Projectbureau Virtueel Professionals

PROJECTMATIG SAMENWERKEN MET PROFESSIONALS

Afgebakende klussen uitbesteden?

Heb jij niet alle kennis in huis om snel stappen te zetten met je bedrijf? Ben je op zoek naar Virtueel Professionals (VP) met bewezen expertise die afgebakende opdrachten kunnen uitvoeren? Heb je behoefte aan inhoudelijk advies over de keuze voor de juiste online tools voor jouw bedrijf? Zoek je tijdelijke (project)ondersteuning? Of zoek je diverse specialisten die samen aan het resultaat werken?

Vanuit het Projectbureau Virtueel Professionals kun je kiezen uit alle expertises die we beschikbaar hebben vanuit de SOM7® onderdelen, zodat je altijd met een specialist samenwerkt voor die ene klus:

  1. Dagelijks Management
  2. Financiën
  3. (Online) Marketing
  4. Statistieken
  5. Communicatie
  6. Sales
  7. Leveren van diensten/producten

Vanuit dit projectbureau pakken we opdrachten, vraagstukken en wensen voor jouw bedrijf op. Zowel kleine als grote klussen. Kortlopende of langdurige opdrachten. Naast de mogelijkheid om te werken met een team van specialisten.

Wij bieden zowel een online community waardoor je rechtstreeks contact hebt met alle professionals uit het Projectbureau, als een paar vaste diensten waar veel vraag naar is. Hieronder vind je ons aanbod en enkele voorbeelden waar wij zoal bij helpen qua advies, organisatie, implementatie en uitbesteding. Waar kunnen we jou bij helpen?

Online Community

Toegang tot Online Community

Binnen de community schakel je rechtstreeks met alle professionals uit het Projectbureau. We bieden online vraagbaak, kennissessies, live bijeenkomsten, spoedklus hulp, direct een aanvraag uitzetten.

Meer informatie

VP aanvraag uitzetten

Op basis van vragenlijst

Wil jij laagdrempelig op zoek naar de juiste VA / VP voor jouw opdracht? Zet zelf een aanvraag uit in onze database met zelfstandigen en ontvang slechts enkele passende reacties.

Meer informatie

Werving- & selectie proces

Wil jij liever dat wij de werving & selectie voor jou uitvoeren? Boek dan een intakegesprek en ontvang binnen een week twee geschikte VP profielen.

Meer informatie

Volledig uit operatie

Volgende stap bij bedrijfsgroei

Stagneert je bedrijfsgroei doordat jouw agenda vol staat? Voer jij operationele werkzaamheden uit en durf je zaken niet los te laten? Ontdek hoe jij hiervan loskomt en het team de zaken overneemt.

Meer informatie

Project voorstel aanvragen

Plan van Aanpak met planning

Zoek je een team van specialisten om een project uit te rollen? Vraag een voorstel aan zodat je het plan van aanpak, de planning en de kosten inzichtelijk hebt. Een vakinhoudelijk projectmanager gaat voor je aan de slag.

Meer informatie

Functioneel actie/jaarplan opstellen

Realiseer jaardoelen

Vliegen de weken voorbij en haal je vaak de gestelde doelen niet? Laat een VP je helpen bij het opstellen van een functioneel actie/jaarplan en houdt ieder kwartaal een afspraak over de voortgang (operationeel of marketing).

Meer informatie
Projectbureau Virtueel Professionals

Ben jij een VP en wil je aanhaken?

Wij zijn altijd op zoek naar Virtueel Professionals die willen aanhaken bij dit netwerk om ondernemers te helpen bij het uitvoeren van de vraagstukken en opdrachten.

Vind je dat interessant? Lees nadere informatie op onze websitepagina.