LinkedIn als online marketing kanaal professionaliseren

Leer hoe je je profilering helder en scherp kunt formuleren, zodat je de GO-TO person in jouw vakgebied wordt!

LinkedIn-als-online-marketing-kanaal-inzetten_workshop live

1 daagse live-workshop

Voeg het LinkedIn platform succesvol aan je online marketing

Ben jij verantwoordelijk voor het LinkedIn profiel en de zakelijke LinkedIn bedrijfspagina van je opdrachtgever / werkgever? Of worstel je vooral met je eigen profilering en zichtbaarheid op LinkedIn?

 • Ben je actief op LinkedIn, maar haal je er nog (te weinig) klanten uit?
 • Vraag je je af hoe je je eigen profilering duidelijk en effectief op dit platform kunt vertalen?
 • Wil je het verschil, maar ook de toegevoegde waarde weten van het hebben van zowel een persoonlijk als een zakelijk LinkedIn profiel?
 • Wil je graag beter gevonden worden op LinkedIn door nieuwe prospects?
 • Wil je meer connectie verzoeken ontvangen van exact jouw ideale klant?
 • Wil je weten hoe jij er nu voor staat in het aantrekken van nieuwe klanten via LinkedIn?
 • Weten hoe het algoritme werkt zodat je met minder moeite meer mensen bereikt met jouw berichten?
 • Wil je op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen en noviteiten op LinkedIn zodat je ook je opdrachtgevers een goed onderbouwd advies kunt geven?

Vraag je je af hoe anderen online klanten kunnen werven, terwijl het jouw opdrachtgever / werkgever (of jezelf) niet lukt? Dan moet je allereerst zorgen dat je profilering helder en scherp is geformuleerd!

Tijdens deze interactieve live trainingsdag leg je de basis voor LinkedIn marketing om zónder acquisitie klanten aan te trekken. Je krijgt de belangrijkste fundamentals om zowel je eigen LinkedIn profiel als je zakelijke bedrijfspagina (of die van je opdrachtgever/werkgever) te professionaliseren. Daarnaast krijg je nog allerlei tips & tricks zodat je LinkedIn succesvol kunt inzetten voor zakelijke groei.

LinkedIn-als-online-marketing-kanaal-inzetten_workshop masja slootweg

inhoud workshop

LinkedIn als online marketing kanaal professionaliseren

Tijdens de praktisch ingestoken live workshop ga jij concreet met je LinkedIn profiel (of die van je opdrachtgever/werkgever) aan de slag. Je leert

 • 8 fundamentals om een persoonlijk profiel te professionaliseren
 • 6 fundamentals om een zakelijke bedrijfspagina te optimaliseren (en je maakt ‘m direct aan, als die er nog niet is)
 • hoe het algoritme van LinkedIn werkt, zodat je weet hoe je slim je bereik kunt vergroten via de berichten die je deelt
 • hoe de zakelijke bedrijfspagina zich verhoudt tot een persoonlijk LinkedIn profiel en welke strategie je het beste kunt hanteren als je berichten deelt
 • hoe jij (je werkgever/opdrachtgever) op dit moment ervoor staat in het aantrekken van nieuwe klanten via LinkedIn en vooral ook wat je eraan kunt doen om dit te verbeteren
 • Masja praat je bij over alle nieuwe ontwikkelingen binnen LinkedIn en hoe jij (of je opdrachtgever/werkgever) daar slim gebruik van kunnen maken
“Veel ondernemers vinden het steeds weer opnieuw vinden van nieuwe klanten een van de lastigste onderdelen van het ondernemerschap. Terwijl LinkedIn zo’n prachtig medium is waar je de grootste kans hebt om nieuwe klanten te vinden. Ik leer mijn klanten graag hoe dat in z’n werk gaat!”

— Masja Slootweg, LinkedIn Expert

Investeren

Wat kost deze 1-daagse workshop?

De investering voor de workshop is € 497,- exclusief BTW. Dit bedrag is exclusief de arrangementskosten en lesmateriaal van € 75,- exclusief 21% BTW. De totale investering voor deze training is € 572,- exclusief 21% BTW.

Op aankoop van deze workshop zijn de Algemene voorwaarden voor de Academie voor Virtueel Professionals van toepassing.

Aantal beschikbare plaatsen

Er is plek voor een beperkt aantal (max 12) deelnemers. Dit omdat wij in kleine groepen willen werken waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om vragen te stellen en aan het woord kan komen. Daarnaast leer je de andere deelnemers beter kennen waardoor je met deze groep collega-ondernemers elkaar na de training ook kan steunen en helpen. Je hoeft het tenslotte niet allemaal alleen uit te dokteren!

Uiterlijke inschrijfdatum
Je kunt je uiterlijk t/m 2 weken voor de workshop dag aanmelden. Dit doe je door direct de betaling over te maken zodat je plaats gereserveerd staat. Je krijgt tevens een voorbereidende opdracht toegestuurd.