Meld je aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere info over de opleidingen. Je krijgt tevens de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft:

100 Diensten die je kunt bieden om ondernemers te helpen met bedrijfsgroei!

Stapsgewijs je eigen virtueel bedrijf opbouwen geeft overzicht en rust! Er zit zoveel meer in jou; geef jezelf de kans om te ontwikkelen en te groeien.Petra Fehring

E

Weet jij dat je meer in je mars hebt en wil je jezelf ontwikkelen tot een succesvol zelfstandig ondernemer?

E

Wil je naast plezierig werken voldoende tijd voor je gezin en/of privéleven hebben?

E

Kies je voor een leven waarin je zelf bepaalt hoeveel je werkt, voor welke klanten met welke diensten en vanuit welke werkplek?

E

Heb je behoefte aan een netwerk voor advies, om kennis te delen en vragen te stellen zodat ze niet het gevoel hebt alles alleen te moeten ontdekken?

Ik heb de Academie voor Virtueel Professionals opgericht omdat ik weet dat er nog zoveel meer mogelijk is.

Juist voor mensen in ondersteunende functies! Ik ontmoet zoveel mensen die onderschatten welke waarde ze kunnen leveren. Die het gevoel hebben dat ze in het bedrijfsleven niet langer op hun plek zitten en op zoek zijn naar een waardevolle, zinvolle invulling in het leven. Waar ze weer uitdaging vinden en zichzelf kunnen ontwikkelen.

In de rol van Virtueel Professional – Virtueel Assistent – Virtueel Manager komt alles samen en kies je voor een nieuwe stap in je carrière, waarbij jij zelf aan het stuur staat! Hieronder staan de opleidingen en trainingen die ik aanbied.

 

  • Mocht je meer willen horen van eerdere deelnemers, bekijk dan de vele interviews.
  • Wil je een korte demonstratie van de online leeromgeving en enkele lessen bekijken? Kies voor de opleiding waar jouw interesse ligt: ga naar de online catalogus
  • Wil je liever sparren wat voor jou de beste keus is of heb je een specifieke vraag? Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de oranje button.

Live training online

Ben jij een VA / VP of VM en gebruiken jij en/of jouw opdrachtgevers diverse tools om online samen te werken? Vraag je je af of je de juiste tools inzet? Weet je dat MS Office 365 allemaal nieuwe functionaliteiten heeft, maar ben je onvoldoende bekend met de mogelijkheden? Werken jullie al met Office 365 maar zetten jullie de Teams functionaliteit niet in? Wil je loskomen van (intern) e-mailverkeer, maar wel zorgen dat alle teamleden goed aangehaakt zijn over voortgang en acties van de diverse ‘projecten’? Houd je van procesoptimalisatie en wil je je hier verder in specialiseren?

Tijdens de praktische live training MS Office 365 en Teams word je in 5 lessen (online gefaciliteerd) meegenomen in het stapsgewijs opzetten en inrichten van Office 365 en Teams. Doordat je het in stappen aangeleverd krijgt, kun je het niet alleen gefaseerd inrichten, maar ook al jouw vragen tussentijds aan de trainer stellen waardoor je exact weet waar je mee bezig bent en een maatwerk project uitrolt.

De trainer is een gecertificeerd Microsoft Office Specialist en deelt meteen de nieuwste functionaliteiten, zodat je op de hoogte bent van de allerlaatste ontwikkelingen. Je zult versteld staan van de mogelijkheden!

Online en live training

Ben jij een Support Professional in loondienst en krijg jij de mogelijkheid om zowel op kantoor als vanuit huis te kunnen werken? Vind jij het lastig om je grenzen aan te geven? Wil jij leren hoe je effectief communiceert met je leidinggevende terwijl je niet dagelijks op kantoor zit? Vraag je je af hoe je aanvullende waarde kunt bieden in je ondersteuning? 

Tijdens de praktische training Ontwikkel jezelf van Management Assistent naar Virtueel Assistent in loondienst word je gedurende 6 maanden begeleid hoe je onafhankelijk van werklocatie als sparringpartner ondersteuning levert, met behoud van je werk/privé balans.

De nieuwe online ontwikkelingen en technieken gaan we optimaal inzetten, want daar ligt de toekomst voor iedere Virtueel Support Professional.

Certificering Opleiding

Wil je graag je eigen bedrijf oprichten, maar weet je niet waar te beginnen? Lijkt het je geweldig om vanuit huis te werken als een Virtueel Professional door je eigen expertise in te zetten? Heb je behoefte aan een totaalpakket om een virtueel bedrijf te kunnen opzetten en te runnen? Heb je behoefte aan begeleiding door ervaren ondernemers? Zodat je niet alleen als professional werkt, maar de professionele kennis tevens kunt inzetten bij opdrachtgevers?

Gedurende de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf ga je stap voor stap je eigen bedrijf opzetten. Alle onderdelen die bij een bedrijf horen, worden ingericht en binnen 10 weken kun je met je eerste klant aan de slag. De SOM7® methode wordt hierin meegenomen. Een bewezen totaalpakket met verdienmodel, waarmee je jezelf meteen onderscheidt in de markt.

Waar menigeen nog onderschat wat er allemaal bij een bedrijf komt kijken, weet jij precies wat je moet doen. Bovendien verwachten opdrachtgevers dat jij dit weet! Je ontdekt meteen waar jouw kracht ligt en hoe je dit perfect bij opdrachtgevers kunt inzetten.

Certificering Opleiding

Is het jou al opgevallen dat opdrachtgevers op zoek zijn naar professionals met kennis van online ondernemen? Dat steeds meer ondernemers een online bedrijf willen hebben? Hoe zou het zijn als jij deze kennis hebt? Dat jij als Virtueel Professional klanten kunt helpen om online succesvol te zijn? Dat je weet waar te beginnen? Hoe je online tools optimaal inzet om digitale ontwikkelingen toe te passen en processen zoveel mogelijk automatiseert?

De opleiding Virtueel Succes® bestaat uit 3 modules waarin je gedurende een jaar stapsgewijs alle kennis en vaardigheden leert en dit meteen in de praktijk implementeert. We starten met een plan van aanpak zodat je voor opdrachtgevers overzicht creëert. Je helpt hen om online tools effectief in te zetten en je begeleidt het proces. Je werkt met betaalde ‘stage’ opdrachten zodat het niet bij kennis en vaardigheden blijft maar je in de praktijk leert. Door onze intensieve begeleiding kun je vraagstukken meteen voorleggen en helpen wij je verder. Dit is een verdiepingsslag voor alle onderdelen uit SOM7®.

Eerdere deelnemers aan deze opleiding vertellen unaniem dat ze voortaan met zelfvertrouwen met opdrachtgevers werken. Doordat je dit stapsgewijs leert en doet, groei je bijna ongemerkt. Als mens, als ondernemer en als expert. De certificering per module bewijst niet alleen inhoudelijk of je de benodigde kennis hebt, je voelt meteen dat je bestaande vraagstukken uit de markt kunt oppakken en dat je kunt adviseren.

Operationele bedrijfsprocessen digitaliseren

Heb jij niets met online marketing, maar word je blij van de operationele bedrijfsprocessen? Kies dan alleen voor module 2 van de opleiding en ontdek hoe je ondernemers helpt met systematiseren, digitaliseren en automatiseren van de gehele operationele kant van het bedrijf. Digitaliseren is een hot item bij ondernemers. Willen zij aangehaakt blijven bij de ontwikkelingen in de markt, zullen ze efficiencyslagen moeten maken door te digitaliseren. De klant van vandaag de dag verwacht online stappen te kunnen zetten, wat betekent dat ondernemers dat gefaciliteerd moeten hebben.

Meer informatie over specifiek dit onderdeel van de opleiding Virtueel Succes vind je via onderstaande button. Ook hiervoor kan je je certificeren.

Certificering Opleiding

Ben jij minimaal een jaar als Virtueel Assistent aan de slag en ben je toe aan een volgende stap? Wil je jezelf verder ontwikkelen? Zie je mogelijkheden voor je opdrachtgevers, maar weet je niet hoe je hen daarin meeneemt? Wil je van een uitvoerende rol naar een management rol waarbij je voor opdrachtgevers een strategisch sparringpartner wordt?

De Strategisch Succes® jaaropleiding bestaat uit vier onderdelen waarin je strategische en bedrijfsmanagement vaardigheden leert. De SOM7® methode vanuit managementoogpunt gezien.

Hierdoor kan je de overstap maken naar klanten die qua bedrijfsgroei beland zijn in fase 3: opschalen. Doel is dat je je opdrachtgevers volledig ontzorgt door het managen van alle operationele taken, het aansturen van teamleden en overall inhoudelijk kunt adviseren. Je bent de rechterhand van je opdrachtgever en met jouw strategische inzichten een volwaardig sparringpartner.

Eén onderdeel gaat geheel over het ontwikkelen van jouw eigen unieke Virtueel Management bedrijf. Passend bij jouw dromen, wensen en doelen voor de toekomst. De kansen en mogelijkheden zijn divers, waarbij je tevens meer omzet kunt genereren in jouw eigen bedrijf. Jouw persoonlijk ontwikkelplan voor nieuwe uitdaging!

2-daagse Training

Heb jij reeds een eigen bedrijf maar werk je nog niet virtueel? Wil je de overstap maken van freelance medewerker naar Virtueel Professional? Vanuit huis werken en je eigen aanbod in de markt neerzetten? Meer als expert worden gezien? Onderdeel uitmaken van een virtueel team? Meer klanten aantrekken? Of ben je een Virtueel Assistent maar lukt het je niet om je dienst goed neer te zetten en klanten te werven?

Ondernemer worden is niet zo ingewikkeld. Ondernemer zijn is van heel andere orde! Misschien werk je nu als freelancer en is dit niet wat je ambieert. Het voelt als loondienst: fulltime werken op locatie van de klant. Niks ondernemerschap.

Het kan zijn dat je wel mogelijkheden ziet om op afstand te werken, maar dat je geen passend aanbod hebt ontwikkeld. Een aanbod dat voor opdrachtgevers interessant is. Dat hen werkelijk verder helpt bij hun droom om te groeien. En dat jou helpt om meer klanten te werven naast een stuk continuïteit in je inkomstenstroom.

Vind jij het lastig om klanten te krijgen? Om een interessant aanbod in de markt neer te zetten? Moet je potentiële opdrachtgevers continu overtuigen waarom het slim is jou in te huren en hoe dit hen helpt met bedrijfsgroei? Meer Klanten door een Onweerstaanbaar VP-Aanbod is een 2-daagse training waarin je leert welke diensten het beste bij jou passen en hoe je de juiste klanten aantrekt die jouw aanbod niet kunnen weerstaan. Ontdek de mogelijkheden vanuit SOM7®.

Online training privacywet AVG

Word je onzeker van alle berichten over de Europese privacy wetgeving AVG/GDPR en heb je geen idee wat dit voor jouw bedrijf betekent? Vraag je je af of jij hier iets mee moet doen? Welke consequenties dit heeft in de samenwerking met je klanten? Hoe je dit gaat aanpakken? Waar te beginnen? En wat er allemaal bij komt kijken?

De online training Juridisch up-to-date bedrijfsvoering conform de privacywet AVG en wet DBA is de enige training in de markt speciaal ontwikkeld voor Virtueel Professionals, Virtueel Assistenten en Virtueel Managers. Je leert exact wat je moet doen om de risico’s in kaart te brengen zodat je ook weet wat je contractueel moet vastleggen. Want dat deze wetgeving consequenties voor jouw bedrijf heeft is zeker.

Het blijft niet bij de online training. Je ontvangt tevens 13 juridische documenten en sjablonen waarmee jij alles voor jouw eigen bedrijf en voor de samenwerking met jouw klanten optimaal kunt analyseren en contracteren. Het juridisch afdichten van de risico’s is wezenlijk wanneer jij met verschillende opdrachtgevers op een virtuele wijze samenwerkt. Juist doordat je werkt met online tools en in de cloud loop je risico! Door deze training zorg jij dat je dit optimaal kunt regelen. Zowel nu als in de toekomst bij iedere nieuwe opdrachtgever.

NB: dit is tevens een onderdeel van de training Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf

Meld je aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere info over de opleidingen. Je krijgt tevens de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft:

100 Diensten die je kunt bieden om ondernemers te helpen met bedrijfsgroei!

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Heb je een vraag of wil je even sparren wat voor jou de beste keus is?

Meld je dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van de teamleden.Achtergrond:
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over de opleidingen ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

You have Successfully Subscribed!