Meld je aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere info over de opleidingen. Je krijgt tevens de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft:

100 Diensten die je kunt bieden om ondernemers te helpen met bedrijfsgroei!

Stapsgewijs je eigen virtueel bedrijf opbouwen geeft overzicht en rust! Er zit zoveel meer in jou; geef jezelf de kans om te ontwikkelen en te groeien.Petra Fehring

E

Weet jij dat je meer in je mars hebt en wil je jezelf ontwikkelen tot een succesvol zelfstandig ondernemer?

E

Wil je naast plezierig werken voldoende tijd voor je gezin en/of privéleven hebben?

E

Kies je voor een leven waarin je zelf bepaalt hoeveel je werkt, voor welke klanten met welke diensten en vanuit welke werkplek?

E

Heb je behoefte aan een netwerk voor advies, om kennis te delen en vragen te stellen zodat ze niet het gevoel hebt alles alleen te moeten ontdekken?

Ik heb de Academie voor Virtueel Professionals opgericht omdat ik weet dat er nog zoveel meer mogelijk is.

Juist voor mensen in ondersteunende functies! Ik ontmoet zoveel mensen die onderschatten welke waarde ze kunnen leveren. Die het gevoel hebben dat ze in het bedrijfsleven niet langer op hun plek zitten en op zoek zijn naar een waardevolle, zinvolle invulling in het leven. Waar ze weer uitdaging vinden en zichzelf kunnen ontwikkelen.

In de rol van Virtueel Professional – Virtueel Assistent – Virtueel Manager komt alles samen en kies je voor een nieuwe stap in je carrière, waarbij jij zelf aan het stuur staat! Hieronder staan de opleidingen en trainingen die ik aanbied.

 

  • Mocht je meer willen horen van eerdere deelnemers, bekijk dan de vele interviews.
  • Wil je een korte demonstratie van de online leeromgeving en enkele lessen bekijken? Kies voor de opleiding waar jouw interesse ligt: ga naar de online catalogus
  • Wil je liever sparren wat voor jou de beste keus is of heb je een specifieke vraag? Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de oranje button.

Certificering Opleiding

Wil je graag je eigen bedrijf oprichten, maar weet je niet waar te beginnen? Lijkt het je geweldig om vanuit huis te werken als een Virtueel Professional door je eigen expertise in te zetten? Heb je behoefte aan een totaalpakket om een virtueel bedrijf te kunnen opzetten en te runnen? Heb je behoefte aan begeleiding door ervaren ondernemers? Zodat je niet alleen als professional werkt, maar de professionele kennis tevens kunt inzetten bij opdrachtgevers?

Gedurende de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf ga je stap voor stap je eigen bedrijf opzetten. Alle onderdelen die bij een bedrijf horen, worden ingericht en binnen 10 weken kun je met je eerste klant aan de slag. De SOM7® methode wordt hierin meegenomen. Een bewezen totaalpakket met verdienmodel, waarmee je jezelf meteen onderscheidt in de markt.

Waar menigeen nog onderschat wat er allemaal bij een bedrijf komt kijken, weet jij precies wat je moet doen. Bovendien verwachten opdrachtgevers dat jij dit weet! Je ontdekt meteen waar jouw kracht ligt en hoe je dit perfect bij opdrachtgevers kunt inzetten.

Certificering Opleiding – alleen nog in 2020 te volgen!

Is het jou al opgevallen dat opdrachtgevers op zoek zijn naar professionals met kennis van online ondernemen? Dat steeds meer ondernemers een online bedrijf willen hebben? Hoe zou het zijn als jij deze kennis hebt? Dat jij als Virtueel Professional klanten kunt helpen om online succesvol te zijn? Dat je weet waar te beginnen? Hoe je online tools optimaal inzet om digitale ontwikkelingen toe te passen en processen zoveel mogelijk automatiseert?

De opleiding Virtueel Succes® bestaat uit 3 modules waarin je gedurende een jaar stapsgewijs alle kennis en vaardigheden leert en dit meteen in de praktijk implementeert. We starten met een plan van aanpak zodat je voor opdrachtgevers overzicht creëert. Je helpt hen om online tools effectief in te zetten en je begeleidt het proces. Je werkt met betaalde ‘stage’ opdrachten zodat het niet bij kennis en vaardigheden blijft maar je in de praktijk leert. Door onze intensieve begeleiding kun je vraagstukken meteen voorleggen en helpen wij je verder. Dit is een verdiepingsslag voor alle onderdelen uit SOM7®.

Eerdere deelnemers aan deze opleiding vertellen unaniem dat ze voortaan met zelfvertrouwen met opdrachtgevers werken. Doordat je dit stapsgewijs leert en doet, groei je bijna ongemerkt. Als mens, als ondernemer en als expert. De certificering per module bewijst niet alleen inhoudelijk of je de benodigde kennis hebt, je voelt meteen dat je bestaande vraagstukken uit de markt kunt oppakken en dat je kunt adviseren.

Certificering Opleiding – vanaf 2021 weer te volgen

Ben jij minimaal een jaar als Virtueel Assistent aan de slag en ben je toe aan een volgende stap? Wil je jezelf verder ontwikkelen? Zie je mogelijkheden voor je opdrachtgevers, maar weet je niet hoe je hen daarin meeneemt? Wil je van een uitvoerende rol naar een management rol waarbij je voor opdrachtgevers een strategisch sparringpartner wordt?

De Strategisch Succes® jaaropleiding bestaat uit vier onderdelen waarin je strategische en bedrijfsmanagement vaardigheden leert. De SOM7® methode vanuit managementoogpunt gezien.

Hierdoor kan je de overstap maken naar klanten die qua bedrijfsgroei beland zijn in fase 3: opschalen. Doel is dat je je opdrachtgevers volledig ontzorgt door het managen van alle operationele taken, het aansturen van teamleden en overall inhoudelijk kunt adviseren. Je bent de rechterhand van je opdrachtgever en met jouw strategische inzichten een volwaardig sparringpartner.

Eén onderdeel gaat geheel over het ontwikkelen van jouw eigen unieke Virtueel Management bedrijf. Passend bij jouw dromen, wensen en doelen voor de toekomst. De kansen en mogelijkheden zijn divers, waarbij je tevens meer omzet kunt genereren in jouw eigen bedrijf. Jouw persoonlijk ontwikkelplan voor nieuwe uitdaging!

2-daagse Training

Heb jij reeds een eigen bedrijf maar werk je nog niet virtueel? Wil je de overstap maken van freelance medewerker naar Virtueel Professional? Vanuit huis werken en je eigen aanbod in de markt neerzetten? Meer als expert worden gezien? Onderdeel uitmaken van een virtueel team? Meer klanten aantrekken? Of ben je een Virtueel Assistent maar lukt het je niet om je dienst goed neer te zetten en klanten te werven?

Ondernemer worden is niet zo ingewikkeld. Ondernemer zijn is van heel andere orde! Misschien werk je nu als freelancer en is dit niet wat je ambieert. Het voelt als loondienst: fulltime werken op locatie van de klant. Niks ondernemerschap.

Het kan zijn dat je wel mogelijkheden ziet om op afstand te werken, maar dat je geen passend aanbod hebt ontwikkeld. Een aanbod dat voor opdrachtgevers interessant is. Dat hen werkelijk verder helpt bij hun droom om te groeien. En dat jou helpt om meer klanten te werven naast een stuk continuïteit in je inkomstenstroom.

Vind jij het lastig om klanten te krijgen? Om een interessant aanbod in de markt neer te zetten? Moet je potentiële opdrachtgevers continu overtuigen waarom het slim is jou in te huren en hoe dit hen helpt met bedrijfsgroei? Meer Klanten door een Onweerstaanbaar VP-Aanbod is een 2-daagse training waarin je leert welke diensten het beste bij jou passen en hoe je de juiste klanten aantrekt die jouw aanbod niet kunnen weerstaan. Ontdek de mogelijkheden vanuit SOM7®.

Meld je aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere info over de opleidingen. Je krijgt tevens de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft:

100 Diensten die je kunt bieden om ondernemers te helpen met bedrijfsgroei!