Lenie merkt dat je een bedrijf opzetten niet zomaar even doet

Ondanks dat Lenie van der Zande haar bedrijf Comm-On+ al bij de KvK geregistreerd had, wilde ze toch graag begeleiding bij het verder bouwen van haar bedrijf. Ze wilde meer body krijgen over hoe ze haar bedrijf kan opzetten.

Het mooie is dat Lenie als Virtueel Professional diensten wil leveren vanuit haar communicatieachtergrond. In de brede zin; van website updaten tot relatiecontacten onderhouden. Om echter exact te weten wat potentiële klanten nodig hebben, gaat ze in de markt onderzoek doen.

Nu aan het begin van de opleiding ervaart ze het samenzijn met anderen die dezelfde stappen als haar zetten als heerlijk. Het gevoel van collega’s te hebben in plaats van alles alleen moeten doen. Weten dat je begeleiding hebt in alle stappen die je zet. En dat je het vooral op je eigen tempo kunt oppakken.

 

Want Lenie merkt dat je een bedrijf opzetten niet zomaar even doet

Hoe fijn dat Lenie ons de komende weken up to date houdt van al haar ontwikkelingen tijdens de opleiding. Ze is gedreven en wil er echt een succes van maken. Hoe dat verder verloopt, vertelt ze ons graag.  

Vind jij het leuk om te horen hoe deze communicatie professional dat aanpakt? Lees dan de updates rechtstreeks op haar eigen blogpagina. Via onze nieuwsbrief informeren wij je nader. Of meld je aan bij de RSS feed op haar blogpagina om een bericht te ontvangen bij ieder nieuwe update.

Klik hier om naar haar blogpagina te gaan

Ben heel benieuwd naar jouw reactie op deze blog. Vertel het hieronder!

Deel met je netwerk:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *