Meld je aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere info over de opleidingen. Je krijgt tevens de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft:

100 Diensten die je kunt bieden om ondernemers te helpen met bedrijfsgroei!

Ondernemers laten kansen liggen omdat ze denken alles zelf te moeten doen. Ik onderzoek liever hoe je operationele taken kunt overdragen terwijl het betaalbaar blijft en bouw een brug met virtuele experts die je daarbij helpen.Petra Fehring

Ben jij een ambitieuze ondernemer en heb je genoeg van 24/7 werken?

Kies voor het alternatief van een werknemer en zoek een Virtueel Assistent

De grootste frustratie van ondernemers: gebrek aan tijd! Wil jij snel lucht krijgen zodat jij je kan focussen op het werk dat je het allerliefst doet? Wil jij optimaliseren zodat je bedrijf klaar is om verder te groeien? Tijdrovende operationele taken overdragen? Automatiseren waar mogelijk en kosten besparen door slimme online tools in te zetten? Met iemand samenwerken die aan een half woord genoeg heeft? Zoek een Virtuele Assistent, Virtueel Manager of Virtueel Professional die jou kan helpen.

 

Wat levert samenwerken met de juiste Virtueel Professional jou op?

 • Het bespaart jou tijd
 • Jij kunt je focussen op jouw taken
 • Continuïteit is geborgd
 • Professionele aanpak en uitstraling naar extern
 • Door samenwerking sneller je doel bereiken
 • Jij stapt uit het operationele proces
 • Waar mogelijk taken automatiseren
 • Overheadkosten verlagen
 • Een sparringpartner die met jou meedenkt
 • Gericht werken aan de groei van jouw bedrijf

 

Hoe ga je werken met een Virtueel Professional?

Virtueel Professionals (VP) zijn zelf ook ondernemer en begrijpen precies waar jij mee worstelt! Dat maakt dat zij snel kunnen schakelen en met jou meedenken. Ze hebben verschillende expertises dus het is belangrijk om de juiste professional te zoeken en de juiste taken uit te besteden.

De grootste uitdaging is:

 1. Bepalen wat je exact uitbesteedt: wat is het meest belangrijke op dit moment?
 2. Kiezen voor de juiste Virtueel Professional: wie is de juiste expert én past het best bij jou?
 3. Systematiseren van operationele taken: hoe zorg je dat je tijd en geld bespaart?

Hier helpen wij je graag bij. Door te werken volgens mijn SOM7®-methode weet je exact hoe je deze grote uitdaging slim aanpakt. Aan de hand van de fase waar jouw bedrijf in zit, kijken we waar jouw focus moet liggen. Wat gaat je helpen om je doel te bereiken? Welke investering is slim of juist niet? Wie kan je daarbij het beste helpen?

 

 

Wil je op zoek naar een geschikte Virtueel Professional?

Er zijn 3 mogelijkheden om de perfecte VP voor jou te vinden. In onderstaand tabel zie je de verschillende mogelijkheden. Kijk gerust wat het meest passend voor jou is.

Uit ervaring kan ik je vertellen dat onze dienst Snel & Effectief met een VP aan de slag enorm goed werkt om snel resultaat te bereiken. Nadat je met ons om de tafel hebt gezeten, weet jij als ondernemer exact wat je kunt systematiseren. Wij kennen alle VP’s uit de Academie waardoor we een goed beeld hebben wie bij jou past. Jij weet exact wat voor jouw bedrijf de beste volgende stap is om je doel te bereiken. Je ontvangt een bijbehorend uitgewerkt Plan van Aanpak. En samen met de door jou gekozen VP kan je direct voortvarend aan de slag!

 

Meld je aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere info over de opleidingen. Je krijgt tevens de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft:

100 Diensten die je kunt bieden om ondernemers te helpen met bedrijfsgroei!