Past werken als Virtueel Assistent bij mij?

Wil jij ontdekken of zelfstandig ondernemerschap bij jou past? In de rol van VA?

Dat is mooi want ik vind het altijd belangrijk dat je dit eerst goed onderzoekt voordat je deze stap zet. Een eigen bedrijf hebben is helemaal geweldig! Maar dat doe je niet zomaar. Er komt meer bij kijken. Werken vanuit een rol als Virtueel Professional wordt steeds populairder. De vraag is alleen hoe doe je dat? Ontdek eerst: Past werken als Virtueel Assistent bij mij?

Het ondernemerschap brengt je heel veel, mits je het slim aanpakt.

Als jij overweegt om zelfstandig te worden én virtueel wilt werken, dan kan ik je vertellen dat er vandaag de dag zoveel mogelijkheden zijn! Lang leve het online tijdperk. Want hierdoor behoort werken vanuit huis, flexibiliteit, je eigen tijd indelen en meer van dit soort voordelen tot de mogelijkheid. Naast het feit dat steeds meer ondernemers een online bedrijf ontwikkelen.

 

Er was echter 1 specifiek onderdeel wat ik miste: er was nergens een opleiding waarin je leert hoe je dat doet.

  • Hoe pak je het aan?
  • Wat heb je nodig?
  • Welke diensten ga je leveren?
  • Welk tarief hanteer je?
  • Wat zoekt de markt eigenlijk?
  • En waar vind je opdrachtgevers?

Daarom ben ik de Academie voor Virtueel Professionals gestart. Om jou al het zoek- en ontwikkelwerk te besparen. De kennis delen die ik vanaf 2008 heb opgedaan. De trainingen die ik zowel nationaal als internationaal gevolgd heb over ondernemerschap en alle nieuwe online ontwikkelingen.

Ik weet uit ervaring in de praktijk wat werkt. Ik heb onderzocht waar opdrachtgevers behoefte aan hebben. In welke vorm en met welk aanbod, zodat jij van je bedrijf kunt leven. Ik ben zelf als VA gaan werken om te onderzoeken wat voor zowel opdrachtgever als VA goed werkt.

Ook voor mijn bedrijf ben ik VA’s gaan inhuren, zodat ik voel wat een opdrachtgever ervaart en nodig heeft. Natuurlijk het belang van een ondernemers mindset krijgen: de switch van werknemer naar ondernemer. Want uiteindelijk is het doel dat jij een succesvol bedrijf runt.

Al mijn kennis en ervaring over wat jij als Virtueel Professional nodig hebt om een succes van jouw eigen bedrijf te maken, heb ik in programma’s gegoten! Programma’s die kennis, kunde en afstemmen met opdrachtgevers combineren zodat je het meteen in je bedrijf kunt toepassen. Waarbij je tevens een enorme persoonlijke ontwikkeling doormaakt.

Daarnaast schrijf ik al sinds 2013 artikelen over het werken als Virtueel Professional. 85 Artikelen heb ik gebundeld in het e-book Past werken als Virtueel Assistent bij mij? Zo kan ik jou nader informeren over wat het inhoudt. Wat belangrijk is om op voorhand te weten. Zodat jij een beter beeld krijgt over de mogelijkheden. En wat er bij komt kijken.

Wil jij het e-book ontvangen?

Vul hieronder je naam en mailadres in en kies daarna welke versie je wilt downloaden: 

  • Het e-book in PDF formaat
  • Het e-book in EPUB formaat dat je op je e-reader kunt lezen

Je krijgt eerst een email met een bevestigingslink. Na het klikken op de link kom je direct op de pagina waar je jouw formaat e-book direct kunt downloaden.

Wens je veel leesplezier en inspiratie!

Vul je gegevens inAchtergrond VP:

Ik ga akkoord dat ik de 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere informatie over opleidingen ontvang, inclusief het ebook 'Past werken als Virtueel Assistent bij mij'. Van de videoblog kan ik me ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

You have Successfully Subscribed!