Trots op mijn certificaat

Afgelopen vrijdag ontving ik een mail van Petra met het bericht dat ik gecertificeerd ben voor Virtueel Succes Module 1. Ik had eerder al bericht dat ik de certificeringsopdrachten goed had gemaakt en de mooie evaluatie van de stageopdrachtgever maakte het geheel compleet. Met het bericht kreeg ik het certificeringsembleem op mijn eigen naam dat ik voor al mijn communicatie-uitingen mag gebruiken. Bij deze wil ik hem natuurlijk graag met jullie delen. Ik heb er hard voor gewerkt en ik ben er hartstikke trots op.

In mijn gezin ben ik niet de enige die trots is. Maandag hebben we met onze middelste dochter haar vmbo-diploma opgehaald. Ze had het extra spannend gemaakt door nog herexamen te moeten doen, maar dat had ze heel goed gemaakt en daarmee haar diploma verdiend. Onze oudste dochter moest dinsdag op de pabo presenteren hoe zij zich afgelopen jaar ontwikkeld heeft en kreeg daarna te horen dat ze haar propedeuse gehaald heeft. En onze jongste dochter heeft vrijdag haar rapport opgehaald en is over naar het derde leerjaar op het voortgezet onderwijs.

In een week hebben we allemaal goede berichten ontvangen. We hebben onze vakantie verdiend en gaan er lekker van genieten. Ik werk nog een paar weken en dan ga ik er ook even tussenuit. Het is goed om even afstand te nemen en ik neem dan ook geen laptop mee op vakantie.

Via deze weg wil ik iedereen bedanken die mij gesteund heeft met mijn opleiding. Allereerst mijn stageopdrachtgevers die de samenwerking met mij wilden aangaan. Mijn man en kinderen, mijn beste vriendin en mijn ‘medestudenten’ waar ik mee kon sparren en die naar me luisterden als ik mijn verhaal kwijt wilde. Natuurlijk wil ik Petra bedanken voor alles wat ik van haar geleerd heb en voor haar coaching en begeleiding. En tenslotte de lezers van mijn blogs. Regelmatig kreeg ik leuke reacties of berichtjes als het herkenbaar was wat ik geschreven had. Ik vond het ook bijzonder om te horen dat anderen mijn blogs als inspiratie zagen. Ik hoop dat ik hiermee anderen kan helpen met het maken van hun keuzes en als je vragen hebt mag je altijd contact met me opnemen. Wil je me blijven volgen, like dan mijn facebookpagina of vol me op instagram.

Tot ziens!

1 Reactie

 1. Petra Fehring

  Terecht trots Ilonka! Je hebt enorm veel stappen gezet en zoveel geleerd. Als je terugkijkt op 1 jaar ondernemerschap zie je hoeveel er veranderd is in jouw leven.

  Wat ik vooral mooi vind is dat je hebt durven kiezen voor opdrachtgevers waar jij blij van wordt. Waar je werkzaamheden kunt doen die echt bij jou passen. Zelfs binnen het vak en de nieuwe kennis die je opgedaan hebt, heb je weer keuzes gemaakt. En je bent nog niet klaar.

  In september ga je weer een volgende stap maken door Module 2 van Virtueel Succes. Met ook hier weer een prachtige stageopdrachtgever.

  Maar nu eerst vakantie vieren met het gezin, dat hebben jullie allen verdiend!

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *