Online Marketing

Voordat ik startte met de opleiding werd mij verteld dat ik rekening moest houden met ongeveer 2,5 uur ‘huiswerk’ per week. Naast een baan (32 uur) en kinderen die sporten en mij ook graag zien als taxi-chauffeur, is het, zoals ik ook al in eerdere blogs geschreven heb, best pittig. Ik wil iets veranderen in mijn leven en moet daar dan ook in investeren, dus het is even 10 weken bikkelen. Alleen toen ik eind augustus begon, viel het mij toch wel tegen, ik was veel meer dan 2,5 uur per week bezig met mijn opleiding. Dit ligt ook voor een deel aan mijzelf, alles moet dan ook meteen tot in de puntjes uitgewerkt worden. Ik had mij voorgenomen de opleiding echt in die 10 weken af te willen ronden (je mag er ook langer over doen), dus ik wilde iedere module afgerond hebben voordat de nieuwe module opengesteld werd.

Aan het begin van de opleiding werd verteld dat de eerste 5 modules het intensiefst zijn, mocht je modules niet afgerond hebben, heb je tijdens de laatste 5 modules nog de ruimte deze af te ronden. Maar ik had voor mijzelf het doel gesteld iedere module af te ronden voordat de nieuwe module opengesteld werd, wat resulteerde dat ik af en toe tot ’s avonds (erg) laat nog bezig was.

Inmiddels zijn we bij module 8 en kan ik wel zeggen dat het vanaf module 6 inderdaad minder intensief is. In mijn vorige blog schreef ik dat ik erg blij was met module 7 Marketing, deze had ik op dat moment nog niet afgerond. Wat was deze leuk, nog veel leuker dan ik op dat moment verwacht had! Doordat deze module minder tijd kost en ik (bijna) alle andere modules afgerond heb, heb ik nu even de tijd om verder over marketing en eventueel de inzet van tools na te denken. Dit weekend heb ik mij verdiept in nieuwe tools, o.a. met Canva bezig geweest. Wat is creatief met plaatsjes en teksten bezig zijn dan leuk, hier krijg ik echt inspiratie van! Naast Canva zijn er nog zoveel meer online tools, met een beetje tijd en de wil om je erin te verdiepen is er zoveel mogelijk. Voor mij is 1 ding duidelijk, aan mijn aanbod Dagelijks Management, Financiën en stukje Sales wordt ook zeker Online Marketing toegevoegd!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *