Ik word gewoon genoemd op andermans site…wauw!!!

Ik ben nog steeds mijzelf aan het afremmen en gericht aan het onderzoeken en uitvoeren wat echt bij mij past qua werkdruk, niche en mensen. Het voelt goed, ik zie al kleine hoogtepunten die ik mede heb bereikt en ervaar rust en vertrouwen, wat mij heel goed doet.

Hoewel het super weer is van tijd tot tijd, haal ik daar enerzijds veel kracht uit maar ter gelijkertijd kost mij dit weer een stukje gezondheid, die wispelturigheid met verschil van ruim 10 graden van de ene op de andere dag en 3 dagen later weer vice versa hakken er in.

Ik ben nu dus bezig voor 1 opdrachtgever, super leuk en helemaal mijn ding, ik leer veel, kom in contact met nog meer gelijkgestemde mensen en voel me daar goed bij. Ik pak het deel communicatie op, de mensen die mij kennen weten dat dit mij ligt; ik ben mensen mens en ben dan ook graag in contact met mensen.

So far so good, overmorgen een bezoek naar  koninklijke locatie in Den Haag dus nog leuke dingen ondernemen erbij ook. Dit is mijn plek!! Tot grote verrassing ben ik nu ook genoemd op de site van mijn opdrachtgever, welke dit zelf ook al op de meeste denkbare online kanalen heeft geplaatst en gedeeld.

Mag wel even zeggen dat ik trots ben hé, heel trots zelfs…wauw!!!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *