Mijn klant wil opschalen met zijn bedrijf en ik wil hem daarbij helpen!

Cindy Jernberg van ForYoo deelt haar ervaringen over het volgen van de opleiding Operationeel Succes waarbij ze bij een van haar bestaande klanten de praktijkopdracht uitgerold heeft.

Operationeel Succes

Gestructureerder en gestroomlijnder werken

In 2020 ben ik gestart met mijn bedrijf en nu wilde ik heel graag een volgende stap zetten om mijn klanten nog beter te kunnen ondersteunen en daarom had ik al eerder naar de opleiding Operationeel Succes gekeken. Ik bied namelijk online office support en ik merk dat mijn klanten graag willen sparren over hoe ze nog gestructureerder en gestroomlijnder aan de slag kunnen. 

Ik was nog niet zo lang aan de slag bij een van mijn klanten waar ik hem als project coördinator help. Hij wil graag opschalen met zijn bedrijf maar merkte dat hij er tegen aanliep dat er eerst een strakkere basis moest komen. De processen moeten goed beschreven en uitgewerkt zijn en er moet meer gesystematiseerd zijn, waardoor hij zelf taken uit handen kan geven en zich meer kan gaan richten op het aantrekken van nieuwe klanten.

Toen dacht ik natuurlijk meteen aan de opleiding Operationeel Succes en heb hem voorgesteld om de opleiding te volgen, waarbij zijn bedrijf de praktijkopdracht is. Dat was meteen een win-win! Hij kreeg tegen gereduceerd tarief wat hij zocht en ik krijg er een hoop waardevolle en bruikbare kennis bij!

Waardevolle opleiding om je klanten te helpen bij de volgende stap

Als je al even aan de slag bent als VA of VP is het echt waardevol om deze opleiding te volgen, want hierdoor heb je de tools en praktische vaardigheden in handen die je wilt hebben om je klanten te ondersteunen een volgende stap te maken. Iedere ondernemer met nieuwe ontwikkelingen, groei- en overige plannen lopen er in de praktijk tegenaan dat ze iets moeten veranderen om zelf taken los te kunnen laten. Ook als je je klanten wilt helpen naar meer structuur is deze opleiding zinvol.

Meer weten over de opleiding Operationeel Succes en hoe het werkt? Kijk dan bij de opleidingsinformatie en vraag gerust een oriënterend gesprek bij ons aan.