van koninklijke gast spreker op IVD naar entrepreneur als IVA

What’s in a date? Nou voor mij wat deze datum betreft heel veel, het is mijn persoonlijke mijlpaal maatstaf.

08 maart 2017 had ik het koninklijke gesprek met H.K.M Maxima als tafeldame en mede organisator voor dit heugelijke event in bijzijn van H.K.M. Maxima, dit als dank voor de stichting waar ik mij ruim 1,5 jaar als vrijwilliger voor heb mogen inzetten. Ere wie ere toekomt, de stichting zette zich hard in voor een speciale maatschappelijke groep welke moeilijk bereikbaar  was/ is voor overheids en gemeentelijke instellingen. Deze bijzondere bijeenkomst was dan ook de kers op de taart!!!

Het was een heavy cake; veel overleg met RIVD, 3 maanden niks publiekelijk mogen zeggen hierover en echt van iedereen gegevens opvragen,noteren, documenteren en doorzetten naar RIVD en dat terwijl er nog steeds niet gezegd mocht worden waarvoor en hoezo en dat aan een groep van 250 mensen waarvan 95% vrouw is, u snapt, het viel niet mee, maar het is gelukt!!

Als ik er nu op terug kijk en ook de foto’s zie,liep ik op mijn reserves, slaapgebrek, telefoon die 24/7 bleef gaan, chaotische kippenhok gevoel kreeg ik er van met moeder overste kip helemaal van de leg! Gezondheid kon ook niet meer, ik was net in december net als 350.000 Nederlanders gedwongen over gestapt op een ander medicijn wegens verkeerde inschatting van fabrikant ivm verhuizing fabriek (top Aspen Thyrax, ik zit nog steeds met de naweeën hiervan) maar ook dat hield mij niet tegen, ik zag alleen wel in dat dit moest stoppen, de manier van werken, het toelaten dat anderen mij naar voren bleven schuiven wat ik natuurlijk ook niet afwees, maar er moest iets veranderen, ik moest veranderen en dat heb ik gedaan.

Na de komst van H.K.M. Maxima ben ik gestopt als vrijwilliger, ik had zo de tijd voor mijzelf nodig ook om alles op een rijtje te zetten met mijn toekomst droom, ik was er al lang over uit dat ik de studie tot VA wou gaan doen en had mij ingeschreven voor de cursus in mei. Ik zat echter zo in de knoop met meerdere dingen dat ik heb besloten in september dat jaar de cursus te volgen en nog op afstand te blijven helpen bij de stichting, het voelde nl nog steeds een beetje als van mij al is het dat natuurlijk nooit geweest.

Medio september toch definitief gestopt bij de stichting om mij volledig op mijn studie te kunnen richten en ondanks dat het met een slik en een traan was heeft het mij goed gedaan.

Inmiddels zijn we al weer een jaar verder en kijk eens even, ik heb mijn eigen bedrijf, met 3 opdracht gevers en alleen ikzelf die bepaalt hoe wat wanneer, ik leer elke dag nog bij, zowel over het zakelijke aspect maar zeker ook over mijzelf als mens. Ik weet wat mijn grootste valkuil is, dat ben ik namelijk zelf, ik kan geen nee zeggen tegen iets of iemand waar ik enthousiast van word, al moet ik dat wel gaan doen, of mijn facturen er op aan passen. Maar hey ik ben net 2 volle maanden bezig en ben super trots op mijzelf en dankbaar naar diegene die steeds al in mij geloofd hebben en nog steeds doen, waarvoor mijn dank.

Mijn eerste zakelijke mijlpaal is nu bereikt, van koninklijke gast spreker tijdens Internationale Vrouwen Dag naar entrepreneur als Internationaal Virtueel Assistent!

 

Ik heb van alles in mijn hoofd wat ik nog  uit wil werken en wil gaan realiseren, maar daarover vertel ik een andere keer verder, u kunt de datum vast noteren in uw agenda…08 maart 2019…wordt vervolgd…

 

IVD Internationale Vrouwen Dag
IVA Internationaal Virtueel Assistent

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *