Vernieuw je Verdienmodel: next level voor zelfstandigen

Leer hoe je je (nieuwe) kennis kunt verzilveren door een uniek aanbod en aanpak, passend bij de resultaten die jij jouw klanten biedt.

Vernieuw je verdienmodel Petra Fehring

Ben jij een specialist in jouw vak?

Verdien overeenkomstig jouw expertise

Ben jij een zelfstandig Virtueel Assistent, Virtueel Professional of Virtueel (Bedrijfs) Manager en heb je jezelf ontwikkeld en/of gespecialiseerd naar een volgend niveau? Vraag je je nu af hoe je dit gaat vermarkten en verzilveren?

 • Heb jij je (nader) gespecialiseerd op een bepaald vakgebied of in een bepaalde branche?
 • Heb je bewezen resultaten bij je klanten behaald?
 • Wil je bepaalde diensten laten vallen omdat die niet langer bij jou passen?
 • Wil je je aanbod finetunen of concretiseren waardoor je dit makkelijker verkoopt in de markt?
 • Heb jij een eigen unieke aanpak ontwikkeld dat je inzet?
 • Of wil je juist je eigen unieke aanpak vormgeven?
 • Kun jij (strategisch) advies loskoppelen van uitvoering?
 • Zoek je naar een goede manier om andere tarieven te vragen bij je huidige klanten?
 • Vind je het lastig om een goed verdienmodel op te zetten passend bij het resultaat dat jij biedt?

Dan is dit het juiste moment om je huidige verdienmodel onder de loep te nemen en deze aan te passen!

Tijdens deze 3 maanden durende online training leer je welke unieke waarde jij de markt te bieden hebt en welk verdienmodel (of modellen) geschikt zijn om hiervoor in te zetten. Doordat je maatwerk 1-op-1 advies krijgt, ontwikkel je op basis van deze training  jouw eigen (vernieuwde) unieke aanbod passend bij jouw wensen. Met de bijbehorende juridische documenten formaliseer je de afspraken met klanten.

Hierdoor maak je een volgende stap met jouw bedrijf waarin je met je eigen unieke aanbod en aanpak de markt kunt betreden en de omzet genereert passend bij de resultaten die jij jouw klanten biedt.

Loskomen van declarabele uren?

Een verdienmodel dat bij jou past

In de markt hoor je allerlei berichten over loskomen van declarabele uren. Er is echter helemaal niets mis met betaling op uurbasis. Sterker nog, het is een hele zuivere en transparante manier van je geld verdienen.

Wat wel belangrijk is om te beseffen, is dat je jezelf beperkt als je ALLEEN op uurbasis je waarde berekent. Dat hoeft ook niet, er zijn meer mogelijkheden.

Speciaal voor Virtueel Assistenten, Virtueel Professionals en Virtueel Managers die door hun eigen en vakinhoudelijke ontwikkeling toe zijn aan de next level met hun aanbod, tarieven en verdienmodel hebben we deze online training ontwikkeld.

Herken je een of meer van deze punten?

 • Je weet dat je toe bent aan die volgende stap, maar je hebt geen idee hoe dat vorm te geven.
 • Je hebt je eigen werkwijze, je eigen aanpak en dat werkt heel goed bij je klanten; dit wil je concretiseren in je aanbod en tarieven.
 • Je merkt dat jouw adviezen waardevol zijn voor het bedrijf van je klant, maar jouw omzet stijgt niet navenant.
 • Je zoekt naar een manier om alle investeringen qua tijd en (opleidings)kosten terug te verdienen, maar op uurbasis gaat dat nooit lukken.
 • Je overweegt om naast uitvoerend werken ook op een andere wijze je expertise over te dragen, maar je hebt de vorm nog niet helder.
 • Je wilt een waarde aan het resultaat hangen dat je biedt en die waarde moet niet alleen jouw klant maar ook jou iets opleveren.

Nadat je je nieuwe verdienmodel gecreëerd hebt, wil je dit bij je huidige klanten aanbieden. Dat vind je best lastig om te bespreken, omdat je deze klanten niet wilt verliezen. Daarnaast wil je nieuwe klanten voor je nieuwe aanbod werven.

Allemaal thema’s die we tijdens deze training gaan behandelen én concreet gaan uitrollen en doen!

Praktisch aan de slag met nieuwe verdienmodellen én aanbod voor jouw volgende stap!

vernieuw je verdienmodel

inhoud online training

Vernieuw je Verdienmodel

Deze online training bestaat uit 6 modules die stapsgewijs in de online leeromgeving vrijgegeven worden. De training is door Petra Fehring ontwikkeld en zij begeleidt jou door maatwerk advies te geven op basis van de opdrachten en uitwerkingen die jij in de leeromgeving aanlevert.

De thema’s van de modules zijn:

 1. Bepaal jouw waarde: welk resultaat bied je jouw klanten?
 2. Bepaal jouw tarieven: welke levels zijn er en wat past bij jouw waarde?
 3. Bepaal jouw verdienmodel: wat zijn de verschillende verdienmodellen en welke opties heb je?
 4. Ontwikkel jouw aanbod: wat wordt jouw uiteindelijke aanbod behorende bij jouw unieke aanpak?
 5. Werk met de juiste overeenkomst: welke juridische documenten zijn er en welke kies je passend bij jouw aanbod?
 6. Verkoop jouw aanbod: hoe maak je de omslag bij huidige klanten en hoe werf je nieuwe klanten?

Je gaat inhoudelijk aan de slag met de lessen in deze modules en werkt na iedere module direct de zaken uit. Zo werk je concreet aan jouw eigen unieke aanbod, tarieven en verdienmodel(len). Tevens ga je aan de slag met je nieuwe aanbod/verdienmodel bij je huidige klanten aan te bieden en/of werk je aan het aantrekken van nieuwe klanten.

Natuurlijk faciliteren wij alle juridische documenten behorend bij de verdienmodellen die er zijn, zodat je dit direct bij klanten kunt inzetten.

Iedere eerste dinsdag van de maand is er een online vragenuurtje met alle deelnemers waarin je live jouw vragen aan Petra kunt stellen. Hierdoor loop je niet vast in de stappen die je zet en zorg je dat je continu doorpakt.

Daarnaast kun je 2 coachafspraken bij Petra inplannen om 1-op-1 jouw nieuwe aanbod voor te leggen en inhoudelijk te bespreken.

investering

Wat kost deze online training?

Deze online training geeft jou alles wat je nodig hebt om een volgende stap met jouw bedrijf te zetten, waarbij je niet alleen je aanbod en tarieven aanscherpt of vormgeeft, maar ook een nieuw verdienmodel kiest waarmee je de markt betreedt.

 • Je krijgt gedurende 12 weken waardevolle online lessen met de bijbehorende (juridische) documenten, sjablonen en diverse rekenformules/templates waarmee je stapsgewijs aan de slag gaat.
 • Je krijgt 1-op-1 schriftelijke begeleiding door een ervaren trainer/coach bij alle uitwerkingen na iedere module, zodat er inhoudelijk meegedacht wordt hoe je je plannen vormgeeft en concretiseert.
 • Je krijgt 2 individuele online coachafspraken die je op een eigen gekozen moment inplant.
 • Iedere maand een online vragenuurtje met alle deelnemers aan deze training om zaken waar je tegenaan loopt te bespreken; je leert van elkaar en raakt geïnspireerd (totaal 6 vragenuurtjes).
 • Online community waarin je advies en vragen kunt voorleggen bij alle deelnemers en trainer.
 • In totaal 6 maanden toegang tot de online leeromgeving, waardoor je ook na het volgen van de lessen nog op het materiaal kunt terugvallen en aan kunt haken bij online vragenuurtjes.

Investering

De investering voor de deze online training is € 997,- exclusief btw. Dit is een all-in bedrag.

Het is ook mogelijk om in 3 maandelijkse termijnen te betalen à € 374,- exclusief 21% btw. Het totaalbedrag is dan € 1.122,- exclusief btw.

Op aankoop van deze training zijn de Algemene voorwaarden voor de Academie voor Virtueel Professionals van toepassing.

NB: Tussentijds opzeggen van de training ontslaat je niet van je betalingsverplichting tot en met het einde.

Startdatum online training

Deze training wordt vanaf 20 februari 2023 gestart.