Van idee naar resultaat

Afgelopen week heb ik voor beide stageopdrachtgevers een leuke klus gedaan.

Voor stageopdrachtgever 1 heb ik 2 automatische e-mailflows opgezet en ingericht in Active Campaign. Het is een fijn programma om mee te werken en het was leuk om te doen. Het was een klus waar ik even mee kon doorpakken en waar ik me helemaal in kon verliezen. De tijd vloog voorbij. Het ging allemaal best makkelijk, ook al ken ik het systeem helemaal niet. Met logisch nadenken kom je best ver. Toen het klaar was vond ik het zelfs jammer dat ik er niet mee door kon gaan. Maar als snel bleek dat het nog niet klaar was. Na het testen waren er wat instellingsfoutjes en dan is het even zoeken hoe en waar dat ik dat kon oplossen. En het lukte ook niet helemaal, dus daar zal moet ik de helpdesk voor inschakelen.

Voor stageopdrachtgever 2 moest ik een salespagina maken voor de website. Daar kreeg ik de vrije hand in qua opmaak en tekst. Leuk, maar ook wel spannend. Ik hikte er weer tegenaan om eraan te beginnen. Dat is iets wat ik telkens merk bij mezelf. Eerst moet er een en ander gaan borrelen in mijn hoofd, voordat ik er echt mee aan de slag kan gaan. Ook voelde ik een stukje onzekerheid, want ik kreeg dan wel de vrije hand, maar wat als ik het niet goed doe? En ga ik wel de goede richting in die de opdrachtgever voor ogen heeft? Maar toen ik er eenmaal mee aan de slag ging, liep het allemaal vanzelf. Ook dit vond ik erg leuk om te doen en weer kon ik me helemaal verliezen in mijn werk. Heerlijk om zo aan de slag te gaan! En natuurlijk hoeft het niet in één keer perfect te zijn. Mijn opdrachtgever heeft nog wat aanpassingen gedaan en samen kom je dan tot een resultaat. En dat resultaat mag er zijn. Dat is iets waar ik dan heel blij van word! En met die aanpassingen zie ik ook wat de ander voor ogen heeft, waardoor het de volgende keer weer makkelijker wordt om te bepalen hoe iets moet worden.

Ik heb plezier in beide stageopdrachten en om te kunnen zeggen: kijk, dit heb ik gemaakt. Samen toewerken naar een resultaat, daar krijg ik energie van!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *