Stageplaats aanbieden

Aan de slag met een VA / VP in opleiding voor een afgebakende periode tegen gereduceerd tarief? Kies uit de 5 thema’s waarvoor jij een praktijkopdracht wilt uitzetten.

Plan een adviesgesprek
Blended learning met begeleiding - SEO / Zoekmachineoptimalisatie opleiding voor VA en VP

Praktijkopdrachtgever

Lenet Leusink | GroeiNU!

"Alles met automatisering, processen, dat alles werkt, dat interesseert me werkelijk niets. Dat er iemand is die dat allemaal regelt, doet, zorgt dat het werkt, is zo'n verademing. Behalve tijdwinst en focus levert het mij vooral plezier op."

Praktijkopdrachtgever

Marie José Giebels | Mind Direction

"Ik weet wel wat ik wil, maar niet hoe ik daar precies moet komen. We ging samen kijken wat er moet gebeuren en daarna gebeurde het gewoon. Heerlijk!"

Ik wist niet van het bestaan van Virtueel Professionals, maar sinds de praktijkopdracht werken wij samen en kan ik de operationele kant van ons bedrijf loslaten.

— Kristel Seinhorst, 1Medisch Adviseur

Praktijkopdrachtgever

Marieke Schurink | Vernet

"Ik mag veel van de Virtueel Manager leren, omdat zij mij helpt met het online faciliteren van programma's en het waarmaken ervan. Zij draagt zorg voor een stuk kwaliteit daarin en mijn klanten zijn heel blij met het feit dat we dit zo ingericht hebben."

KENNIS IN HUIS

Werknemers opleiden

Wil jij graag één van de omschreven specialisaties doorvoeren binnen je bedrijf, maar heb je liever de kennis in huis? Een van je werknemers opleiden én direct met een project tijdens de opleiding starten? Dat kan!

Wij bieden onze opleidingen ook aan werknemers in loondienst aan. Dit zijn met name werknemers in ondersteunende functies zoals officemanagement, secretariaat maar ook werknemers met een marketingcommunicatie functie.

De verplichte praktijkopdracht, die zorgt dat het geleerde ook echt beklijft, is dan binnen het eigen bedrijf. Zo leren de deelnemers niet alleen theoretische en praktische vaardigheden, maar passen ze de kennis direct in de praktijk toe. Met deze kennis kunnen ze na de opleiding vervolgprojecten oppakken en continuïteit binnen het bedrijf waarborgen.