Ilonka wil zich zeker voelen als expert zodat ze haar klanten kan adviseren

Als ondernemers met vragen bij Ilonka de Graaf komen op het gebied van online marketing durft ze de opdracht niet aan te nemen. Ze vindt het lastig om iets te gaan doen waarbij ze zelf niet exact weet hoe dit aan te pakken. Tenslotte betaalt een opdrachtgever je voor de inzet, dus dan moet het ook echt goed gaan vindt ze.

Een logische redenering. Eentje waar velen zich in herkennen. Want hoe pak je de zaken professioneel aan?

Voor Ilonka staat vast dat ze een expert wil zijn. Ze wil niet alleen leren hoe je de zaken aanpakt, ze wil haar klanten kunnen adviseren. Het liefst met activiteiten waar haar klanten zelf ook weinig kennis van hebben. Zodat zij zich daar niet zelf in hoeven te verdiepen want dat regelt Ilonka voor hen.

Net gestart met de opleiding Virtueel Succes merkt ze nu al dat het haar gaat lukken door de stapsgewijze aanpak én werken met een stageopdracht.

Ilonka zal de komende maanden tijdens de opleiding Virtueel Succes vertellen over haar ontwikkelingen en de stappen die ze zet. Hoe het werken met haar stageopdrachtgever gaat. Dat doet ze door zelf een wekelijkse blog bij te houden op onze website.

Wil jij de updates van Ilonka lezen en horen wat de opleiding haar oplevert? Volg haar dan via onze nieuwsbrief. Of meld je aan bij de RSS feed op haar blogpagina om een bericht te ontvangen bij iedere nieuwe update.

Deel met je netwerk:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *