Persoonlijke ontwikkeling

Afgelopen week ben ik gestart met de tweede module Virtueel Succes, Dagelijks management. In deze module help ik ondernemers de digitale ontwikkelingen in hun bedrijf toe te passen om te kunnen groeien en werkdruk te verlagen. Ter voorbereiding op deze module heb ik mijn persoonlijke ontwikkeldoel bepaald. Geïnspireerd door een tekst van Loesje die ik zag staan op een poster in de binnenstad van Nijmegen “Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt” ben ik mede hierdoor tot mijn persoonlijk ontwikkeldoel gekomen. Mijn persoonlijk ontwikkeldoel is om mijn rol als sparringpartner verder te ontwikkelen en  ondersteuning te vragen bij andere VA’s in mijn netwerk.

Samenwerking andere VA’s
Afgelopen vrijdag een online live sessie gehad van de module online marketing. We zijn nu ruim 4 maanden op weg en het is mooi om de ontwikkeling te zien die iedereen doormaakt. Niet alleen de successen, maar ook de struggles worden gedeeld. We hebben in de afgelopen maanden kennis gemaakt met veel nieuwe tools. De implementatie van de tools kost in het begin veel tijd, omdat er veel uitzoekwerk in zit. Hierdoor leer veel van de werking van de tools en weet je de methodiek beter te doorgronden.  In de ogen van de klant ben jij de expert, dus dan wil je dat ook graag laten zien en kunnen uitleggen. Een groot voordeel van deze opleiding is dat je toegang hebt tot de besloten VP Club Exclusive. Hier kun je vragen stellen, tips delen etc. Je kunt ook (betaald) advies of ondersteuning vragen bij andere VA’s, zodat je efficiency kan behalen in je werk en uiteindelijk ook voor je opdrachtgever.

Resultaat van Virtueel Succes
Na 1 module Virtueel Succes kan ik zeggen dat het mij nieuwe kennis, inzicht, efficiency en ook nieuwe opdrachten hebben opgeleverd. Door het schrijven van mijn blogs heb ik mijn reflectie momenten zichtbaar gemaakt, het heeft mij geholpen in het visualiseren van mijn persoonlijke ontwikkeling. Door mijn blogs ben ik online beter zichtbaar geworden en krijg ik regelmatig positieve feedback. Naast de opgedane kennis heb ik op het persoonlijke vlak een enorme groei doorgemaakt. Ik ben meer zelfverzekerd en neem bij mijn opdrachtgevers de positie in als professionele sparringpartner. We doen het samen ieder vanuit zijn professie.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *