projectbureau virtueel professionals

Functioneel actie/jaarplan opstellen

Vliegen de weken voorbij en haal je vaak de gestelde doelen niet? Laat een VP je helpen bij het opstellen van een functioneel actie- en jaarplan en houdt ieder kwartaal een uitgebreid gesprek over de voortgang (operationeel of marketing).

Funtioneel Actie Jaarplan opstellen

functioneel actie- en jaarplan

Hoe werkt het?

Vaak worden we door de waan van de dag geleefd. Dat is niet vreemd, dat overkomt bijna iedere ondernemer. Gericht focussen op de doelen met je bedrijf is lastig als je niet een concreet en haalbaar plan maakt. Daar helpen wij jou bij door een functioneel jaarplan te maken. Je hebt de keuze uit de thema’s operationeel of marketing plan.

Allereerst plannen we een dagdeel om jouw wensen en doelen tot een jaarplan uit te werken. Tijdens deze afspraak neemt de VP het initiatief om alle benodigde informatie boven tafel te krijgen: waar sta je, waar wil je naar toe en wat is hiervoor nodig? Jij bent natuurlijk voorbereid op basis van onze vragenlijst. Door deze vooraf ingevulde vragenlijst blijkt al of jouw jaarplan een operationele of marketing gerichte insteek krijgt.

Na dit gesprek werkt de VP het plan uit – inclusief planning en acties – en levert dit op. Jij kunt op basis van dit plan aan de slag.

Ieder kwartaal plannen jullie een vervolgafspraak (duurt een dagdeel) om te monitoren waar je staat. Haal je je plannen? Moet je bijstellen? Heb je iets nodig om door te pakken? Waar loop je tegenaan? Tijdens dit overleg wordt het jaarplan bijgeschaafd waar nodig. Bovendien helpt het jou je focus te behouden. Een kwartaal vliegt om!

Hoe werkt het?

  1. Je bestelt en betaalt voor deze dienst.
  2. Je ontvangt direct een email met link naar een online vragenlijst om je jaardoel(en) in te vullen.
  3. Je vult online de vragenlijst in en klikt op verzenden.
  4. Op basis van jouw input brengen we jou met de juiste expert in contact voor de inhoudelijke afspraak.
  5. Na dit gesprek gaat de VP aan de slag met het uitwerken van jouw jaarplan.
  6. Binnen 7 werkdagen ontvang je het jaarplan en jij kunt aan de slag.
  7. De VP plant 3 vervolgafspraken (1 per kwartaal) om te blijven monitoren.

Bonus

Je krijgt tevens toegang tot de Online Community waarin je rechtstreeks kunt schakelen met alle professionals uit het Projectbureau. Wij bieden je een online vraagbaak, maandelijkse kennissessies, hulp bij spoedklussen, schriftelijk naslagwerk en de mogelijkheid om zelf een VP aanvraag uit te zetten.