Van een compliment wordt iedereen blij!

Sinds april ben ik gestart met de opleiding Virtueel Assistent. Bijna elke week kwam er een online module vrij, 4 live dagen in april, mei en juli, verschillende keren online trainingen en vragenuurtjes. Dat hield in iedere avond en elk vrij uurtje werken aan mijn opleiding. Deze is nu zo goed als afgerond en ik hou weer wat tijd over.

Met mijn stageopdrachtgever ben ik nog volop aan het werk. Alles wat ik tijdens deze opleiding heb geleerd pas ik stapje voor stapje toe. Vorige week hadden we een masterclass georganiseerd; vijf ondernemers namen hieraan deel. Zelf was ik ook tijdens deze masterclass beschikbaar om mijn opdrachtgever te assisteren. We hadden alles goed voorbereid en waren uiteraard ruim op tijd aanwezig. Ik mocht de deelnemers ontvangen.

Organisatie masterclass
Het was de eerste keer dat mijn opdrachtgever een masterclass gaf dus het was best wel een beetje spannend. De deelnemers hadden er zin in en mijn opdrachtgever ook. Tijdens deze masterclass gaf ze de deelnemers aanwijzingen en tips. Zij gingen dus ook echt aan de slag met de opdracht, om vervolgens met iets tastbaars naar huis te gaan. Alles verliep volgens planning: de deelnemers waren enthousiast en tevreden. Na de masterclass hebben mijn opdrachtgever en ik het geheel geëvalueerd en besproken wat voor verbetering vatbaar was. En we gaan het nog een keer organiseren. Hoe tof is dat!

Compliment
Aan het einde van de dag kreeg ik nog een appje van mijn opdrachtgever: “Dankjewel dat je er was!” Dit is waar ik het voor doe, hier word ik blij van! Daarom ben ik Virtueel Assistent geworden. Zelf hoef ik niet in de spotlights te staan; ik ontzorg en ondersteun. Ik ben aanwezig maar op de achtergrond, zodat de ondernemer zijn werk goed kan doen en zijn expertise kan delen!

Mijn weekend kon niet meer stuk toen ik dat appje vrijdagavond kreeg! Geef elkaar af en toe een compliment. Daar wordt iedereen toch blij van!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *