Soms moet het gewoon zo zijn.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Na 20 weken bloggen is dit mijn laatste blog. Voelt nu écht als een beetje loslaten hoor.

Er is veel gebeurd de afgelopen 20 weken. Begin van het jaar wist ik niet zo goed waar ik stond, wat ik wilde, wat bij mij paste. Waar werd ik nu blij van? Het traject ingedoken, ontdekt, geleerd, ervaren, gevallen, weer opgestaan en gegroeid. Ik ben heel dankbaar voor de lieve mensen die ik heb ontmoet en waarmee ik zeker nog met een aantal in contact zal blijven.

Iets later dan normaal mijn blog. Dat heeft te maken met de afspraak die ik begin van de week had met het bedrijf die gespecialiseerd is in telefonische acquisitie. Ik mocht gisteren dus meedraaien om te kijken of het bij mij past en of het is zoals ik het in gedachten had. Wat een leuke mensen, wat een sfeer. Zo laagdrempelig, flexibel en motiverend. Ik voelde me er echt meteen thuis.

Na de ochtend gingen we evalueren en ze nodigde mij van harte uit om per 1 september 16 uur in de week voor hen te bellen. De uren te verdelen naar eigen inzicht. Het is wel op locatie, maar het is nog geen 10 minuten rijden. Ik maak gebruik van hun koffie, werkplek en systeem….maar ze huren mij wel in als zelfstandige. Daarnaast vind ik het toch wel leuk om met collega’s te werken en hebben ze wilde plannen voor de toekomst op het gebied van de opvang van inkomende telefonie voor bedrijven én om trainingen te ontwikkelen om medewerkers van bedrijven te trainen in beltechnieken. Hoe klinkt dat?

Een hele mooie en sterke basis dacht ik zo. Ik ben van plan dit over 2 hele dagen te verdelen. Zo hou ik nog 3 dagen over voor andere opdrachtgevers waaronder de pool van VA’s waar ik in zit (opdrachtgever 2) die in september wordt gelanceerd.

Van opdrachtgever 1 neem ik afscheid. Ik ben erachter dat wij te verschillend in het leven staan. Ik ben iemand van harde afspraken… hij van veel mooie woorden maar weinig actie…dat gaat niet goed komen voor de toekomst. Ik ben er niet treurig om. Het heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven en het was een mooi leermoment. Ik ga straks heerlijk genieten van 4 weken vakantie, heerlijk mijn hoofd leegmaken en genieten van mijn gezin. En daarna fris en fruitig aan de gang als Virtueel Professional.

Mocht je me niet kunnen missen, mijn website is in de lucht. www.gerdinetaks.nl
Hier staan natuurlijk ook mijn contactgegevens waarop ik te bereiken ben.
Voor diegene die de opleiding aan het doen is of zich hiervoor heeft opgegeven, heel veel succes en stel je zelf open voor veranderingen! Voor diegene die nog twijfelen om te gaan starten, ga het doen! Het verreikt je geest, je komt dichter bij jezelf en je wordt er een sterker persoon door.

Petra bedankt voor alles!

4 Reacties

 1. Petra Fehring

  Prachtig verwoord Gerdine! Geweldig wat je in 20 weken tijd bereikt hebt. De ontwikkeling die je doorgemaakt hebt (en die voorlopig nog niet stopt…). Het proces om te ontdekken wat echt bij jou past en er vervolgens voor te durven kiezen.

  Hoe geweldig dat je al 2 prachtige opdrachtgevers hebt voor heel wat uren. Nu is ook je website af. Top prestatie!

  Dank ook voor het schrijven van je inspirerende blogs. Ik weet zeker dat het voor velen erg fijn was om jouw weg mee te mogen beleven. We stay in touch!

  Antwoord
 2. Esther

  Wat goed gedaan Gerdine. Heel veel succes!

  Antwoord
 3. Lenie

  Mooi zeg hoe dingen kunnen lopen in een korte tijd! Veel succes!
  Groeten van Lenie

  Antwoord
 4. Esther

  En een mooie expertise… telefonische acquisitie! Veel succes!

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *