projectbureau virtueel professionals

Projectvoorstel aanvragen

Wil je een team van specialisten inhuren om een project uit te rollen? Vraag een projectvoorstel aan, zodat je een goed beeld hebt van het plan van aanpak, de planning en de kosten. Het voorstel wordt opgesteld door een vakinhoudelijk projectmanager die tevens het team samenstelt.

Project Advies en Implementatie

Project voorstel aanvragen

Hoe werkt het?

Wanneer je een project wilt uitrollen waar je meerdere expertises voor nodig hebt, is het slim om eerst een voorstel aan te vragen. Tijdens een intakegesprek maken we helder wat je voor ogen hebt. Wat wil je concreet opgeleverd hebben en wanneer? Welke onderdelen pak je zelf eventueel op? Wat kunnen wij voor jou doen?

Daarna maken we een Plan van Aanpak op hoofdlijnen met bijbehorende planning, de inzet van professionals en we delen het kostenplaatje. Deze kosten zijn inclusief het managen van het project, het aansturen van het team en procesbewaking. Ons doel is jou zoveel mogelijk vrijspelen. Op basis van dit voorstel kun jij er voor kiezen om het project daadwerkelijk door ons te laten uitvoeren.

Hoe werkt het?

  1. Je bestelt en betaalt voor deze dienst.
  2. Je ontvangt direct een email met link naar een online vragenlijst om je wensen inzichtelijk te krijgen.
  3. Je vult online de vragenlijst in en klikt op verzenden.
  4. Op basis van jouw input, brengen we jou met de juiste expert in contact voor het intakegesprek.
  5. Na het intakegesprek gaan we aan de slag met de juiste professionals benaderen om een totaal voorstel te maken.
  6. Binnen 7 werkdagen ontvang je het projectvoorstel met Plan van Aanpak, planning en kosten.
  7. We plannen een vervolgafspraak om het projectvoorstel te bespreken.
  8. Bij een akkoord wordt het project op de afgesproken datum gestart.

Bonus

Je krijgt tevens toegang tot de Online Community waarin je rechtstreeks kunt schakelen met alle professionals uit het Projectbureau. Wij bieden je een online vraagbaak, maandelijkse kennissessies, hulp bij spoedklussen, schriftelijk naslagwerk en de mogelijkheid om zelf een VP aanvraag uit te zetten.