2-Daagse training speciaal voor (aanstaande) Virtueel Assistenten en Professional

Meer Klanten door Onweerstaanbaar VP Aanbod

Hoe je eenvoudig klanten aantrekt en je onderscheidt in de markt!

Vind je het lastig om klanten te krijgen? Wil je graag goed verdienen maar lukt het niet om jezelf goed in de markt te zetten?

Z

Moet je potentiële opdrachtgevers continu overtuigen waarom het slim is met een VA of VP te werken?

Z

Krijg je vaak als bezwaar te horen dat het ‘te duur’ is om jou in te huren?

 

Z

Vind je het lastig om aan te geven wat je precies doet en hoeveel tijd je nodig hebt om de gewenste taken uit te voeren?

Z

Voelt het ‘verkopen’ van jezelf als bezwaarlijk en maakt dit je onzeker?

 

Z

Weet je niet welke diensten je het beste kunt aanbieden?

Z

Wil je juist nieuwe diensten aanbieden en weet je niet hoe dit aantrekkelijk op de markt te brengen?

Veel Virtueel Professionals vinden het lastig om zichzelf te verkopen. Ze hebben niet helder voor ogen wat ze exact willen doen en welke klanten ze willen hebben. Ze pakken elke opdracht aan die voorbij komt, omdat dit inkomsten oplevert. Hierdoor hebben ze onvoldoende klanten, doen werkzaamheden die niet bij hen passen, verdienen te weinig geld en voelen zich onzeker.

Voor sommigen geldt dat ze blijven hangen bij het uitvoeren van taken waar ze goed in zijn en al jaren doen. Terwijl ze eigenlijk al heel lang toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Ze twijfelen echter aan hun eigen kunnen, ze zijn te bescheiden over wat ze in hun mars hebben en weten totaal niet hoe ze een nieuwe stap kunnen zetten. Laat staan hoe ze hun nieuwe diensten kunnen aanbieden en verkopen.

De training ‘Meer Klanten door een Onweerstaanbaar VP aanbod’ is voor mij van enorme waarde geweest. Ik was al ruim een jaar als VA aan de slag, maar was nog niet tevreden over hoe het zakelijk gezien liep. Ik had het gevoel er nog meer uit te kunnen halen. Ik heb tijdens de training ongelofelijk veel eyeopeners gehad en er meerdere waardevolle dingen uitgehaald.

De eerste is dat ik een keuze heb in wat ik aan taken kan en wil doen. Ik hoef niet alles te doen.
Ten tweede hoe ik mijn aanbod kan doen in de vorm van een pakket i.p.v. uurtje-factuurtje.
En ten derde mijn doelgroep, die ik weer herontdekt heb. Deze laatste was voor mij heel belangrijk aangezien ik al een doelgroep voor ogen had toen ik begon, maar deze in de loop van de tijd uit het oog verloren was.

De voorbereidende opdracht die hierbij hoort was voor mij heel erg waardevol. En om mijzelf beter te profileren en het beste uit mezelf te halen heb ik besloten in september 2015 mee te doen met het programma Virtueel Succes!

Esther Braam

happyworks office support

Wat een onwijs goede training!

In 2 dagen tijd komt er heel veel aan bod dat je nodig hebt en kunt gebruiken in je op te starten of al opgestarte onderneming.

Ikzelf was al een tijdje op weg met mijn bedrijf maar stond op een kruispunt en wist niet goed welke kant op te gaan.

In deze training is mij duidelijk geworden waar ik goed in ben en vooral waar ik plezier in heb. Ook de handvatten om dit naar buiten te formuleren en zo de klanten te vinden die bij je passen, kwamen ruimschoots aan bod. Ik weet welke kant ik op wil en ga enorm enthousiast aan de slag. Dank Petra!

Maaike Kors

Ietsje minder...

Door te kiezen voor de werkzaamheden en klanten waar je echt gelukkig van wordt, kan dit allemaal veranderen!

Je werkt iedere dag met plezier aan je opdrachten en dit straal je uit. Klanten zijn blij met jouw inzet en bevelen je bij anderen aan. Je floreert en voelt je zelfverzekerd. Dit is heel belangrijk voor het opbouwen van een succesvol bedrijf.

Waar moet je allemaal aan denken bij het maken van deze keuze?

Je gaat kijken welke (nieuwe) diensten je wilt aanbieden, op welke doelgroep en/of branche je je gaat richten en je bepaalt wie de perfecte klant voor jou is. Oftewel, je kiest een niche.

Het doel is dat je je eigen specialisme hebt en een expert status opbouwt waardoor je klanten aantrekt!

Om nog aantrekkelijker voor klanten te worden, gaan we vervolgens je diensten omvormen tot concrete producten. Het voordeel hiervan is dat je diensten voor klanten helder worden. Ze weten exact wat ze van jou kunnen verwachten en wat de kosten hiervoor zijn. Dat maakt de drempel om diensten af te nemen enorm laag en overtuigt klanten om met jou in zee te gaan.

 

Tijdens de 2-daagse live training gaan we hier gezamenlijk mee aan de slag!

Ik ging naar de tweedaagse training met een rugtas vol vragen en onzekerheden. Ik ging naar huis met 3 koffers vol inzichten, ondekkingen en antwoorden.

Tijdens de 2 dagen cursus heb ik ontzettend veel gehad aan de begeleiding en aan de andere cursisten. ik ben niet alleen, ik doe het “alleen, samen” en dat heeft mij energie en moed gegeven. Dit gevoel samen met alle onderdelen die behandeld zijn, zorgen voor een mega stap en vormgeving van en in mijn bedrijf.

Ik zeg het nu gewoon; Mijn BEDRIJF! Trots!

Patricia Scheepmaker

VPA Support

De training Meer Klanten door een Onweerstaanbaar VP Aanbod heeft mij op een fantastische manier geïnspireerd.

Het begon al toen Petra de SOM7®-methode visualiseerde op de grond voor ons. Dat gaf mij meteen de juiste focus. De verschillende opdrachten en oefeningen zorgden ervoor dat ik een duidelijker beeld voor ogen kreeg over de werkzaamheden die ik wil uitoefenen in mijn toekomstige bedrijf. De avond na de eerste cursusdag heb ik meteen al twee afspraken gepland voor onderzoeksgesprekken met mogelijke opdrachtgevers!

De twee dagen verliepen zo soepel en vanzelfsprekend dat ze voorbij waren voor ik het door had! De passie van Petra samen met haar enthousiasme, duidelijke en professionele aanpak hebben de start van mijn eigen bedrijf een zet in de juiste richting gegeven.

Nicolette van der Reep

Nicolette van der Reep

Voor wie is het programma?

$

Voor Virtuele Assistenten en Professionals die reeds een bedrijf hebben en die klanten willen aantrekken waar ze heel blij van worden.

$

Voor aanstaande Virtueel Professionals en Assistenten die vanaf het begin van hun ondernemerschap helder willen formuleren wat ze gaan doen en zichzelf goed willen profileren in de markt.

Deelname aan het ‘Meer Klanten door Onweerstaanbaar VP Aanbod’ programma helpt je bij het volgende:

Z

je kiest de werkzaamheden waar je blij van wordt en waarbij je volledig tot je recht komt

Z

je bepaalt welke doelgroep en/of branche je specifiek wilt bedienen en wie jouw perfecte klant is

Z

je formuleert je eigen marketingboodschap die je kunt gebruiken bij het werven van klanten

Z

je maakt producten van de diensten die je gaat aanbieden waardoor je jezelf heel concreet in de markt kunt zetten

De tweedaagse training Meer Klanten door een Onweerstaanbaar VP Aanbod voelt voor mij echt als dé start van mijn bedrijf.

Ik weet hoe ik mijn werk moet doen, maar hoe ik een bedrijf op moet gaan zetten en inrichten… dat is een ander verhaal. Petra heeft me handvatten gegeven om mijn focus te vernauwen. Welke doelgroep, welke werkzaamheden, hoe ga ik mezelf verkopen en hoeveel vraag ik daar voor? Petra’s enthousiasme maakt niet alleen dat ik er nóg meer zin in heb gekregen, maar ook dat ik nu echt zeker weet dat ik een juiste keuze heb gemaakt om als VA/VP aan de slag te gaan. Bedankt hiervoor!

Hanneke Medendorp

han & span communicatiediensten

In de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf was het moment aangebroken om je doelgroep c.q. niche te gaan bepalen. Iets waar ik tot dan toe niet aan had gedacht zelf en ook helemaal geen idee over had hoe dit aan te pakken. Petra leerde ons waarom dit zo van belang is en dat je je juist wel moet toespitsen op een bepaalde groep ondernemers.

Enorm moeilijk vond ik het, want je begint net en wil niemand uitsluiten. OK, dacht ik, ik ben gepokt en gemazeld in de reclame en werk graag samen met creatieve geesten zoals dat heet. Maar ik bedacht me ook meteen dat dat nou niet de mensen/ondernemers zijn die met een VA aan de slag willen. Ik zag het ‘plaatje’ totaal niet voor me.

Onder deskundigheid en luisterend naar de adviezen van Petra ben ik toch tot onderstaande doelgroep gekomen: Succesvolle ondernemers in/uit de media-, reclame- en marketingwereld

Eigenlijk nog steeds met in mijn achterhoofd de gedachte van: ach, ik moet het nog maar zien. Maar wat schetst mijn verbazing? Nog geen halfjaar later na de start van mijn VA bedrijf heeft de eerste ondernemer passend in de doelgroep zich aangediend! Met een grote opdracht en veel plannen! Ook krijg ik steevast superleuke reacties van oud-collega’s.

Kortom, je doelgroep bepalen heeft wel degelijk zin en is meer van betekenis dan dat je misschien in eerste instantie denkt. Geweldig, want dat betekent dat het echt mogelijk is om juist met die ondernemers te werken waar je je het prettigst bij voelt. Top toch?

Caroline de Grood

Absolutely Fabulous VA

Het ‘Meer Klanten door Onweerstaanbaar VP Aanbod’ programma is een 2-daagse training en bestaat uit 4 onderdelen

DAG 1

Deel 1: Kies welke diensten je wilt leveren.

 • We bespreken de verschillende bedrijfsonderdelen waar je iets kunt betekenen.
 • Je leert waar ondernemers mee worstelen zodat je weet waar je toegevoegde waarde kunt leveren.
 • Je evalueert jouw ervaringen en bepaalt waar jouw eigen voorkeur ligt.
 • Je ontdekt hoe je ondernemers kunt helpen met bedrijfsgroei.

 

Deel 2: Bepaal wie jouw ideale klant en/of branche is.

 • Aan de hand van jouw ervaring in een specifieke branche zie je hoe dit voordeel oplevert.
 • Je bepaalt met welke klanten jij het liefst wilt werken en wie het beste bij je past.
 • Je ontdekt wat jouw kwaliteiten zijn en voor wie je deze het beste kunt inzetten.
 • Je leert welke ondernemers behoefte aan ondersteuning hebben.
DAG 2

Deel 3: Formuleer je eigen marketingboodschap.

 • Stap voor stap verwerken we alle belangrijke onderdelen in een goede marketingboodschap.
 • Je formuleert waarom je dienst bestaat zodat je dit kunt toelichten tijdens een verkoopgesprek.
 • Je ontdekt hoe je je kunt onderscheiden door een specifieke invalshoek.

 

Deel 4: Maak een onweerstaanbaar VP aanbod.

 • Je leert hoe je een dienst ombouwt naar een product.
 • Je bepaalt welke prijs je voor welk product vraagt.
 • Hoe je meer klanten aantrekt door de juiste productnaam en -beschrijving.

Locatie

De training vindt plaats in Hotel De Zoete Inval in Haarlemmerliede. Goed bereikbaar met de auto. Tevens is er een station in de buurt.

Bonussen

 1. Twee opdrachten ter voorbereiding (t.w.v. € 97,-)
  Voorafgaand aan de training krijg je een 2-tal opdrachten zodat je goed voorbereid naar de training komt en dit kunt gebruiken om de juiste keuzes te maken.
 2. Werkboekje met checklists en templates om je onweerstaanbaar aanbod te creëren (t.w.v. € 147,-)

De training Meer Klanten door Onweerstaanbaar VP Aanbod bood mij veel meer dan ik had durven dromen. hebben we de diensten die wij aanbieden in pakketten verwerkt.

Petra is enorm inspirerend en weet alles zeer goed over te brengen. Ze geeft talloze praktische tips & tricks, het studiemateriaal is ook erg duidelijk. Twee volle trainingsdagen waarin het VP-vak van alle kanten wordt belicht, waar je waardevolle oefeningen doet en waar ook volop persoonlijke aandacht is. Als je je VP-praktijk naar een hoger niveau wilt tillen, dan is deze training absoluut onmisbaar!

Wanda Sanfelix

Sanfelix

Ik heb meegedaan met de training Meer Klanten door Onweerstaanbaar VP Aanbod. Ik ben al een tijdje bezig met mijn eigen bedrijf, maar zocht meer structuur wat betreft doelgroep en tarieven en heb me daarom ingeschreven voor deze training. De medecursisten waren verder allemaal deelnemers aan Petra’s 10-weekse training, maar ik heb ervaren dat de training ook afzonderlijk een zeer nuttige aanvulling op mijn kennis is.

Het heeft me geholpen in te zien hoe ik met meer structuur mijn (potentiële) klanten kan helpen en ik heb mijn doelgroep en doelmarkt verder kunnen verfijnen. Bovendien zijn mijn ogen helemaal geopend door het deel van de cursus over tariefstelling.  Deze kennis stelt mij nu in staat mijn inkomsten beter te voorspellen en mijn doelstellingen voor gewenste omzet beter te verbinden aan mijn doelstellingen voor het aantal klanten dat ik wil bedienen. Ik kan nu gericht op zoek naar een aantal klanten die mij in staat gaan stellen fulltime met mijn bedrijf bezig te zijn! Zonder deze inzichten had het veel langer geduurd om structureel inkomen te verdienen. Nu heb ik het geleerde één dag later al kunnen toepassen en daarmee direct mijn inkomsten vergroot!

Petra brengt veel kennis en ervaring naar haar training en ik ben ontzettend blij dat ik deze tweedaagse training heb gevolgd.

Chantal Wendel

Sapphire Virtual PA

Trainer

Tijdens de training word je door Petra Fehring getraind.

Petra is sinds 2008 zelfstandig ondernemer waarbij ze t/m 2013 (directie)secretaresses, management assistenten, (project)ondersteuners, administratief medewerkers in het bedrijfsleven heeft gecoacht en getraind. Daarnaast heeft ze diverse projecten uitgevoerd op het gebied van bedrijfsprocessen herstructureren.

Ze heeft diverse trainingen gevolgd over het ondernemerschap en dit succesvol in haar eigen bedrijf toegepast. In 2012 heeft zij zich in Canada en de Verenigde Staten gespecialiseerd in het online ondernemen en zich gecertificeerd als Online Business Manager. Met deze kennis is ze gaan onderzoeken waar ondernemers behoefte aan hebben. Welke vragen leven in de markt zodat ze haar aanbod hierop kon aanpassen. Uit dit onderzoek bleek dat ondernemers behoefte hebben aan ondersteuning in de brede zin.

Dat is de reden dat ze de Academie voor Virtueel Professionals in 2013 is gestart. Petra heeft haar programma’s zelf ontwikkeld, gebaseerd op het onderzoek, de wensen van ondersteuners die de stap naar VP of VA wilden zetten en haar werkervaring met opdrachtgevers in de praktijk. Hierdoor heeft ze kunnen toetsen wat werkelijk werkt.

Ondertussen werkt ze zelf met Virtueel Professionals in haar bedrijf waardoor ze ook als opdrachtgever ervaart wat belangrijk is in de samenwerking en wat je als VP moet kunnen bieden.

Je investering

Bij betaling in 1 keer bedraagt de investering voor deze training € 497,- exclusief 21% BTW. Dit bedrag is exclusief de arrangementskosten en het lesmateriaal van € 145,- exclusief 21% BTW. De totale investering voor deze training is € 642,- exclusief 21% BTW*.

Betaling in gedeeltes: Het is ook mogelijk om in 2 gedeeltes te betalen. Je betaalt dan in 2 termijnen van € 342,50 exclusief 21% BTW. Het totaalbedrag is dan € 685,- exclusief 21% BTW*. Dit bedrag is inclusief de arrangementskosten en het lesmateriaal. Je ontvangt hiervoor 2 maanden een factuur met betaallink en binnen 14 dagen dien je de betaling te voldoen.

*Op aankoop van deze training zijn de Algemene voorwaarden voor Academie voor Virtueel Professionals van toepassing.

 

Uiterlijke inschrijfdatum

Je kunt je uiterlijk tot en met vrijdag 28 mei 2021 inschrijven. Dan heb je nog de tijd om de voorbereidende opdrachten te maken.

Data

De eerstvolgende training is op:

 • 10 en 11 juni 2021
 • Locatie is De Zoete Inval in Haarlemmerliede waar je – indien gewenst – ook kunt overnachten

 

Overige data in 2021

Nadat de eerstvolgende groep zoals hierboven weergegeven gestart is, volgen de nieuwe data om deze training te volgen. Voor zover bekend staan de data c.q. startmaand hieronder vermeld. Je kunt je hiervoor aanmelden nadat bovengenoemde data gepasseerd zijn.

 • 23 en 24 september 2021

Aantal beschikbare plaatsen

Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers

Dit omdat ik in kleine groepen wil werken waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om vragen te stellen en aan het woord kan komen. Daarnaast leer je elkaar zo beter kennen waardoor er ook na de training een groep mede-VP ondernemers is die elkaar kan steunen en helpen. Je hoeft het tenslotte niet allemaal alleen uit te dokteren!

 

 

 

Informatie

Heb je vragen over deze training? Stuur mij gerust een mailtje, ik beantwoord graag elke vraag die bij je speelt.

Ik zie je aanmelding graag tegemoet!

Petra_sign

 

Ik heb genoten die twee dagen, zoveel inzichten. Ik weet nu veel duidelijker hoe ik mij wil profileren en in welke hoek.

Ik heb deze training gevolgd omdat ik duidelijker wilde krijgen welke diensten ik precies wil gaan aanbieden en op welke ondernemers ik mij wil gaan richten. Ik had wel een idee maar het moest nog meer concreet worden. Bij mij ging het knopje om bij het bespreken van de SOM7®-methode. Daarmee werd mij veel duidelijker met welke werkzaamheden een ondernemer te maken heeft en op welke vlak ik iets voor hem/haar zou kunnen betekenen. Toen ook nog de marketingboodschap aan bod kwam en hulp bij tariefbepaling had ik alle handvatten om een goede start te maken met mijn bedrijf. 

De training Meer Klanten door Onweerstaanbaar VP Aanbod is goed opgezet en het is ook erg fijn om te kunnen sparren met gelijkgestemden. Een aanrader!

Joyce Baas

Top VA

Deze training heeft mij veel inzichten opgeleverd en ik ben bruisend van ideeën weer naar huis gegaan. Ik heb nu voor ogen waar mijn kracht ligt, hoe ik mijn eigen bedrijf als VP op kan zetten, en hoe ik mijn specialiteit kan inzetten als Virtueel Professional. 

De leerstof is direct toepasbaar en wordt op een boeiende manier gebracht. Het was ook erg leuk om alles samen met een groep te kunnen doen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Ik ben er zo enthousiast door geworden dat ik mij alsnog heb opgegeven voor het Binnen 10 Weken een Lopen VP Bedrijf programma. Bedankt!

Joan de Vuijst

@JOANDEVUIJST