Direct inzage in Virtueel Professionals Database

Wanneer jij direct naar de VP Profielen Database wilt gaan om zelf te zoeken naar de voor jou geschikte Virtueel Professional dien je akkoord te gaan met mijn Algemene Voorwaarden gebruik website Academie voor Virtueel Professionals.

Concreet houdt dit o.a. in dat de database alleen een overzicht is van VP’s die zelf de gegevens aangeleverd hebben. Ik garandeer of controleer niet de kwaliteit, het niveau, de ervaring en juistheid van deze gegevens. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor een juiste screening voordat je een VP inhuurt en stelt zelf rechtstreeks een Overeenkomst van Opdracht met hen op.

Toen de samenwerking met mijn vorige VA ruim een jaar geleden zou worden beëindigd, ging ik in Petra’s database op zoek naar iemand anders die mij zou kunnen helpen. Plezierig dat de profielen zo uitgebreid zijn en er bijvoorbeeld onderscheid zichtbaar is tussen degenen die de vervolgopleiding Virtueel Succes hebben gevolgd en zij die dat niet hebben gedaan. De site is overzichtelijk, je kunt in één oogopslag zien welk profiel je nader wilt bekijken. En je kunt zelf contact opnemen met verschillende mensen om samen uit te zoeken of er sprake een goede match. Ik werk nu alweer langere tijd met plezier samen met de VA die ik hier vond. Daar ben ik blij mee!

Heleen ter Avest

Managers-EQ

Ik heb de website van Petra gebruikt om een shortlist maken van 4 kandidaat VA’s voor mijn bedrijf. Het is een fijne database om te gebruiken en prettig om te zien dat de kandidaten allen een goede basisopleiding bij Petra genoten hebben.

Peter Simoons

PeterSimoons.com

Ga je akkoord? Vul hieronder je gegevens.

 

Na bevestiging opt-in link via de email zit je direct in de VP Profielen database. Tevens krijg je via de email inloggegevens toegestuurd zodat je op een ander moment nogmaals kunt inloggen en inzage in Virtueel Professionals database hebt.

Veel succes met het vinden van de juiste VP!

Hartelijke groet,

Petra_sign

 

Meld je aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere info over de opleidingen. Je krijgt tevens de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft:

100 Diensten die je kunt bieden om ondernemers te helpen met bedrijfsgroei!

VP Profielen Database

Ontvang direct toegang tot de VP Profielen


Ik ga akkoord dat ik meer informatie ontvang over de VP Profielen Database. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

You have Successfully Subscribed!

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!