Nicoline zorgt voor high-end beleving van mijn klanten

Samenwerking tussen Nicoline Langendijk (event- en operationeel manager) van Happyeventmanagement met Businesscoach Laura Babeliowsky.

Samenwerking in de praktijk VM Nicoline Langendijk

samenwerking in de praktijk

Doe waar je goed in bent en besteed andere taken uit

Laura Babeliowsky is een succesvolle businesscoach. Ze is een creatieve ondernemer en ontwerpt en ontwikkelt eigen trainingsprogramma’s voor ondernemers om een succesvol high-end bedrijf te bouwen. In haar jaartrajecten biedt zij online/offline coaching aan en daarnaast 1- en 2-daagse trainingsdagen (verspreid over het jaar) en 2x per jaar een groot thema event.

Laura doet waar ze goed in is en besteedt graag uit waar ze niet goed in is. Anders kun je geen succesvol bedrijf hebben en kun je ook niet groeien.

"Nicoline versterkt mij als trainer en businesscoach met haar kwaliteiten.”

— Laura Babeliowsky, Businesscoach

Wat levert de samenwerking op?

Deze samenwerking levert Laura vooral heel veel tijd op. Ze hoeft nergens over na te denken als het gaat om de totale organisatie en planning van haar trainingen en events. Hierdoor kan ze zich volledig focussen op de content van de trainingen en dat draagt bij aan de hoge kwaliteit die zij biedt.

Het zoeken naar een fijne plek bijvoorbeeld kan al tijdrovend zijn. Beschikbaarheid checken. Kunnen er voldoende mensen in de zaal?

“Nicoline weet goede (financiële) afspraken te maken met de locaties. Dit is een kwaliteit van haar.“, aldus Laura.

Livestream events

Het afgelopen jaar was het organiseren van een event nog gecompliceerder door alle maatregelen met Covid. Dus werd er livestream ingezet. Ook dat kan Laura aan Nicoline overlaten. Ze managet alles achter de schermen, waarbij ook alle digitale processen worden geregeld.

Begeleiding op locatie

Tijdens de trainingsdagen begeleidt Nicoline de bijeenkomsten op locatie. Ze zorgt voor een draaiboek, stemt af met personeel van de locatie, regelt het trainingsmateriaal en/of de brochures, de goodiebags, de zaalopstelling en dat het er gezellig uitziet met bloemen en aankleding.

Zij speelt een belangrijke rol naar de klanten met alle informatie die zij ontvangen en de warme ontvangst die zij de klanten biedt. Laura voelt zich totaal ontzorgt. En doordat het op locatie allemaal op rolletjes loopt, kunnen de klanten zich ook volledig focussen op de training en werken aan het succes van hun bedrijf. Een high-end beleving!

Een win-win voor iedereen dus.

Iedere keer een feest maar ook uitdaging om een geslaagd event te maken!

Samenwerking in de praktijk VM Nicoline Langendijk