ZELFSTANDIG VIRTUEEL PROFESSIONAL INHUREN

Op zoek naar langdurige ondersteuning?

Ben jij een ambitieuze ondernemer en heb je genoeg van 24/7 werken? Kies voor het alternatief van een werknemer in loondienst en ga werken met een zelfstandig Virtueel Assistent, Virtueel Professional of Virtueel Manager die jou gedurende een lange periode kan ondersteunen.

Vind de geschikte VA

Projectbureau virtueel professionals

Afgebakende klussen uitbesteden?

Heb jij niet alle kennis in huis en zoek je Virtueel Professionals (VP) met bewezen expertise die afgebakende opdrachten kunnen uitvoeren? Vanuit het Projectbureau Virtueel Professionals pakken we alle opdrachten, vraagstukken en wensen voor jouw bedrijf op. Zowel kleine als grote klussen. Kortlopende of langdurige opdrachten. Naast het werken met een team van specialisten.

praktijkervaring

Lianne wil beter rendement halen binnen haar bedrijf

"Een taak geven is één ding, maar het loont nog veel meer als je professionals inhuurt om te helpen aan het meebouwen aan je processen. Hierdoor voel ik de rust en ruimte om over de grotere dingen na te denken."

De uitkomst waar ik het meest tevreden over ben, is hoe duidelijk mijn vervolgstappen zijn geschetst.

— Evert Pruis, Forzes

praktijkervaring

Aart doet veel met internet marketing

"Door te werken met een VA voel ik mij meer ondernemer en het helpt mij nog meer bij het ondernemen. Ik blijf in de actiemodus, schuif niet langer klussen voor mij uit, want de VA is een stok achter de deur."