Zelf een aanvraag uitzetten

Je hebt gekozen om zelf een aanvraag uit te zetten in mijn database van geschikte Virtueel Professionals. Een goed idee, want in plaats van zelf zoeken naar een geschikte VP, zullen de VP’s die zich in jouw aanvraag herkennen een bericht naar jou sturen. Daarmee maak je al een eerste selectie wat jou veel tijd scheelt.

Hoe werkt het? 

 1. Je bestelt en betaalt voor deze dienst.
 2. Je komt direct op een nieuwe pagina voor de volgende stap.
 3. Je vult online een formulier in en klikt op verzenden.
 4. Je bepaalt daarin wanneer je uiterlijk terugkoppeling wil.
 5. Na ontvangst van jouw formulier zetten wij de aanvraag uit in de database (let op: alleen op werkdagen).
 6. VP’s reageren rechtstreeks naar jou.
 7. Jij maakt een selectie met welke VP’s je wilt kennismaken.
 8. Je neemt rechtstreeks contact met deze VA’s op.

 

De Academie voor Virtueel Professionals heeft geen verdere inhoudelijke rol in deze wijze van een VP zoeken. We faciliteren alleen de mogelijkheid om een aanvraag uit te zetten bij de door ons opgeleide VP’s.

 

Mandy Voncken raadde mij aan om via jouw bedrijf een aanvraag te doen. Die is succesvol geweest. Ik heb ongeveer 10 reacties ontvangen. Daaruit selecteerde ik de 3 reacties die de beste match opleverden en nu heb ik een VA. Heerlijk!

Graag wil ik je laten weten dat ik het heel tof vind wat je doet. Dit is echt een ideale manier om een VA te vinden.

Jeroen van den Nieuwelaar

Activations

Ik adviseer je om met 2 kandidaten te spreken zodat je een vergelijking tussen beide VP’s kunt maken. Naast expertise en kennis is een persoonlijke klik ook belangrijk.

 

Bonus

Je ontvangt tevens onderstaande bonussen. De 2 documenten als naslagwerk ontvang je via de email.

 • Checklist bepaal je prioriteiten (t.w.v. € 57,-)
 • Document met Toelichting over de inzet van een VP (t.w.v. € 97,-)
 • Boek Experttips Samenwerken met een VA (t.w.v. 17,50)

 

Het boek Experttips voor Samenwerken met een Virtueel Assistent sturen wij je per post toe.

Via de VVPA mogelijkheid heb ik gezocht naar een VA. Als huisarts was ik niet eerder op de hoogte van het bestaan van een VA en de mogelijkheden. Ik heb zeker een aantal goede reacties ontvangen om mijn administratie op orde te brengen van dames met de juiste medische achtergrond. Dat was een positieve verrassing!

Ik vond de werkwijze c.q. communicatie met jullie erg prettig en, nogmaals, verrast dat er ook voor de medische sector mogelijkheden zijn!

Anoniem

Ik kreeg het te druk om ook nog mijn administratie goed bij te houden. Aangezien ik dat niet het allerleukste vindt om te doen en liever mijn tijd aan andere dingen besteed, wou ik een VA uitproberen.

Het is erg fijn om, in mijn geval, eenvoudige en terugkerende klusjes aan een VA over te laten. De stap om een VA te nemen vond ik wel wat groot, vooral omdat ik destijds niet goed wist of ik voldoende inkomsten zou hebben om iemand maandelijks in te huren. Gelukkig kon ik ook een strippenkaart nemen.

Dankzij mijn aanvraag heb ik een hele fijne VA gevonden die erg goed bij mij past qua karakter en qua kennis. Ze begon met het inboeken van mijn administratie, maar neemt nu ook een gedeelte van social media op. Naast het feit dat ik daar nu zelf minder tijd aan hoef te besteden, zorgt een VA ervoor dat je gestructureerder werkt en je je zaken meer op orde hebt.

Samira Salman

Social and More

Ga direct aan de slag en zet de VP Aanvraag uit in mijn Database:

Bestel direct deze dienst* en vul het aanvraagformulier in. Je kunt op heel korte termijn al met je VP aan de slag gaan!

*Op deze dienst zijn de Algemene voorwaarden voor Opdrachtgevers van de Academie voor Virtueel Professionals van toepassing.