Nieuwe inspiratie en energie!

Afgelopen week was ik op vakantie met mijn gezin. Even lekker helemaal niks doen en de tijd aan onszelf! We waren in Nederland midden op de Veluwe, in de bossen. Heerlijk rustgevend en ontspannen. Uiteraard vragen onze twee meiden van 2 en 4 jaar de nodige aandacht! We hebben allerlei leuke dingen gedaan, zowel voor de kids als voor ons.

Het werk heb ik even helemaal losgelaten. Geen laptop mee, om toch even snel mijn mail te checken. Ik had mijn afwezigheid assistent aan en bij dringende zaken mochten klanten mij altijd bellen. Wat gelukkig niet is gebeurd. Een goede voorbereiding is het halve werk! Uiteraard had ik wel mijn telefoon mee, je weet maar nooit.

Persoonlijke ontwikkeling
Op vakantie ben ik heerlijk tot rust gekomen. En dan ontstaan ook de beste ideeën. Als je volledig ontspannen bent sta je open voor nieuwe zaken en gebeurtenissen. Zoals ik al eerder in een andere blog schreef ben je als ondernemer voortdurend bezig met je persoonlijke ontwikkeling.

Luisterboek Master your mind
Momenteel ben ik bezig met het luisterboek Master your mind van  Michael Pilarczyk. Tijdens het luisteren wandel ik door de landerijen; een oase van rust. Ik ben net begonnen met het boek maar tot nu toe heeft het mij al een aantal nieuwe inzichten gegeven en een andere manier van denken. “Sta open voor nieuwe dingen. Doe wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Leef je mooiste leven”, zoals Michael dat zegt. Ik kan je het boek zeker aanraden, zelfs al heb ik het nog niet helemaal uit.

Deze week ben ik nog vrij. Maar toch alweer rustig aan het werk en verder met de opleiding. Ik heb net een training over Instagram gehad. Daarover volgende week meer. Ik ga nu weer even in de relaxed modus!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *