Kille tijger AVG en warm netwerk

Ik kan niet zonder muziek, muziek die mij inspireert en die relativeert. Het luisteren werkt relativerend en geeft inzicht dat sommige dingen tijd kosten. 1 van die songs, die voor mij weer rust geven en relativerend werkt is Inspiratie van Mathilde Santing. Luister ernaar door hiernaast op de afbeelding te klikken (of de link) terwijl je mijn blog leest.

Waar ik ook niet zonder kan is mijn kring van vriendinnen, de lieve mensen om mij heen, mijne dierbaren (ik citeer mijn moeder). Juist wanneer je iemand nodig hebt zijn zij er, right place, right time. Een kleinigheid hangt aan de muur, die herinnert mij daaraan. Het belang van relaties en de blijdschap die ik ervaar, de support en een goed gesprek dat nieuwe inzichten biedt. Alles wordt milder wanneer je het kan delen. En met die lieve mensen bedoel ik zeker ook mijn prachtige gezin en familie, ik zou ze tekort doen als ik ze hier niet zou benoemen. De stap naar een toekomst als zelfstandig ondernemer, die blanco en nieuw is, kan ik niet zonder hun support zetten. Alles wordt gemakkelijker en aangenamer door mijn warme schil.

Dit netwerk hielp mij ook bij keuzes maken voor mijn beeldmerk, die is af. #trots Kleurrijk, verbindend. Deze geeft een kader weer. Dat kader omvat het doel van de ondernemer waar we samen op focussen. Samen aan de slag, pragmatisch, meedenken, vooruitgang boeken, virtueel en persoonlijk. Volgende stap: een website.

Module 5, de kille tijger AVG, is behapbaar geworden, zeker door de goede gesprekken in mijn netwerk. Nu weet ik hoe ik AVG-proof en vol vertrouwen een relatie aanga met mijn opdrachtgever. Hij of zij mag vertrouwen dat ik werk binnen de juridische kaders.Tot slot wordt eens te meer duidelijk dat Lopend VP bedrijf zo compleet is dat wij, aanstormende VP’s, ook op het juridische vlak worden begeleid en opgeleid.  Alle modules, de één wat groter en complexer dan de ander, leiden naar goed ondernemerschap en een stevige fundering. Iedereen werkt daaraan met ambitie, expertise, kennis en kracht.

Laat een reactie achter om te delen welke song jou weer kracht geeft en relativeert. Ik ben erg benieuwd!

2 Reacties

 1. Petra Fehring

  Mooi beschreven Lenie. Hoe al die verschillende aspecten in je leven bijdragen aan de verdere stappen die je zet. Van muziek tot AVG in de opleiding. Van familie en vrienden tot het ontwikkelen van je logo die voor jou staat.

  Dit beschrijft het leven.
  En dit beschrijft dat jij kiest voor jouw weg in het leven.
  Mooi…

  Antwoord
 2. Lenie van der Zande

  Dank je wel Petra. Klopt als een bus!

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *