jouw doel maakt de VP een plan van aanpak (6-12 maanden).

E

Nieuwsbrief opzetten

Nieuwsbrief, blog, e-zine het maakt niet uit: vanaf nu bouw je aan je lijst met warme leads.

E

Online tools implementeren

Van social media tot aan de Shoppingcart; de VP implementeert jouw wensen.

E

Marketing Planning

Door de marketing planning bewaakt je VP de continuïteit.

E

Lancering dienst

Lancering van een (nieuwe) dienst wordt uitgestippeld en uitgevoerd.

E

Sales proces optimaliseren

Voor een optimale begeleiding van prospect naar klant wordt je sales proces verbeterd en geprofessionaliseerd.

E

Automatiseren & Processen

Efficiënt en effectief werken: beschrijvingen om op terug te vallen en automatiseren waar mogelijk.

Je investering

De investering voor de inzet van de VP is € 497,- per maand exclusief BTW en exclusief eventuele abonnementen op tools waarmee je wilt gaan werken.

Hiervoor sluit je een overeenkomst met de virtueel assistent voor een looptijd van 6 maanden c.q. 3 maanden (afhankelijk van de module) waarbij zij gedurende maximaal 20 uur per maand aan jouw online succes werkt. De betaling van de investering gaat dus rechtstreeks naar de VP. Ook alle contacten en afstemmingen lopen rechtstreeks tussen jou en de VP. Uiteindelijk werken jullie samen aan jouw online bedrijf.

Ja, ik wil een afspraak inplannen
* verplicht veld
dit veld niet invullen s.v.p.

Virtueel Succes wordt in 2020 voor het laatst gegeven!

Wil jij graag de kans om te werken met een Virtueel Assistent / Professional in opleiding met beide handen aangrijpen? Tegen een gereduceerd tarief een project uitrollen binnen jouw bedrijf passend bij een van de modules van Virtueel Succes? Grijp dan nu je kans.

 

Startdatum in 2020

Module 1 Marketing & Sales wordt nog maar 1x gegeven:

 • Startdatum opleiding voor de VA / VP is 30 maart 2020
 • Livedagen van de opleiding zijn op 23, 24 april + 5 juni + 1 juli 2020 (alleen voor de VA / VP)
 • Startdatum voor de stageopdracht is 1 mei 2020 – dus vanaf dit moment gaat de opdracht bij jou in!

 

Module 2 Dagelijks Management, Communicatie & Diensten Leveren wordt nog maar 1x gegeven:

 • Startdatum opleiding voor de VA / VP is 31 augustus 2020
 • Livedagen van de opleiding zijn op 17, 18 september + 29 oktober (alleen voor de VA / VP)
 • Startdatum voor de stageopdracht is 1 september 2020 – dus vanaf dit moment gaat de opdracht bij jou in!

 

Module 3 Statistieke & Financiën (marketing funnel optimaliseren en adverteren) wordt nog 2x gegeven:

Startdata Q2

 • Startdatum opleiding voor de VA / VP is 30 maart 2020
 • Livedagen op 14 april + 12 mei + 4 juni (alleen voor de VA / VP) 
 • Startdatum voor de stageopdracht is 1 april 2020 – dus vanaf dit moment gaat de opdracht bij jou in!

Startdata Q3/4

 • Startdatum opleiding voor de VA / VP is 31 augustus 2020
 • Livedagen op 15 september + 8 oktober + 3 november (alleen voor de VA / VP) 
 • Startdatum voor je stageopdracht is 1 september 2020 – dus vanaf dit moment gaat de opdracht bij jou in!

 

 

Aantal beschikbare plaatsen

Er is plek voor maximaal 12 VP’s voor het Virtueel Succes programma. Dus er is ook slechts voor 12 ondernemers plek!

Vraag je je af of dit programma jou helpt om snel meters te maken? Plan een vrijblijvend intakegesprek in om samen te overleggen of dit programma past in de huidige fase van jouw bedrijf.

Ik hoop je gauw te spreken!

Petra Fehring

Ja, ik wil een afspraak inplannen
* verplicht veld
dit veld niet invullen s.v.p.