Meld je aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere info over de opleidingen. Je krijgt tevens de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft:

100 Diensten die je kunt bieden om ondernemers te helpen met bedrijfsgroei!

Alles begint met een missie en een visie. Toen ik ontdekte waar ondernemers mee worstelen en wat de droom van veel mensen in ondersteunende beroepen is, bleek de Academie voor Virtueel Professionals een schot in de roos! Petra Fehring

Mijn achtergrond

Graag vertel ik iets meer over mijn achtergrond en de reden waarom ik met de Academie voor Virtueel Professionals (voorheen de Academie voor Virtueel Assistenten) gestart ben.

Het team bestaat uit gemotiveerde experts!

Zij weten wat het vak inhoudt en hoe je een virtueel bedrijf runt. Zij helpen de Virtueel Professionals succesvol te zijn en Opdrachtgevers bij het vinden van de juiste VP.

Niemand kan alles alleen! Je bedrijf staat en valt met het juiste team om je heen. Waarbij ieder doet waar zij goed in is en blij van wordt! Samen zorgen we dat de Academie voor Virtueel Professionals haar beloften waar kan maken. Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Petra Fehring

Petra Fehring

Trainer, Coach en Adviseur

Oprichter van de Academie. Trainer en coach voor Virtueel Professionals, Virtueel Assistenten en Virtueel Managers over ondernemerschap en vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarnaast adviseert ze opdrachtgevers en verzorgt de match tussen VP en ondernemer. De SOM7® methode is door Petra ontwikkeld.

Lees meer achtergrond info over Petra

 

Leonie Langius

Leonie Langius

Virtueel Professional

Leonie ondersteunt en organiseert alles rondom de opleidingen voor de Virtueel Professionals. Is eerste contactpersoon bij vragen. Daarnaast voert zij kennismakingsgesprekken met zowel (aankomend) Virtueel Professionals als stage opdrachtgevers.

Meld je aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere info over de opleidingen. Je krijgt tevens de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft:

100 Diensten die je kunt bieden om ondernemers te helpen met bedrijfsgroei!

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!