Zelf een VP aanvraag uitzetten

Laagdrempelig en snel de juiste VA of VP vinden d.m.v. een vragenlijst, waardoor je slechts enkele reacties krijgt van geïnteresseerden.

Direct aanvraag uitzetten
vernieuw je verdienmodel

VA EN VP DATABASE

Werkwijze

Jij wilt zelf een aanvraag uitzetten in onze database van geschikte Virtueel Assistenten en Professionals. Een goed idee, want in plaats van zelf zoeken naar een geschikte VA of VP, zullen de geïnteresseerden die zich in jouw aanvraag herkennen een bericht naar jou sturen.

Daarmee maak je een eerste selectie wat jou veel tijd scheelt. De ervaring leert dat je slechts een paar reacties krijgt op basis van ons vragenformulier.

Hoe werkt het?

  1. Je bestelt en betaalt voor deze dienst.
  2. Je ontvangt direct een email met link naar het online formulier.
  3. Je vult online het formulier in en klikt op verzenden.
  4. Je bepaalt daarin wanneer je uiterlijk terugkoppeling wil.
  5. Na ontvangst van jouw formulier zetten wij de aanvraag uit in de database (alleen op werkdagen).
  6. VA / VP’s reageren rechtstreeks naar jou.
  7. Jij maakt zelf een selectie met welke VA / VP je wilt kennismaken.
  8. Je neemt rechtstreeks contact met deze VA / VP op.

De Academie voor Virtueel Professionals (c.q. het Projectbureau VP) heeft geen inhoudelijke rol in deze wijze van een professional zoeken. Wij faciliteren de mogelijkheid om een aanvraag uit te zetten bij de door ons opgeleide VA / VP’s. Dit kan voor zowel een tijdelijke opdracht als voor langdurige samenwerking.

Ons advies is met 2 kandidaten te spreken zodat je een vergelijking tussen beide VA / VP’s kunt maken. Naast expertise en kennis is een persoonlijke klik ook belangrijk.