Meld je aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere info over de opleidingen. Je krijgt tevens de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft:

100 Diensten die je kunt bieden om ondernemers te helpen met bedrijfsgroei!

Stapsgewijs je eigen virtueel bedrijf opbouwen geeft overzicht en rust! Er zit zoveel meer in jou; geef jezelf de kans om te ontwikkelen en te groeien.Petra Fehring

E

Weet jij dat je meer in je mars hebt en wil je jezelf ontwikkelen tot een succesvol zelfstandig ondernemer?

E

Wil je naast plezierig werken voldoende tijd voor je gezin en/of privéleven hebben?

E

Kies je voor een leven waarin je zelf bepaalt hoeveel je werkt, voor welke klanten met welke diensten en vanuit welke werkplek?

E

Heb je behoefte aan een netwerk voor advies, om kennis te delen en vragen te stellen zodat ze niet het gevoel hebt alles alleen te moeten ontdekken?

Ik heb de Academie voor Virtueel Professionals opgericht omdat ik weet dat er nog zoveel meer mogelijk is.

Juist voor mensen in ondersteunende functies! Ik ontmoet zoveel mensen die onderschatten welke waarde ze kunnen leveren. Die het gevoel hebben dat ze in het bedrijfsleven niet langer op hun plek zitten en op zoek zijn naar een waardevolle, zinvolle invulling in het leven. Waar ze weer uitdaging vinden en zichzelf kunnen ontwikkelen.

In de rol van Virtueel Professional – Virtueel Assistent – Virtueel Manager komt alles samen en kies je voor een nieuwe stap in je carrière, waarbij jij zelf aan het stuur staat! Hieronder staan de opleidingen en trainingen die ik aanbied. Deze zijn onderverdeeld in 3 hoofdrichtingen:

  1. Je eigen bedrijf opzetten / ontwikkelen
  2. Online Marketing & Sales
  3. Operationele processen

 

Daarnaast kun je je verder verdiepen of nader kennismaken. Hieronder zie je de opties:

  • Mocht je meer willen horen van eerdere deelnemers, bekijk dan de vele interviews.
  • Wil je een korte demonstratie van de online leeromgeving en enkele lessen bekijken? Kies voor de opleiding waar jouw interesse ligt: ga naar de online catalogus
  • Wil je liever sparren wat voor jou de beste keus is of heb je een specifieke vraag? Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de oranje button.

JE EIGEN BEDRIJF OPZETTEN / ONTWIKKELEN

Certificering Opleiding

Wil je graag je eigen bedrijf oprichten, maar weet je niet waar te beginnen? Lijkt het je geweldig om vanuit huis te werken als een Virtueel Professional door je eigen expertise in te zetten? Heb je behoefte aan een totaalpakket om een virtueel bedrijf te kunnen opzetten en te runnen? Heb je behoefte aan begeleiding door ervaren ondernemers? Zodat je niet alleen als professional werkt, maar de professionele kennis tevens kunt inzetten bij opdrachtgevers?

Gedurende de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf ga je stap voor stap je eigen bedrijf opzetten. Alle onderdelen die bij een bedrijf horen, worden ingericht en binnen 10 weken kun je met je eerste klant aan de slag. De SOM7® methode wordt hierin meegenomen. Een bewezen totaalpakket met verdienmodel, waarmee je jezelf meteen onderscheidt in de markt.

Waar menigeen nog onderschat wat er allemaal bij een bedrijf komt kijken, weet jij precies wat je moet doen. Bovendien verwachten opdrachtgevers dat jij dit weet! Je ontdekt meteen waar jouw kracht ligt en hoe je dit perfect bij opdrachtgevers kunt inzetten.

2-daagse Training

Heb jij reeds een eigen bedrijf maar werk je nog niet virtueel? Wil je de overstap maken van freelance medewerker naar Virtueel Professional? Vanuit huis werken en je eigen aanbod in de markt neerzetten? Meer als expert worden gezien? Onderdeel uitmaken van een virtueel team? Meer klanten aantrekken? Of ben je een Virtueel Assistent maar lukt het je niet om je dienst goed neer te zetten en klanten te werven?

Ondernemer worden is niet zo ingewikkeld. Ondernemer zijn is van heel andere orde! Misschien werk je nu als freelancer en is dit niet wat je ambieert. Het voelt als loondienst: fulltime werken op locatie van de klant. Niks ondernemerschap.

Het kan zijn dat je wel mogelijkheden ziet om op afstand te werken, maar dat je geen passend aanbod hebt ontwikkeld. Een aanbod dat voor opdrachtgevers interessant is. Dat hen werkelijk verder helpt bij hun droom om te groeien. En dat jou helpt om meer klanten te werven naast een stuk continuïteit in je inkomstenstroom.

Vind jij het lastig om klanten te krijgen? Om een interessant aanbod in de markt neer te zetten? Moet je potentiële opdrachtgevers continu overtuigen waarom het slim is jou in te huren en hoe dit hen helpt met bedrijfsgroei? Meer Klanten door een Onweerstaanbaar VP-Aanbod is een 2-daagse training waarin je leert welke diensten het beste bij jou passen en hoe je de juiste klanten aantrekt die jouw aanbod niet kunnen weerstaan. Ontdek de mogelijkheden vanuit SOM7®.

1-daagse Training

Ben jij een (startende) Virtueel Assistent of Professional en wil jij graag je eigen online werkomgeving goed ingericht hebben, zodat je grip houdt op al jouw acties en opdrachtgevers?

Merk je dat je je eigen structuur nog niet helder ingericht hebt? Of dat je steeds meer klanten krijgt en nu langzaam spaak loopt? Dat de vrijheid die je zo belangrijk vindt, zoek raakt omdat er teveel tegelijk op je af komt? Dat moet en kan anders, toch? Jij wilt aan het stuur staan van je eigen bedrijf, je eigen tijd bepalen, een eigen structuur creëren, waardoor je overzicht houdt en zelf bepaalt HOE je hét gaat doen!

Tijdens deze live praktijkgerichte trainingsdag bouw je je eigen online werkomgeving, zodat je klaar bent om alle klanten én jouw eigen bedrijf goed te bedienen. Een omgeving waarin je grip houdt op al jouw taken, deadlines, werkprocessen, uitstaande vragen, je declarabele uren (en niet declarabele) uren, je eigen planning bewaakt.

 

Certificering Opleiding

Ben jij minimaal een jaar als Virtueel Assistent aan de slag en ben je toe aan een volgende stap? Wil je jezelf verder ontwikkelen? Zie je mogelijkheden voor je opdrachtgevers, maar weet je niet hoe je hen daarin meeneemt? Wil je van een uitvoerende rol naar een management rol waarbij je voor opdrachtgevers een strategisch sparringpartner wordt?

De Strategisch Succes® jaaropleiding bestaat uit verschillende onderdelen waarin je strategische en bedrijfsmanagement vaardigheden leert. De SOM7® methode vanuit managementoogpunt gezien.

Hierdoor kan je de overstap maken naar klanten die qua bedrijfsgroei beland zijn in fase 3: opschalen. Doel is dat je je opdrachtgevers volledig ontzorgt door het managen van alle operationele taken, het aansturen van teamleden en overall inhoudelijk kunt adviseren. Je bent de rechterhand van je opdrachtgever en met jouw strategische inzichten een volwaardig sparringpartner.

Eén onderdeel gaat geheel over het ontwikkelen van jouw eigen unieke Virtueel Management bedrijf. Passend bij jouw dromen, wensen en doelen voor de toekomst. De kansen en mogelijkheden zijn divers, waarbij je tevens meer omzet kunt genereren in jouw eigen bedrijf. Jouw persoonlijk ontwikkelplan voor nieuwe uitdaging!

OPERATIONELE PROCESSEN

Certificering Opleiding

Vind jij het heerlijk om te organiseren, te structureren en alles te regelen rondom klanten en bedrijfsprocessen? Voor ondernemers die tijd, geld en energie willen besparen valt er heel veel te systematiseren, digitaliseren en automatiseren. Het lijkt een kwestie van bestaande bedrijfsprocessen onder de loep nemen om te ontdekken waar verbeterslagen mogelijk zijn, maar een digitaliseringsslag heeft een enorme impact op de interne werkwijze. Daarvoor gebruiken we online tools, waarbij je eerst ontdekt WAT er nodig is voordat je weet HOE en via WELKE tool je dat gaat doen.

Tijdens de opleiding Operationeel Succes® ga je gedurende 3 maanden een betaalde praktijkopdracht uitrollen bij een opdrachtgever, waarbij we ons vooral focussen op het gehele operationele proces van één dienst van deze opdrachtgever. Daarnaast kijken we hoe je de klantenservice optimaal kunt inrichten en zelfs verbeteren. Doordat het een praktijkgerichte opleiding is, blijft het niet bij kennis en vaardigheden maar pas je het geleerde in de praktijk toe, zodat je deze expertise voortaan bij alle opdrachtgevers kunt inzetten. Door onze intensieve begeleiding helpen we jou bij al jouw vragen.

Een praktijkgerichte certificeringsopleiding zorgt dat je met zelfvertrouwen met opdrachtgevers kunt samenwerken. Naast de certificering aan het einde van de opleiding waardoor je merkt of je de benodigde kennis hebt om opdrachtgevers te kunnen helpen, ga je ook aan de slag met je eigen -vernieuwde- aanbod. Met deze expertise kun je als Virtueel Professional je als expert profileren in de markt.

Certificering Opleiding

Merk jij dat steeds meer bedrijven met Microsoft 365 werken om zo optimaal op afstand te kunnen samenwerken met het team? Gebruik je Microsoft 365 zelf al maar weet je niet half wat de (nieuwe) mogelijkheden zijn? Vind jij de operationele processen fantastisch en is dat jouw expertise dat je in de markt aanbiedt, maar weet je niet hoe je je klanten kunt helpen met het inzetten van Microsoft 365 én Teams?

Microsoft 365 biedt door zijn nieuwe opzet middels 365 een hele goede basis om organisaties in te richten om optimaal locatieonafhankelijk te werken. De traditionele programma’s in combinatie met de apps en tools specifiek gericht op productief (samen)werken maken van het platform een krachtig middel om gestructureerd online te werken.

Tijdens de 3 maanden durende specialisatie opleiding Microsoft 365 / Teams leer je hoe je bij je opdrachtgevers kunt inventariseren wat hun wensen zijn en hoe je de tool echt naar waarde in kunt zetten. Je maakt een plan van aanpak en zorgt dat je gefocust stappen zet passend bij het doel van de ondernemer. Een belangrijk doel: loskomen van de email!

ONLINE MARKETING & SALES

Certificering Opleiding

Is het jou al opgevallen dat opdrachtgevers op zoek zijn naar professionals met kennis van online marketing? Dat steeds meer ondernemers een online bedrijf willen hebben en klanten via de digitale wegen naar hun website willen leiden? Hoe zou het zijn als jij deze kennis hebt? Dat jij als Virtueel Professional klanten kunt helpen om te werken aan online zichtbaarheid, email marketing in kunt zetten, de social media kanalen beheert en zo zorgt dat de pijplijn met potentiële klanten steeds gevuld blijft? Dat je weet waar te beginnen? Hoe je online tools optimaal inzet om het proces te ondersteunen en te faciliteren? En waar mogelijk zelfs zaken automatiseert?

De opleiding Virtueel Succes® is een 6 maanden durende opleiding waarin je stapsgewijs alle kennis en vaardigheden leert en dit meteen in de praktijk implementeert. Je werkt aan een betaalde praktijkopdracht bij een ondernemer die niet alleen online zichtbaar wil zijn maar ook de salesfunnel wil ontwikkelen en vullen. We starten met een plan van aanpak zodat jullie samen bepalen wat het doel is en welke strategieën jullie gaan inzetten. Je richt online tools in voor zover nog niet aanwezig. Update websites en integreert de online tools. Je leert alle aspecten die bij online marketing belangrijk zijn, zodat je optimaal met opdrachtgevers kunt meedenken. Door onze intensieve begeleiding kun je vraagstukken meteen voorleggen en helpen wij je verder.

Eerdere deelnemers aan deze opleiding vertellen unaniem dat ze voortaan met zelfvertrouwen met opdrachtgevers werken. Doordat je dit stapsgewijs leert en doet, groei je bijna ongemerkt. Als mens, als ondernemer en als expert. De certificering per module bewijst niet alleen inhoudelijk of je de benodigde kennis hebt, je voelt meteen dat je bestaande vraagstukken uit de markt kunt oppakken en dat je kunt adviseren. Je eigen aanbod daaromtrent ontwikkel je aan het einde van de opleiding zodat je jezelf als expert kunt profileren.

Certificering Opleiding

Is online marketing en social media iets wat jij dagelijks inzet voor opdrachtgevers om zo de juiste doelgroep met de juiste boodschap te bereiken? Als VA / VP ben je continu op zoek naar hoe online marketing kan bijdragen aan het vergroten van het bereik én het realiseren van doelstellingen van je opdrachtgever. Bij veel business-to-business ondernemers is LinkedIn een belangrijk kanaal. Om het bereik op een snelle manier, maar wel onder exáct de juiste doelgroep te vergroten, is LinkedIn adverteren een hele interessante optie als toevoeging aan je online marketing strategie.

Het grootste verschil tussen LinkedIn adverteren en Facebook-, Insta- of Google ads is dat LinkedIn naast interesses vooral heel veel wéét van haar gebruikers. Je kunt dan denken aan huidige functietitel, bedrijfsgrootte, branche, senioriteit maar bv. ook de LinkedIn-groepen waar iemand lid van is. Je kunt dus heel precies targeten op precies dié beslissers die betrokken zijn bij de aanschaf van het product of dienst van jouw opdrachtgever.

Tijdens de LinkedIn Adverteren Opleiding ga je gedurende 3 maanden een betaalde praktijkopdracht uitrollen bij een opdrachtgever, waarbij je alle facetten doorloopt die bij een goed opgezette advertentiecampagne komen kijken. Je leert welke advertenties je kunt gebruiken, maar ook welke advertentiestrategie je kunt inzetten om een koude doelgroep (mensen die jouw opdrachtgever nog niet kennen) óf een warme doelgroep (mensen die de website van je opdrachtgever hebben bezocht of op zijn of haar nieuwsbrief staan) het beste kunt laten converteren naar een betaald aanbod.

Certificering Opleiding

Facebook en Instagram zijn wellicht de meest gebruikte social media kanalen voor zowel bedrijven als consumenten. Op deze kanalen tref je de doelgroep van jouw opdrachtgevers EN privé relaties van deze doelgroep. Consumenten zitten dagelijks op deze kanalen, hebben veel interactie met anderen en bekijken hun tijdslijn meer dan op iedere andere sociale media kanaal. Dat maakt dit de perfecte kanalen om te adverteren!

Facebook / Instagram adverteren is bijna voor alle ondernemingen geschikt, zowel voor ondernemers die diensten als producten verkopen. Ook wat betreft de doelgroep: consumenten of ondernemers, beide is heel goed mogelijk. Veel ondernemers willen dit daarom aangrijpen en zoeken hier hulp bij!

Tijdens de Facebook / Instagram Adverteren Opleiding ga je gedurende 3 maanden een betaalde praktijkopdracht uitrollen bij een opdrachtgever, waarbij je leert hoe je zelfstandig winstgevende advertentiecampagnes op Facebook en Instagram opzet, monitort en beheert voor ondernemers, zodat je hen vanuit zelfvertrouwen kunt adviseren bij een juiste advertentiestrategie die bijdraagt aan hun bedrijfsdoelstellingen.

Certificering Opleiding SEO

Wil jij dat de website van je opdrachtgever – of die van jouzelf – bovenaan komt te staan in Google? Vraag je je af hoe je dat doet? Hoe je zo’n hoge positie bereikt en hoe je die vasthoudt? Tijdens de opleiding Zoekmachineoptimalisatie / SEO leer je hoe de zoekmachine werkt. Je leert hoe je de website kunt verbeteren (optimaliseren) zodat deze hoger scoort in de zoekmachine.

In deze 4 maanden durende SEO Opleiding leer je wat er allemaal nodig is om bovenaan in Google te komen. En je gaat het geleerde gelijk in de praktijk toepassen bij je ‘stage’-opdrachtgever of werkgever. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Meld je aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere info over de opleidingen. Je krijgt tevens de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft:

100 Diensten die je kunt bieden om ondernemers te helpen met bedrijfsgroei!