De Academie voor Virtueel Professionals in de media

Het vak van Virtueel Professional wordt steeds bekender, maar nog niet iedereen heeft hiervan gehoord. Via diverse mediakanalen willen wij een groter publiek bereiken om meer bekendheid te geven aan het vak. Op deze pagina vind je publicaties in de media.

Ben je journalist en wil je meer informatie? Dan verwijzen we je graag naar onze perskit.

Een beroep als Virtueel Assistent – Admin & Go

November 2018

Een uitgebreid interview met Petra Fehring in het magazine van Alliander over het beroep Virtueel Assistent. Via onderstaande button kun je het artikel bekijken. Het artikel staat op pagina’s 10 t/m 17.

Virtueel Professional biedt online ondersteuning – Haarlems Dagblad

20 februari 2018

Petra Fehring werkte als directiesecretaresse, tot ze in 2008 besloot om als zelfstandige verder te gaan. Ze verwierf opdrachten, maar deed vervolgens hetzelfde als wat ze eerder in loondienst deed. ‘Dít is geen ondernemen’, dacht Fehring en juist dat is waar haar interesse lag.

Snelle hulp op afstand – Telegraaf

19 augustus 2014

Zelfstandige ondernemers doen meestal alles zelf: administratie bijhouden, zichzelf profileren op het internet door middel van een website en sociale mediakanalen die constant geüpdate moeten worden, nieuwe tools uitproberen en dan moet er ook nog geld verdiend worden. De meeste zzp’ers, zo heeft het CBS berekend, zijn slechts 29 uur per week bezig met hun ’kernactiviteiten’. De virtuele assistent kan hierbij een uitkomst bieden.