Binnen 10 weken een lopend VP Bedrijf

Benut je expertise en bouw een succesvol bedrijf aan huis!

Ontdek nu mijn kansen
Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf - opleiding voor VA en VP

Academie voor Virtueel Professionals

Wil jij graag je eigen bedrijf oprichten maar weet je niet waar te beginnen?

 • Wil jij vrijheid ervaren in je leven door werk en privéleven anders in te richten?
 • Lijkt het je fantastisch om vanuit huis te werken als Virtueel Assistent of Professional door het inzetten van je eigen expertise en de werkzaamheden doen die jij leuk vindt?
 • Heb je behoefte aan een totaalpakket om een virtueel bedrijf op te zetten en te runnen, waarbij je zelf je eigen tijd kunt indelen?
 • Wil je begeleiding van ervaren ondernemers zodat je niet alleen als professional werkt, maar ook weet hoe je op een professionele manier je kennis kunt inzetten bij opdrachtgevers?
 • Werken met de bewezen SOM7 methode waardoor je makkelijk tijdens gesprekken met ondernemers kunt tonen wat jij hen kunt bieden?
 • Een slim verdienmodel toepassen waardoor je kunt leven van je bedrijf?

Blended Learning

Inhoud opleiding Binnen 10 weken een lopend VP Bedrijf

De opleiding bestaat uit een mix van verschillende leervormen, het zogenoemde ‘Blended Learning’. Een deel van de opleiding is online en bestaat uit 10 modules die je zelfstandig kunt volgen. Elke module heeft een specifiek thema en na iedere les ga je wat je geleerd hebt opzetten, inrichten en implementeren voor je eigen bedrijf.

Via de online leeromgeving kun je contact leggen en vragen stellen aan je trainer/coach en heb je contact met de overige deelnemers voor discussies, vragen en het delen van ervaringen. De basisopzet is 10 weken maar je kunt zelf je tempo bepalen en het volgen van de modules minder snel doorlopen.

 1. Startfase voor de oprichting van je bedrijf
 2. Financiën en belastingzaken
 3. Dagelijks Management
 4. Intake- en verkoopgesprek met opdrachtgevers
 5. Juridische documenten
 6. Jouw diensten leveren
 7. Marketing om zichtbaar te worden
 8. Communicatie
 9. Ondernemersmindset
 10. Toekomstplanning voor groei en doelen vaststellen

Daarnaast worden 3 dagen live training gegeven. Tijdens de live trainingsdagen ontmoet je de andere deelnemers die tegelijk met jou deze opleiding volgen. Het is leuk om met elkaar te sparren en bovendien bouw je meteen aan een waardevol netwerk.

De eerste 2 livedagen vinden plaats aan het begin van de opleiding. Dit is de training ‘Meer klanten door een Onweerstaanbaar VP Aanbod’ en tijdens deze training bepaal je welke diensten jij wilt bieden en voor welke ondernemers. Tevens bepaal jij jouw tarieven en ontwikkel je je eigen aanbod. Met je marketingboodschap vertel je helder aan de buitenwereld voor wie jouw aanbod geschikt is. Deze 2-daagse workshop is een belangrijk onderdeel en vormt de basis van wat jij in de markt gaat neerzetten.

De derde livedag is de workshop ‘Overzichtelijk en Planmatig Werken vanuit je eigen Online Werkomgeving’. Deze vindt aan het einde van de opleidingsperiode plaats en tijdens deze dag leer je hoe je je eigen online werkomgeving praktisch kunt inrichten en organiseren.

De trainingen die op de live dagen gegeven worden zijn een vast onderdeel van de opleiding ‘Binnen 10 Weken een Lopend VP bedrijf’.

binnen 10 weken een lopend vp bedrijf

Binnen 10 weken een lopend vp bedrijf

Wil jij de brochure van deze opleiding downloaden?

Heb je interesse in deze opleiding maar wil je rustig de uitgebreide brochure lezen? Daarnaast van de mogelijkheid gebruikmaken om vrijblijvend een adviesgesprek in te plannen?

Download de brochure voor meer informatie en plan direct het gesprek in.

Binnen 10 weken een lopend VP Bedrijf

Investering en bonussen

De opleiding ‘Binnen 10 weken een lopend VP Bedrijf’ geeft jou alles wat je nodig hebt om succesvol je bedrijf in de markt te zetten. Je krijgt 10 weken lang elke week waardevolle online lessen en 3 live trainingen. Daarnaast heb je contact met ervaren coaches die jou verder helpen als je ergens onverhoopt vastloopt. Kies je voor deze opleiding dan kies je voor jezelf.

Dit betekent 10 weken tijd lang concreet aan de slag gaan en een financiële investering. Dit verdien je snel terug omdat je voor veel valkuilen wordt behoed, snel omzet kunt genereren door bij klanten te starten én zoveel mogelijk declarabele uren kunt maken.

De investering voor deze 10 weken durende opleiding is € 2.397,- exclusief btw. Dit bedrag is exclusief de arrangementskosten en het lesmateriaal van € 300,- exclusief btw. De totale investering voor deze opleiding is € 2.697,- exclusief 21% btw.

Het is ook mogelijk om in 6 maandelijkse termijnen te betalen à € 491,17 exclusief 21% btw. Het totaalbedrag inclusief de arrangementskosten en het lesmateriaal is dan € 2.947,- exclusief btw.

Op aankoop van deze training zijn de Algemene voorwaarden voor de Academie voor Virtueel Professionals van toepassing.

NB: Tussentijds opzeggen van de training ontslaat je niet van je betalingsverplichting tot en met het einde.

Bonussen

Naast het reguliere programma met online lessen en 3 live trainingsdagen krijg je de volgende extra’s:

 • 2 individuele telefonische coaching/adviesgesprekken van 45 minuten om jouw eigen vraagstukken voor te leggen en te bespreken met een expert naar keuze.
 • Checklists en sjablonen voor de diverse bedrijfsonderdelen die je kunt gebruiken tijdens de training en later bij het werken met je klanten t.w.v. € 597,-.
 • Juridische documenten zoals Algemene Voorwaarden en Overeenkomsten van Opdracht die speciaal door een jurist zijn opgesteld voor een VP-bedrijf t.w.v. € 697,-.
 • Aanvullend ten behoeve van de privacywet AVG 4 documenten die je voor zowel je eigen bedrijf als voor het werken met opdrachtgevers verplicht bent om in te zetten: privacy statement, cookie statement, risicoanalyse en verwerkersovereenkomst t.w.v. € 497,-.
 • 50% korting op een jaar lidmaatschap van het Projectbureau Virtueel Professionals waar je zowel opdrachten kunt werven als aangesloten bent bij een netwerk van gelijkgestemde collega’s t.w.v. € 150,- (jaar lidmaatschap kost € 300,-).
Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf deelnemers en trainer

Wat levert deze opleiding jou op?

Het resultaat na deze 10-weekse opleiding voor startende Virtueel Assistenten en Professionals:

 • Je bedrijf staat en je kunt je direct richten op je diensten voor opdrachtgevers.
 • Met zelfvertrouwen voer je het intakegesprek met potentiële klanten en weet je hoe je hen overtuigt van jouw toegevoegde waarde.
 • Je kunt snel een goed inkomen verdienen met je eigen bedrijf.
 • Je weet hoe je gefaseerd het aantal klanten opbouwt, waardoor je weet wanneer je je baan in loondienst kunt opzeggen.

Alles wat je geleerd hebt voor het opzetten van je eigen bedrijf kun je ook toepassen bij de ondersteuning van je klanten.