De Academie voor Virtueel Professionals in de media

Het vak van Virtueel Professional wordt steeds bekender, maar nog niet iedereen heeft hiervan gehoord. Via diverse mediakanalen willen wij een groter publiek bereiken om meer bekendheid te geven aan het vak. Op deze pagina vind je publicaties in de media.

Ben je journalist en wil je meer informatie? Dan verwijzen we je graag naar onze perskit.

Een beroep als Virtueel Assistent – Admin & Go

November 2018

Een uitgebreid interview met Petra Fehring in het magazine van Alliander over het beroep Virtueel Assistent. Via onderstaande button kun je het artikel bekijken. Het artikel staat op pagina’s 10 t/m 17.

Hoe biedt een Virtueel Professional ondersteuning aan ondernemers? – MeerRadio

12 augustus 2018

Petra Fehring werd geïnterviewd door Wim Brik tijdens de radiouitzending ZakenPlatform van MeerRadio, lokale omroep van Haarlemmermeer. Wat is een Virtueel Professional en wat leren deelnemers van opleidingen aan de Academie voor Virtueel Professionals? Via onderstaande button kun je de uitzending beluisteren. Het interview met Petra start na 32.27 min.

Virtueel Professional biedt online ondersteuning – Haarlems Dagblad

20 februari 2018

Petra Fehring werkte als directiesecretaresse, tot ze in 2008 besloot om als zelfstandige verder te gaan. Ze verwierf opdrachten, maar deed vervolgens hetzelfde als wat ze eerder in loondienst deed. ‘Dít is geen ondernemen’, dacht Fehring en juist dat is waar haar interesse lag.

Snelle hulp op afstand – Telegraaf

19 augustus 2014

Zelfstandige ondernemers doen meestal alles zelf: administratie bijhouden, zichzelf profileren op het internet door middel van een website en sociale mediakanalen die constant geüpdate moeten worden, nieuwe tools uitproberen en dan moet er ook nog geld verdiend worden. De meeste zzp’ers, zo heeft het CBS berekend, zijn slechts 29 uur per week bezig met hun ’kernactiviteiten’. De virtuele assistent kan hierbij een uitkomst bieden.

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!