Samen kom je verder

Op mijn laatste zin van mijn vorige blog “en nu…” reageerde Petra. Zij stelde voor een coachgesprek in te plannen want mijn spagaat was heel herkenbaar in de fase waar ik nu in zit. Ze wil mij graag een hart onder de riem steken en meedenken om weer wat helderheid te scheppen. Super fijn! De afspraak staat gepland.

Deze week mocht ik ook kennismaken met een ervaren Virtueel Professional Marlou Minten. Ik werd heel hartelijk ontvangen en geen vraag was te gek voor haar. Zij houdt zich bezig met de online marketing voor haar opdrachtgevers. Wauw, wat weet en kan ze veel! Voor mij nog een hoop abracadabra maar wel inspirerend om te zien. Ook het werven van opdrachtgevers gaat haar goed af. Van de één krijgt ze de ander en ze benaderen háár voor werk! Zij heeft nog nooit hoeven zoeken naar een opdrachtgever! Wauw, wat een luxe. Na heel veel uitleg en een paar bakken koffie ging ik weer met nieuwe ideeën naar huis. Bedankt Marlou voor je gastvrijheid!

Gisteren zijn we met 9 personen van de cursus online gekomen voor een vragenuurtje. Leuk om elkaar weer eens “te spreken” en ook hier ervaar ik weer dat iedereen wel ergens tegenaan loopt. Hoe fijn is het dan dat je dit kunt delen en elkaar kunt aanmoedigen toch door te gaan. Tijdens de cursus hebben sommige een ‘buddy’ gekozen. Deze buddy kun je aanspreken als je het even niet meer ziet zitten of vraagt jou om advies als zij even vastloopt. Super fijn om te hebben, maar jammer dat mijn buddy helemaal in Groningen woont! Maar niet getreurd ook daar zijn weer oplossingen voor. Na het vragenuurtje hebben we elkaar via Skype opgezocht en zo onze plannen en doelstellingen samen besproken. Het voelt echt heel vertrouwd en het geeft mij het gevoel dat ik het niet alleen hoef te doen. Ik hou van sparren en overleggen en dat geeft weer mooie inzichten. Bedankt Lianne dat je mijn buddy wilt zijn!

Nu weer verder met de laatste modules. Het einde komt in zicht. We gaan bijna “afstuderen” ofwel ons klaar maken voor de certificering. Je moet aan een aantal voorwaarden voldoen, alle opdrachten hebben afgerond en vervolgens een eindpresentatie geven. Spannend maar heel leuk om aan te werken!

3 Reacties

 1. Lianne Molog

  Dankjewel Gerdine! Binnenkort zien we elkaar weer live.

  Antwoord
 2. Marlou

  Het was leuk om je gesproken te hebben en heb je vragen met veel plezier beantwoord. Nu nog gaan en blijven doen waar jouw ogen van gaan glinsteren!

  Antwoord
 3. Ilonka

  Inderdaad, samen kom je verder. En al word je zelfstandig ondernemer, een buddy is altijd fijn. Marlou is sinds de 10-weekse training vorig jaar mijn buddy en nog steeds hebben we wekelijks contact en overleggen we met elkaar.

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *