Met vallen en opstaan

 

Na 2,5 week vakantie weer heerlijk bijgetankt van de hectische periode. Ik moest echt heel even uitrusten van het vooral in je hoofd bezig zijn met je bedrijf. Het heeft natuurlijk heel veel voordelen het ondernemerschap (eigen tijd indelen, doen wat je leuk vind, waar en wanneer je wilt etc…) Maar ik merk ook dat het een keerzijde heeft (onrustig door onzekerheid, eeuwige twijfel, vallen en opstaan, afgewezen worden, er is altijd wat te doen etc)

Dus die vakantie heb ik me ook echt even gegund om mijn hoofd leeg te maken en even aan mijzelf te denken. Te relaxen en te genieten van het nu en niet maar blijven malen wat er allemaal nog moet. Het is goed gelukt moet ik zeggen en heb volop genoten van mijn gezin en het prachtige weer.

Zoals afgesproken heb ik na de vakantie contact gezocht met de persoon die voor mijn vakantie zo razend enthousiast was over mijn stem. Ik vroeg of ik nog iets voor hem kon betekenen. Helaas had hij toch gekozen voor een andere partij, maar heeft mijn gegevens wel bewaard voor de toekomst. Shit, dat voelt als een afwijzing. Hij was zó razend enthousiast….was hij maar 3 dagen eerder geweest….dan had ik het vóór mijn vakantie kunnen inkoppen en inspreken….nu heb ik verzaakt…te laat! Te laat! Te laat!

 

“Te laat, te laat. Je bent te laat”

Dit zijn momenten dat ik baal van deze snelle tijd. Alles moet snel, snel en eigenlijk nog sneller. “Een ogenblik geduld” is er eigenlijk niet meer bij. Wil of kun je niet? Nou jammer dan, dan gaan we naar de volgende. Moet ik mij er druk om maken…Misschien wel, misschien niet…..Maar ik hou mijzelf voor dan je na 20 keer “nee” toch écht die ene “ja” krijgt. Dus hop hop, het is zoals het is….en doorrrr!

Gisteren ben ik voor een (potentiele) opdrachtgever mee geweest naar de Voetbal Expo in de Amsterdam Arena. Deze OG maakt een enorme groei mee maar weet nog niet precies voor hoeveel uur en welke werkzaamheden hij mij structureel in kan huren. Hij heeft me uitgenodigd om tegen een vrijwilligerstarief mee te gaan om te kijken wat zijn Stichting precies doet en om de te verkopen producten te leren kennen. Super interessant natuurlijk en goed voor mijn eigen netwerk.

Helaas was deze beurs nog niet zo goed bezocht door geïnteresseerden en daarom was er voor mij volop mogelijkheid om met andere ondernemers die bij de stands stonden te babbelen. Voor mijn OG niet een heel productieve dag, voor mij daarentegen wel. Ik heb flink lopen netwerken, kaartjes uitgewisseld en LinkedIn connecties gemaakt.

Er liepen daar ook voetballers in “het wild”. Ik heb verder niks met voetbal en ik ken ze ook allemaal niet maar voor diegene die dat wel weten…Dit is Mark Meeuwis, ex profvoetballer van Feyenoord en het Nederlands Elftal…Nou, niet verkeerd toch?

 

 

 

 

 

Morgen als gastvrouw naar een netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit de regio. Mijn taak is daar om iedereen te ontvangen en de naambatches op te doen. Daarna mag ik voor mijzelf vrij netwerken. Dus ik hoop veel ondernemers te spreken. Mijn kaartjes zitten al in mijn tas.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *