Ondernemen is: Vrijheid Blijheid

Vrijheid / Blijheid

Deze week is het herfstvakantie in Nederland. Wij zitten met ons gezin in een bungalowpark in Noord Nederland. Ons 2-jarige zoontje kan hier heerlijk spelen. Gelukkig slaapt hij tussen de middag dik 2 uur. Daardoor kan ik iedere dag in ieder geval 2 uur werken. Ik heb vooruit gewerkt door berichten in te plannen en nieuwsbrieven klaar te zetten, maar ik vind het heerlijk om nog wat te werken als hij lekker ligt te slapen. Mijn laptop gaat dus gewoon mee! Dit is voor mij echt vrijheid blijheid. Eigen baas. Ik hoef aan niemand te vragen of ik vakantie op kan nemen. Door het virtuele werken kan ik overal ter wereld werken. Wat een vrijheid!
 
 
De module Statistieken & Financiën is nu al even onderweg. Ik had vooraf het minste interesse in deze module van alle modules die de opleiding te bieden heeft. Maakte ik daar even een denkfout! Haha! Het is dus mega leuk om inzichtelijk te maken hoe bepaalde nieuwsbrieven het doen qua bereik bij de doelgroep. Maar ook de bezoekers van de website. We kunnen precies zien waar de bezoekers vandaan komen, hoe lang ze blijven lezen en welke pagina’s populair zijn. De statistieken geven echt heel veel inzicht. Dit is super waardevol voor mijn klanten.
 
 
Verder ben ik deze week bezig met het ontdekken van Facebook adverteren. Er gaat een wereld voor me open. Het samenstellen van doelgroepen waar ik uiteindelijk de advertentie aan wil laten zien vind ik fantastisch. Eerst heb ik uitgezocht wie de doelgroep is en wat ze allemaal leuk en interessant vinden. Van deze topics kan ik een doelgroep samenstellen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik mij helemaal kan verliezen in de opties. Ik blijf maar doorzoeken en samenstellen. Volgende week wil ik graag starten met de eerste advertentie voor mijn opdrachtgever live te zetten. Alle tools zijn ingericht om vervolgens te checken wat er gebeurt. Wel hebben mooie doelen gesteld dus kunnen we checken of we die benaderen. Ik kijk nu al uit naar volgende week!
 
 
Fijne weekend allemaal (of fijne vakantie?)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *