ACADEMIE VOOR VIRTUEEL PROFESSIONALS

Werving- & selectieproces

Wil jij liever dat wij de werving & selectie voor jou uitvoeren? Boek dan een intakegesprek en ontvang binnen een week twee geschikte VP profielen.

Certificeringsopleidingen voor VA en VP

Persoonlijkheid en expertise

Welke VA / VP / VM past bij jou?

In de Academie voor Virtueel Professionals leiden wij ondersteuners, assistenten en (bedrijfs)managers op die als professional jou kunnen helpen. Dat kan in de rol van Virtueel Assistent, Virtueel Manager of Virtueel Professional.

Deze VP’s weten wat er van hun rol verwacht wordt. Met de juiste mindset zodat ze ondernemers kunnen bijstaan. Waarbij ze een sparringpartner zijn, meedenken en -werken vanuit de insteek van jouw bedrijf.

Daarnaast hebben wij een netwerk van VP’s die elkaar onderling steunen en adviseren. In het kader van samen weten we meer, nemen ze onderling contact met elkaar op zodat kennis gedeeld wordt. Ook helpen ze elkaar als achtervang tijdens vakanties, bij projecten of piekmomenten.

De achtergrond van deze VP’s is veelal (directie)secretaresse, projectondersteuner, debiteurenbeheerder, managementassistent, administratief medewerker, marketing- of communicatiemedewerker, tekstschrijver, vertaler, grafisch vormgever, DTP’er, websitebouwer, etc.

Organiseren, structureren, systematiseren en een specifieke expertise is hun basiskennis vanuit eerdere werkervaring. Tijdens de opleidingen bij de Academie leren ze wat ondernemen inhoudt. Welke aspecten hier allemaal bij komen. Zodat ze zien wat er bij ondernemers speelt. Zelf onderkennen ze de noodzaak van investeren in de eigen ontwikkeling en dat doen ze volop.

Aangezien wij alle professionals kennen vanuit de opleidingen, weten we meer over de persoon achter de naam.

Wij zijn als trainer en coach betrokken bij hun ontwikkeling. Tevens hebben wij ervaring in het werving- en selectieproces en de aansturing van VP’s. Dat maakt dat wij een goed beeld hebben wie het beste bij de opdracht past. Naast expertise en ervaring kijken wij ook naar de persoonlijkheid van zowel jou als de VP. Een klik is belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen.

praktijkervaring

Met een VA voelt Aart zich meer ondernemer

Uitstekende selectie van twee VA's zonder dat ik zelf op zoek moest. De VA helpt mij om in de actiestand te blijven en is een stok achter de deur!

Praktijkervaring

Een VA uit de Academie heeft zoveel meer expertise en ervaring

Christa heeft ontzettend veel plezier in de samenwerking met haar VA die tevens sparringpartner is en ongevraagd adviezen geeft.