Lenie biedt mij weer ruimte en tijd voor mijn bedrijf

Samenwerking tussen Lenie van der Zande (communicatie en online zichtbaarheid) van COMM-ON+ met Janny Hanegraaf specialist Permanente make-up van Permanent Mooi.

Lenie biedt mij weer ruimte en tijd voor mijn bedrijf

samenwerking in de praktijk

Ondersteuning op maat

Janny Hanegraaf is specialist Permanente make-up. Niet te verwarren met een schoonheidsspecialiste. Dat is ze echt niet. Ze zit al ruim 15 jaar in het vak van permanente make-up en medische cosmetica. Het is een doorzetter die weet hoe je een bedrijf runt.

Zij had behoefte aan ondersteuning op maat, waardoor ze meer tijd heeft om werkelijk te doen waar ze goed in is, mensen weer blij laten kijken in de spiegel.

Herschrijven van de salesfunnel

In 2020, tijdens de lockdown, vroeg Janny of ik haar kon helpen met de salesfunnel. Destijds had ze die opgezet in ActiveCampaign en gaf niet het beoogde resultaat: meer leads.

De funnel is opgebouwd uit een aantal mails voor bezoekers van de website. Ze komen via de test ‘binnen’. Door samenwerken en goed overleg is de nieuwe funnel opnieuw geprogrammeerd. De emaillijst groeit nog steeds. Een funnel is geen hapklare oplossing en is en blijft in beweging. Groot voordeel is dat je bereik toeneemt en is zeker persoonlijker dan sociale media.

Nu krijgen (potentiële) klanten maandelijks een nieuwsmail met daarin tips en verhalen. Janny creëert op deze manier betrokkenheid en geeft informatie over permanente make-up en medische cosmetica.

De persoonlijke aandacht die ik bied helpt Janny. Ik neem taken uit handen en zij kan weer doen waar ze goed in is. Mijn ondersteuning is persoonlijk en op maat. Daar staat de plus voor: COMM-ON+ - COMMunicatie & ONdersteuning met een +.

— Lenie van der Zande, COMM-ON+

Maak kennis met Lenie van der Zande

Persoonlijke ondersteuning en betrokkenheid als maatwerk dienstverlening

Als Virtueel Professional ben ik contactpersoon naar derden, zorg ik voor de socials, de planning en (her)schrijf ik pagina’s van haar website. Het mooiste vind ik het schrijven van haar verhaal, haar ervaringen. Die stop ik in posts en blogs.

Janny maakt mensen blij en daardoor helpt ze mensen te helen na bijvoorbeeld borstkanker of een ongeluk. Permanente make-up is veel meer dan een perfecte wenkbrauw, maar draagt bij aan het herstelproces van mensen. Daarom geeft het schrijven en delen van haar ervaringen mij ontzettend veel voldoening. En het geeft inzicht in haar vak.

Onze samenwerking is geen standaard procedure, maar maatwerk. En dat maakt het werken als virtueel supportprofessional zo leuk.

Permanente make-up zetten is een vrij beroep. Iedereen die wil mag met een paar korte cursussen dit werk doen. Janny vindt juist belangrijk aan te tonen dat ze al ruim 15 jaar expert is in permanente make-up.

Meer weten over samenwerken met Lenie?

Neem rechtstreeks contact met haar op om nader kennis te maken en je vraagstukken voor te leggen.