Werken met zelfstandig Professionals

Informatie voor ondernemers

Ben jij een ambitieuze ondernemer en heb je genoeg van 24/7 werken? Kies voor het alternatief van een werknemer in loondienst en ga werken met een zelfstandig Virtueel Professional.

De grootste frustratie van ondernemers: gebrek aan tijd! Wil jij snel lucht krijgen zodat jij je kan focussen op het werk dat je het allerliefst doet? Optimaliseren zodat je bedrijf klaar is om verder te groeien? Tijdrovende taken overdragen? Automatiseren en kosten besparen door online techniek en tools in te zetten? Een eenmalig project uitrollen?

Zoek een Virtueel Assistent, Virtueel Professional of Virtueel Manager die jou kan helpen.

ZELFSTANDIG VIRTUEEL PROFESSIONAL INHUREN

Wat levert samenwerken met de juiste Virtueel Professional jou op?

Zelfstandig Virtueel Professionals (VP) zijn zelf ook ondernemer en begrijpen precies waar jij mee worstelt. Dat maakt dat zij snel kunnen schakelen en met jou meedenken. Zij hebben verschillende expertises dus is het belangrijk om de juiste professional te zoeken en de juiste taken uit te besteden.

De grootste uitdaging is:

 1. Bepalen wat je exact uitbesteedt: wat is het meest belangrijke op dit moment?
 2. Kiezen voor de juiste Virtueel Professional: wie is de juiste expert én past het best bij jou?
 3. Systematiseren van operationele taken: hoe zorg je dat je tijd en geldt bespaart?

Hier helpen wij jou graag bij. Door te werken volgens de SOM7® methode weet je exact hoe je deze grote uitdaging slim aanpakt. Aan de hand van de fase waarin jouw bedrijf zit, kijken we waar jouw focus moet liggen. Wat gaat je helpen om je doel te bereiken? Welke investering is slim of juist niet? Wie kan je daarbij het beste helpen?

Wanneer je de juiste VP gekozen hebt, levert de samenwerking het volgende op:

 • Het bespaart jou tijd
 • Jij kunt je focussen op jouw taken
 • Continuïteit is geborgd bij langdurige samenwerking
 • Professionele aanpak en uitstraling naar extern
 • Door samenwerking sneller je doel bereiken
 • Jij stapt uit het operationele proces
 • Waar mogelijk taken automatiseren
 • Overheadkosten verlagen
 • Een sparringpartner die met jou meedenkt
 • Gericht werken aan de groei van jouw bedrijf

praktijkervaring

NVO2 wilde flexibiliteit inkopen

"Een VA is nadrukkelijk geen secretaresse! Wij zetten haar in op grote projecten waar veel organisatorisch regelwerk in zit naast bijhouden van website, blogs en social media. Bovendien heeft ze haar meerwaarde laten zien door procesoptimalisatie."

SELECTEER DE JUISTE EXPERTISE

Op zoek naar een geschikte Virtueel Professional?

Er zijn diverse mogelijkheden om de perfecte VP voor jou te vinden. In onderstaande pakketten zie je de verschillende mogelijkheden. Je bepaalt zelf welke investering voor jou passend is. Van laagdrempelig zelf actie ondernemen tot volledig uitbesteden van de werving & select. Tegen een gereduceerd tarief starten met een VP in opleiding of een maatwerk project uitrollen.

Kijk gerust wat het meest passend voor jou is of neem contact met ons op om jou daarbij te helpen.

Zelf een VP aanvraag uitzetten

Wil jij graag laagdrempelig op zoek naar de juiste VA / VP? Zet dan zelf een aanvraag uit in onze database met door de Academie opgeleide Virtueel Professionals.

Meer informatie

Werving- & selectie proces

Wil jij liever dat wij de werving & selectie voor jou uitvoeren? Boek dan een intakegesprek en ontvang binnen een week twee geschikte VP profielen.

Meer informatie

Snel & Effectief aan de slag

Behoefte aan je eigen stappenplan voor een efficiencyslag, bepalen van je prioriteit en twee profielen van geschikte VP’s? Bestel dan dit complete pakket.

Meer informatie

Praktijk vraagstuk indienen

Is werken met een VP nog een brug te ver, maar heb je behoefte aan inhoudelijk advies? Leg jouw praktijkvraagstuk voor en ontvang advies van verschillende VP’s.

Meer informatie

Praktijk opdracht uitzetten

Gericht aan de slag met een VP in opleiding voor een afgebakende periode tegen een gereduceerd tarief? Kies het thema waarvoor jij een praktijkopdracht wilt uitzetten.

Meer informatie

Project advies en implementatie

Een maatwerk project laten uitvoeren door experts? Behoefte aan strategisch advies? Een plan van aanpak krijgen en daarna laten implementeren? Dien jouw wensen in.

Meer informatie
De uitkomst waar ik het meest tevreden over ben, is hoe duidelijk mijn vervolgstappen zijn geschetst.

— Evert Pruis, ROI on Talent

BOEKLANCERING

Experttips voor samenwerken met een Virtueel Assistent

Petra Fehring is auteur van het boek waarin je leert hoe je tijdwinst creëert met de SOM7® methode voor een solide bedrijfsgroei.