Certificering Programma speciaal voor:
Virtueel Assistenten die de stap die zich willen onderscheiden in de markt door online marketing expertise!

Virtueel Succes

Leer in 5 stappen hoe je klanten kunt helpen online succesvol te zijn, waardoor jij een expert status krijgt en succesvolle klanten om jou vragen!

Krijg jij steeds vaker de vraag van klanten om hen te helpen met online marketing? Ben jij op zoek naar een manier om je te onderscheiden in de markt? Wil jij klanten aantrekken en je inkomsten verhogen?

Z

Ben jij op zoek naar succesvolle klanten die verder willen groeien en daarin continu ondersteund willen worden?

Z

Heb jij behoefte aan kennis op het gebied van online tools en techniek?

Z

Wil je leren hoe je klanten kunt helpen met een plan van aanpak waarbij je de verwachtingen van je klanten kunt managen?

Z

Zoek je naar een manier om het adviseren en ‘naast de ondernemer staan’ nog concreter in te kunnen vullen?

Z

Wil jij vol zelfvertrouwen nieuwe kennis kunnen toepassen?

Z

Wil jij een volgende stap zetten met je VA bedrijf door specialisatie in nieuwe ontwikkelingen zodat je een hoger tarief kunt vragen?

Dan is dit het programma voor jou!

Waar je vaak start als virtuele assistent vanuit je expertise en vakgebied van de afgelopen jaren, komen er steeds nieuwe vragen vanuit de markt. Vragen over het toepassen van online marketing. Het updaten van website teksten, versturen van emailmarketing, webinars organiseren en een lanceringsplan maken voor een nieuwe dienst. En ook vragen over hoe je online diensten kunt aanbieden en trainingen kunt faciliteren.

Dat vraagt om nieuwe kennis. Op het gebied van online tools en techniek. Over hoe online marketing werkt.Welke keuzes slim zijn en waarom niet alles voor elke doelgroep werkt. Hoe je het implementeren van online marketing aanpakt. Wat je nodig hebt van je klant en wat jij zelf kunt aanleveren. Kortom: voor velen een hele nieuwe stap waarmee je wellicht nog nooit iets gedaan hebt.

Voor sommigen geldt dat je bepaalde taken al uitgevoerd hebt, maar dat het lastig is om een plan van aanpak met je klant te maken. Gerichte afspraken en deadlines bepalen waardoor je de verwachtingen van je klant kunt managen. En waardoor je zelf ook structuur krijgt in de taken die je doet en hoeveel tijd je hieraan spendeert. Door een heldere planning voor jezelf weet je ook hoeveel klanten je kunt helpen en dus hoeveel je kunt verdienen. Heel belangrijk voor je eigen succes!

Voor ondernemers geldt dat zij zoeken naar VA’s met expertise op het gebied van online tools en marketing!

 

De vraag of zij iets met online tools en marketing moeten doen, speelt niet meer. Daarvan zijn ze overtuigd. Het is niet langer weg te denken in dit tijdperk. Echter, gebrek aan tijd en kennis speelt nog steeds. Sterker nog, de meesten willen zich hier niet eens in verdiepen. Waarom? Omdat zij al hun beschikbare tijd en energie besteden aan het schrijven van teksten. Het maken van content.

Content is de basis van online marketing. Overal worden teksten toegepast. Van de websitepagina’s tot aan de ‘bestelknop’. Van zoekwoorden tot wervende titels voor de nieuwsbrief. Er is echter over nagedacht. Alles heeft een reden en achterliggende gedachte. Kennis van content marketing is dus wezenlijk!

Daarom heb ik alle aspecten voor virtueel succes gecombineerd in dit 6 maanden programma!

 

Persoonlijk geloof ik in doen. Alles wat je leert, toepassen in de praktijk. De techniek is geweldig maar gaat niet vanzelf. Je moet nadenken over het proces. De stappen achter de schermen. Wat er gebeurt zodra iemand zijn gegevens op een website achterlaat. Beslissen of je ‘links’ of ‘rechts’ afslaat. En bepalen wat de logische vervolgstap is.

Daarnaast geloof ik in een samenwerking waarin je naast elkaar staat. Als VA ben je ook ondernemer en ondersteun je de andere ondernemer. Dat betekent dat je ook nadenkt over de mogelijkheden. Dat je snapt wat je klant wil bereiken. Waardoor jij zelfstandig keuzes kunt maken. Niets zo vervelend dan continu je klant ‘lastig vallen’ met vragen die meer stoorzenders zijn dan echt zinvol er toe doen.

Daarom ga je tijdens het programma letterlijk alles direct in de praktijk toepassen. Dat betekent dat je een opdrachtgever zoekt die graag met online marketing aan de slag wil maar geen tijd heeft om het zelf te implementeren. Dat is ook de reden waarom het programma 6 maanden duurt. Iedere maand leer je een volgend stuk en pas je het direct in de praktijk toe! Zodat je niet eenmalig het proces leert, maar dit keer op keer bij elke nieuwe klant kunt toepassen.

 

 

Ik heb voor dit programma gekozen omdat Ik me meer wilde ontwikkelen op het gebied van online marketing, werken op afstand, in the Cloud. Welke mogelijkheden zijn er en hoe pas je het toe? Zeker omdat ik nog helemaal in de beginfase van mijn bedrijf stond en nog geen klanten had.

Mijn doel was om diverse tools te leren kennen en waarbij ik ook weet wat je waar en wanneer moet/kunt inzetten. Ik wilde me bekwamen in social media, meer aan zichtbaarheid doen, de taal van de klant leren spreken. Maar ook hoe je een plan van aanpak aanmaakt, hoe processen lopen en wat er allemaal nodig is voor online marketing.

Het feit dat je het in de praktijk meteen kunt toepassen, vind ik heel zinvol. Ik heb een opdrachtgever die heel bedreven is op haar vakgebied, maar voor wie het ook helemaal nieuw was om online haar diensten te gaan aanbieden. Zij wist in het begin niet wat ze een VA allemaal kon laten doen en ik niet wat ik allemaal voor haar kon betekenen om echt concrete stappen hierin te maken. Dat gaat steeds beter en het is heel belangrijk om hier goed met de klant over te communiceren om helder te krijgen wat de klant wil en wat zijn/haar doel is.

Door het programma ben ik enorm uit mijn comfortzone gestapt, maar het hoort er allemaal bij! Ik zet stappen, ik ben in ontwikkeling, ik groei! En ik hoop mijn kennis snel bij een volgende klant in te kunnen zetten zodat ik nog meer vaardigheid en snelheid krijg.

Yvonne Smedts@Vays

 

In de afrondende fase van de opleiding: Binnen 10 weken een Lopend VA Bedrijf, had ik sterk de behoefte mijn kennis op het gebied van online marketing te vergroten. De pragmatische aanpak en bevlogenheid van Petra heeft mij doen besluiten de opleiding bij de academie te volgen. Ik was net gestart als ondernemer en de opleiding bood tevens de mogelijkheid het geleerde toe te passen bij een opdrachtgever. Een vliegende start!

De combinatie van online trainingen, live sessies met de groep en 1:1 met Petra, een besloten Facebook groep waarin je kunt sparren met medecursisten en een certificeringsopdracht maakt dat de opleiding klopt. Je kunt er alles uithalen wat je jezelf tot doel hebt gesteld.

Mijn leerdoelen zijn met name gericht op het maken van een vertaalslag van de kennis en ervaring die ik reeds heb opgedaan en mijn buikgevoel, naar een gestructureerde benadering, zodat ik geen stappen oversla. Heel fijn om daar met Petra over te kunnen sparren. Hierdoor is het programma echt maatwerk.

Met mijn huidige opdrachtgever (MKB) werk ik toe aan de lancering van een online kennisnetwerk. Het proces van ruw idee naar lancering geeft mij enorm veel energie. En er staan meer lanceringen op de agenda (ook na afronding van de certificeringsopdracht).

Het Virtueel Succes programma heeft mij veel geleverd. Een warm netwerk, relevante kennis en ervaring en een prachtige opdracht!

Miranda DomburgDantimee, MKB Office Support

 

Tijdens het marktonderzoek dat ik uitvoerde voordat ik mijn bedrijf startte, merkte ik dat de grootste vraag bij ondernemers lag op het gebied van online marketing. Omdat ik net de 10-weekse training bij Petra had afgerond was dit programma een perfect vervolg. Ik werkte samen met mijn eerste klant. Dus ik had nog ruimte en wilde graag meer leren.

Mijn doel was om meer inzicht te krijgen in de verschillende systemen, maar ook in de aanpak van het hele proces. Dus plan van aanpak, procesbeschrijvingen, maar zeker ook kennis van de techniek.

Het geleerde direct bij een opdrachtgever in de praktijk toepassen is de beste manier om het onder de knie te krijgen. Door aan de slag te gaan, samen een plan op te stellen en je in de systemen te verdiepen leer je het snelst. Daarvoor is de stage ideaal! Door het oefenen tijdens de theoriedagen kun je snel met de systemen in de praktijk aan de slag.

Het Virtueel Succes programma heeft mij in inzicht gegeven in wat online marketing inhoudt, kennis van systemen en techniek, maar ook inzicht in processen en het opzetten daarvan.

Daarnaast heb ik veel geleerd over de opzet van mijn eigen bedrijf. Waar sta ik, waar wil ik naar toe, en hoe wil ik dat bereiken. Zorg dat je een plan hebt en doelen stelt!

Wendy TwiskWendy Twisk VA

 

Ik heb besloten om het certificering programma Virtueel Succes te volgen omdat ik graag een expert wil worden als virtueel assistent.

Omdat ik na het eerste programma Binnen 10 weken een Lopend VA Bedrijf al een goede start had gemaakt, wilde ik doorpakken en leek het mij een mooi vervolg om nu ook kennis op te kunnen doen van alles wat er op online (marketing) vlak te leren is. Mijn VA bedrijf stond nog in de kinderschoenen, dat gevoel had ik, en hoe goed zou het zijn om meteen voor een certificering te gaan zodat ik mijn opdrachtgevers met alle kennis en kwaliteit kan ondersteunen.

Mijn doel was om me te (kunnen) onderscheiden en vertrouwd te raken met alles op online marketing gebied. Met name ook de vele tools en de online techniek die hierbij komt kijken. Hierin lag nog een groot stuk ontwikkeling voor mijzelf als VA.

De kans om het programma volledig met een stage te kunnen doorlopen gaf mij de doorslag. Dit vond ik echt uniek! Ik ken geen andere opleiding waarbij je direct de kans krijgt om alles in de praktijk uit te voeren. Heel erg spannend ook natuurlijk, maar ontzettend leerzaam. Je komt hierdoor meteen 1-op-1 te weten of je al het geleerde ook daadwerkelijk toe kan passen en goed begrijpt. Want alleen dan kun je je onderscheiden en die expert voor je opdrachtgever worden.

Ik had me niet in korte tijd – want de 6 maanden vliegen om – zo kunnen ontwikkelen als volwaardig VA. ‘k Had de opleiding voor geen goud willen overslaan.

Daarnaast heb ik veel geleerd over de opzet van mijn eigen bedrijf. Waar sta ik, waar wil ik naar toe, en hoe wil ik dat bereiken. Zorg dat je een plan hebt en doelen stelt!

Caroline de GroodAbsolutely Fabulous VA

 

Waarom een Certificering Programma?

Iedereen kan zichzelf virtueel assistent noemen. Er is geen formele opleiding voor. Kwaliteit en kennisniveau kan je aan de ‘buitenkant’ niet zien. Door er een Certificering Programma van te maken, wordt dit getoetst tijdens de certificeringsweek aan het einde van het programma.

Dat betekent dat een Certificering voor Virtueel Succes waarde heeft. Je kunt dit voor profilering van jezelf gebruiken waardoor jij je onderscheidt in de markt. Bovendien onderschrijf je hiermee de hoogte van het tarief dat je kunt vragen.

Zelf pas ik alles wat je in het Programma leert continu voor mijn eigen bedrijf toe. Opgeleid (en gecertificeerd) als Online Business Manager weet ik wat een virtueel assistent nodig heeft om succesvol te zijn en zowel zichzelf als hun klanten virtueel succes te leveren.

In het Virtueel Succes Certificering Programma leer je de volgende 5 stappen:

Stap 1: WAAROM

Kennis over online ondernemen en Marketing

Je leert hoe online ondernemen werkt en hoe je online marketing toepast. Waarom ondernemers juist dit willen inzetten en wat het oplevert. Hierdoor kan je als sparringpartner met je klant meedenken en je begrijpt welke onderdelen geïmplementeerd kunnen worden. Content is de basis voor online marketing en heeft een belangrijke rol in alle onderdelen.

Stap 2: HOE

Plan van Aanpak met je klant maken

In samenspraak met je klant ga je gericht een plan van aanpak maken voor het doel van de klant. Hierdoor weten jullie beiden wie wanneer wat aanlevert en werken jullie samen aan het te behalen doel. Naast overzicht en duidelijkheid zijn de verwachtingen helder en kan je daarop terugvallen.

Stap 3: WANNEER

Je eigen planning beheren

Het is belangrijk dat jij je eigen tijd efficiënt en effectief inregelt zodat ook jij je doel haalt en je tevreden klanten hebt. Jouw eigen financieel doel nemen we hierin mee. Zodat je een vaste inkomstenstroom opbouwt en een spaarpot achter de hand houdt.

Stap 4: WAT

Systemen, tools en processen implementeren

Je werkt letterlijk met de meest gebruikte marketing tools en gaat actief aan de slag met het uitvoeren van het plan voor je klant. Daarnaast leer je ook praktische tools die het uitvoeren van allerlei stappen vereenvoudigen. Tijd besparen is het doel! Processen opstellen maakt het geheel voor zowel jouw klant als jezelf behapbaar, overzichtelijk en voorkomt fouten.

Stap 5: WIE

Optimaal samenwerken

Je leert hoe je sturing en controle op het gehele proces houdt en een optimale samenwerking creëert. Dat betekent dat je ook leert hoe je constructieve gesprekken voert, feedback geeft en een proactieve rol inneemt. Je zelfvertrouwen groeit enorm en je straalt dit uit. Nu wordt het ‘naast de ondernemer staan’ concreet!

Wat kan dit certificering programma je opleveren?

 

N

Je gaat met een klant gedurende 6 maanden aan de slag waardoor je in de praktijk leert hoe alle stappen te implementeren. Dit is een betaalde ‘stage’ opdracht tegen een gereduceerd tarief.

N

Tijdens het programma stem je regelmatig met Petra Fehring af over het plan van aanpak en de voortgang waardoor je continu bijschaaft en je niveau al doende groeit.

N

Aan het einde van het programma blijkt tijdens de certificeringsweek of je het beoogd kennis- en ervaringsniveau gehaald hebt waarna je de formele Virtueel Succes Certificering ontvangt. Het bijbehorende embleem wordt op jouw naam gemaakt en mag je gebruiken voor al je marketing uitingen.

N

Je kunt je tarief verhogen door vernieuwde expertise.

N

De mogelijkheid om deze klant te blijven ondersteunen. Dit stem je zelf met je klant af.

N

De nieuwe kennis en het Certificeringsniveau van Virtueel Succes geeft je een expert status in de markt. Hierdoor onderscheid je jezelf in de markt.

Virtueel Succes is geschikt voor jou als je:

$

reeds werkzaam bent als virtueel assistent

$

het heerlijk vindt om te analyseren en te ontdekken

$

online tools en systemen leuk vindt en hier graag meer kennis over wilt krijgen

$

up to date wilt zijn over nieuwe ontwikkelingen in de markt

$

graag een proactieve rol inneemt en meedenkt met de bedrijfsgroei van jouw klant

$

gemiddeld 5 uur per week tijd hebt om een klant tijdens dit programma te ondersteunen, naast jouw eigen tijdsinvestering (rond 20 uur p.mnd.)

$

er 100% voor wilt gaan en zowel persoonlijk als professioneel wilt groeien

$

wilt samenwerken met succesvolle ondernemers die volop met ontwikkeling en groei bezig zijn

Je krijgt van tevoren een vragenlijst en intakegesprek zodat we samen kunnen bepalen of dit echt bij jou past.

Wil je weten of dit programma bij je past?

Meld je aan voor het intakegesprek

Klik hier

 

Meer info over de samenwerking met de ondernemer?

Virtueel Succes in de Praktijk beschrijft de ‘stage’ opdracht voor de ondernemer. Klik op onderstaande link voor de details:

 

Wat de opleiding concreet omvat

Gedurende 6 maanden begeleiding over kennis en kunde waarbij je dit in de praktijk bij een klant uitvoert.

Maand 1

De eerste maand beginnen we met de basis: je krijgt alle kennis op het gebied van online ondernemen en online marketing. Daarnaast gaan we letterlijk aan de slag met de meest gebruikte tools voor online marketing. Als basis gebruiken we WordPress en Autorespond. Om goed met je klant van start te kunnen, leer je ook hoe een doel bepaald wordt en je een Plan van Aanpak (PvA) maakt.

 

 • 1 online training waarin kennis over online ondernemen gedeeld wordt.
 • 1 online training waarin kennis over online marketing gedeeld wordt.
 • 2-daagse live training waarin we met marketingtools aan de slag gaan. Tevens leer je hoe een doel te bepalen met je klant en hiervoor een Plan van Aanpak (PvA) op te stellen.
Maand 2

Je gaat samen met je klant concreet aan de slag om zowel het doel te bepalen als het uitwerken van het bijbehorende PvA. Dit doe je op locatie bij de klant en vanuit je eigen kantoor. Het doel en PvA bespreek je vervolgens met Petra ter goedkeuring en om de rollen en taakverdeling tussen de klant en jou helder te krijgen. De acties uit het PvA integreer je daarna in je eigen planning.

 

 • 1-op-1 afspraak met Petra om zowel doel als PvA met haar te bespreken. Tevens bekijken we wie wat aanlevert zodat de rollen helder zijn.
 • 1 online training over hoe je de acties uit het PvA van de klant in jouw eigen planning integreert.
Maand 3

Het online lanceren van een dienst, training, event, workshop, noem maar op, is een heel specifiek traject. Je leert hiervoor een planning te maken en verzorgt alles rondom de 1e lancering van jouw klant zodat dit perfect loopt! Social Media wordt breed ingezet en mag niet ontbreken in jouw kennis over online marketing mogelijkheden.

Daarnaast leer je hoe je zelf vanuit leiderschap jouw eigen rol pakt waardoor je je gelijkwaardig aan je klant voelt en zo kan acteren.

 

 • 1 dag live training waarin je 1 lancering uitwerkt in een concrete planning inclusief het verdelen van taken en verantwoordelijkheden. Tevens oefenen we met jouw leiderschapsrol.
 • 1 online training waarin kennis over video’s en Facebook advertenties gedeeld wordt.
 • 1 online training waarin kennis over LinkedIn en Google+ gedeeld wordt.
 • 1 online training waarin kennis Twitter en SEO (zoekwoorden optimalisatie) gedeeld wordt.
Maand 4

Daar waar we eerst een PvA hebben gemaakt, ga je nu leren hoe je deze kennis gebruikt om naast de klant te staan zodat je samen de juiste stappen zet om het doel te bereiken.

 

 • 2-daagse live training waarin je leert in te leven in de doelen van de klant en hoe je dit – op afstand werkend – kunt omzetten in de perfecte samenwerking.
 • dag 2 benutten we om praktisch aan de slag te gaan met tools waardoor je slim, snel en consistent kunt werken. Een andere manier om efficiënt te werken en fouten te voorkomen is het opstellen van processen. Hier kan je altijd op terugvallen. Tevens handig om dit voor andere klanten toe te passen.
Maand 5

Je zit vol in de uitvoeringsfase. Actief aan de slag voor de lancering en uitvoering van het PvA voor je klant. Tools worden geïmplementeerd. Processen worden geformaliseerd. Continuïteit wordt bewaakt.

 

 • 1 online training waarin kennis gedeeld wordt over de vervolgstappen waardoor continuïteit ontstaat.
Maand 6

Bewustwording van vernieuwde kennis en hoe je dit in de praktijk hebt doorgevoerd. Hierdoor zie je hoe je je verder kunt ontwikkelen en het geleerde bij volgende klanten kunt toepassen. Daarnaast leer je je eigen financieel plan op te stellen waardoor je niet alleen groeit in je bedrijf maar ook zorgt dat je een financiële buffer opbouwt.

 

 • 1 online Q&A sessie om zowel de voortgang te bespreken als praktische zaken waar je tegenaan loopt en waar je graag advies of sturing bij wilt hebben.
 • 1 dag live training om inzichtelijk te maken hoe je gegroeid bent, je kennis vergroot hebt en dit in de praktijk hebt doorgevoerd. Hierdoor ga je met zelfvertrouwen met een volgende klant aan de slag. Je ontdekt ook hoe je zelf je eigen financiën met een blik op de toekomst beheert.
CERTIFICERINGSWEEK

Aan het einde van het programma toetsen we de behaalde expertise door het toesturen van een aantal opdrachten uit de praktijk. Deze opdrachten ontvang je per email en dien je binnen de vooraf gestelde deadline te maken en terug te sturen.

De opdrachten zijn op het gebied van:

 • kennis
 • vaardigheden
 • inzichten

Hierdoor verstevig jij jouw zelfvertrouwen en garanderen we naar opdrachtgevers de waarde en het kwaliteitsniveau van deelnemers aan het Virtueel Succes programma.

Hierbij nogmaals op een rijtje wat je krijgt als je meedoet aan het Certificering Programma:

E

6 maanden training & begeleiding waarin je stapsgewijs bij een klant online marketing implementeert.

E

6 dagen live training in regio Haarlem waarin we vaardigheden en tools oefenen zodat je dit direct in de praktijk kunt toepassen.

E

8 online trainingen waarin voornamelijk kennis gedeeld wordt.

E

1 uitgebreid coachafspraak met Petra om het Plan van Aanpak met je klant door te spreken zodat je goed start en weet wat je je klant levert.

E

6 individuele telefonische gesprekken van 30 minuten om jouw eigen vraagstukken voor te leggen en te bespreken.

E

Toelichting met voordelen ter bespreking met een klant zodat voor hen helder is wat een ‘stage’ opdracht oplevert en kost.

E

Formele Certificering voor Virtueel Succes wanneer beoogd kennis- en ervaringsniveau gehaald is

E

Besloten Facebook-groep om ervaringen te delen, elkaar feedback te geven en elkaar te stimuleren tot actie

E

Opnames van alle online trainingen zodat je alles rustig kunt naluisteren

E

Je wordt opgenomen in de exclusieve database van de VP Club Exclusive waarin ik aanvragen van klanten uitzet die op zoek zijn naar een VA, VP of VM – dé manier om snel en gericht aan nieuwe opdrachtgevers te komen (gekoppeld aan lidmaatschap van de VP Club Exclusive)

Bonussen

Naast het regulier programma krijg je de volgende bonussen:

E

Checklists, formats en sjablonen voor de diverse stappen die je gedurende de training en bij het werken met je klant nu en in de toekomst kunt gebruiken t.w.v. € 997,-

E

Eén jaar lidmaatschap van de VP Club Exclusive: speciaal voor alle deelnemers aan de programma’s van de Academie voor Virtueel Professionals. Lidmaatschap houdt in dat je opgenomen wordt in de exclusieve database waarin klantaanvragen uitgezet worden en klanten jou rechtstreeks kunnen vinden, je krijgt losse workshops tegen korting aangeboden, een maandelijks online vragenuurtje waarin je al je vragen aan Petra kwijt kunt, je krijgt advies omtrent tools en middelen die je in de praktijk kunt toepassen en je kunt afstemmen binnen het eigen netwerk van VA’s voor advies, hulp en tips t.w.v. € 150,- (tarief lidmaatschap per jaar).

Trainers

Petra Fehring heeft van 2008 t/m 2013 (directie)secretaresses, management assistenten, (project)ondersteuners, administratief medewerkers in het bedrijfsleven gecoacht en getraind. Daarnaast heeft ze diverse projecten uitgevoerd op het gebied van bedrijfsprocessen herstructureren.

Ze heeft diverse trainingen gevolgd over het ondernemerschap en heeft dit succesvol in haar eigen bedrijf toegepast. In 2012 heeft zij zich in Canada en de VS gespecialiseerd in het online ondernemen en is ze gecertificeerd Online Business Manager. Sindsdien werkt ze virtueel voor haar opdrachtgevers.

De Academie voor Virtueel Professionals (voorheen Assistenten) is in 2013 gestart met haar eerste programma’s. Petra heeft de programma’s zelf ontwikkeld, gebaseerd op onderzoek en haar werk ervaring met opdrachtgevers in de praktijk. Hierdoor heeft ze kunnen toetsen wat werkelijk werkt.

Esther Hoenderdos-Elsinger is sinds 2001 ondernemer. In eerste instantie als zelfstandig personeelsadviseur, later voegde zij daar (mentor-) coaching en het geven van training aan toe, met als focus het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Esther studeerde Small Business Management, gevolgd door een opleiding Personeelsmanagement. Zij is gecertificeerd Online Business Manager, NLP Master Practitioner en Personal fitness trainer. Haar ervaring is divers. Zij was vaak gesprekspartner op directieniveau, betrokken bij het bepalen van strategie, het invullen en uitvoeren van personeelsbeleid, als ondernemer, als HR manager, als coach en trainer. Met name in het MKB, van industrie, (detail)handel, dienstverlening en welzijn tot horeca.

Zij weet inmiddels vanuit de praktijk wat er komt kijken bij het opzetten, runnen en gezond houden van een bedrijf, bij het samenwerken met opdrachtgevers, het managen van een team en het coachen van professionals. Deze kennis en ervaring is een waardevolle input voor haar mentor-coaching en trainingen.

Je investering

Aangezien je ook een betaalde ‘stage’ opdracht aangaat, is de hoogte van de investering niet concreet te noemen. Dit bespreken we tijdens het intakegesprek.

Op aankoop van dit programma zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden voor Virtueel Professionals van toepassing.

Voorwaarden voor aanmelding

 • je bent als virtueel professional / zelfstandig ondernemer werkzaam
 • je hebt ervaring in het werken met WordPress (of gaat hier zelf extra tijd in steken)
 • je bent gewend om zelfstandig en proactief op niveau te werken
 • je bent bereid om tijd en energie in het programma te steken zodat je zowel persoonlijk als professioneel groeit
 • je plant een intakegesprek om alles met Petra vooraf door te spreken voordat je een definitieve keuze maakt
 • na de intake ontvang je het inschrijfformulier en maak je je inschrijving definitief

Wil je weten of dit programma bij je past?

Meld je aan voor het intakegesprek

Klik hier

Startdatum 

Het programma start in januari 2018. Meld je aan voor een gesprek en we houden je op de hoogte van de data. Tijdens de (school)vakanties zijn er geen trainingsdagen ingepland.

Aantal beschikbare plaatsen

Er is plek voor maximaal 20 deelnemers.

Dit omdat ik in kleine groepen wil werken om zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te geven. Het is een heel intensief programma waarin je hele grote stappen zet. Ik wil je kunnen steunen en helpen waar mogelijk zodat je enorm groeit!

Zoals bij al mijn programma’s vind ik het belangrijk dat we zowel tijdens als na de training als een groep van mede-VA ondernemers elkaar steunen en helpen. Het gevoel er niet alleen voor te staan wordt enorm gewaardeerd en er ontstaat een hecht netwerk van gelijkgestemden.

Garantie

Ik sta garant voor de kwaliteit van mijn programma’s. Mocht blijken dat na de eerste live training van dit 6 maanden programma, het geheel niet aan je verwachtingen voldoet, dan krijg je het betaalde bedrag terug, na teruggave van je materialen en op een niet-restitueerbare bedrag van € 247,- excl. BTW voor administratie- en locatiekosten na.

Mocht je ontevreden zijn dan dien je dit uiterlijk aan het einde van de eerste live trainingsdag schriftelijk kenbaar te maken en toe te lichten.

Wil je weten of dit programma bij je past?

Meld je aan voor het intakegesprek

Klik hier
VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden

Voornaam*
E-mailadres*
Telefoon*

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik meld me aan
Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!