Nienke heeft hele concrete doelen voor haar VP bedrijf gesteld

Nienke wil graag een betere balans in haar werk/privé leven krijgen. Dat is de reden dat ze besloten heeft om haar eigen bedrijf op te zetten. Een reden die voor heel veel mensen herkenbaar is en net zo belangrijk is als voor Nienke.

Alles leuk en aardig, maar daar komt nog heel wat bij kijken, aldus Nienke. Overeenkomsten, belastingen, marketing, echt alle zaken rondom het opzetten van je bedrijf. Maar ook de hele organisatie om dit voor elkaar te krijgen.

Toen ze hoorde en las over de training Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf wist ze dat dit precies hetgeen was wat ze zocht! Ze wil het niet alleen uitzoeken maar zocht begeleiding bij dit proces.

Begin april 2018 is ze gestart. Het voelde als een stap in het onbekende, maar ze is enorm verrast door de laagdrempelige omgeving. De 2 daagse live training vond ze ronduit fantastisch! Daar vertelt ze in het interview graag meer over.

Net als wat ze voor ogen heeft voor haar bedrijf. Waar werkt ze naar toe. Wat wil ze bereiken. Wat is haar wens.

 

Nienke heeft hele concrete doelen voor haar VP bedrijf gesteld. 

Wij zijn heel blij dat Nienke gedurende de training wekelijks vertelt waar ze mee bezig is, waar ze tegenaan loopt, wat goed gaat en wat minder goed gaat. Een voor haar spannende weg waarin ze uiteindelijk gaat zorgen dat ze haar droom realiseert.

Wil jij graag de weg van Nienke volgen? Lees dan de updates rechtstreeks op haar eigen blogpagina. Via onze nieuwsbrief informeren wij je nader. Of meld je aan bij de RSS feed op haar blogpagina om een bericht te ontvangen bij ieder nieuwe update.

Klik hier om naar haar blogpagina te gaan.

Ben heel benieuwd naar jouw reactie op deze blog. Vertel het hieronder!

Deel met je netwerk:

2 Reacties

 1. Marleen ten Berge

  Leuk Nienke! Veel succes en ik blijf je wekelijks volgen.

  Antwoord
 2. Wendy

  Wat leuk Nienke!
  Ook via deze weg blijf ik je volgen…, veel succes met de stappen die je komende weken zult nemen om je eigen onderneming te starten.

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *