Hoe vier jij je weekend?

Hoe vier jij je weekend?

Sinds ik ondernemer ben vier ik echt mijn weekend. Even geen verplichtingen op werk gebied. Ik laat alles van me afglijden en richt me op mijn gezin. Heerlijk vind ik dat! Voordat ik ondernemer was liepen de dagen eigenlijk veel meer in elkaar over. Dat had voordelen, maar het nadeel was dat ik ook niet echt een weekend had. Vandaag kon ik er even lekker op uit met mijn gezin. En vandaag is het tijd voor Quality time in de speeltuin!

 

Tweede live dag

Afgelopen week hadden we de 2de live dag van de opleiding in Haarlem. We waren met een klein clubje. Dat had alles te maken met de aanleg van een stationsdeel aan de Zuid As van Amsterdam in de voorgaande week. Lang verhaal, Haarlem niet bereikbaar op vrijdag 1 nov. De live dag werd op het laatste moment verschoven en de nieuwe datum was niet haalbaar voor alle mensen uit mijn groepje helaas.

 

We begonnen de live dag met een update te geven over de stand van zaken. Waar staan we nu met onze stage opdrachtgevers? Daarnaast hebben we het ook nog een tijdje gehad over het geluk dat je uit je werk haalt. Je wilt als ondernemer kunnen bepalen wat je doet en met wie je samen werkt. Dat geeft een enorme gevoel van vrijheid. Je wilt ook geen slapeloze nachten. Geen zorgen. Hou het leuk voor jezelf. Werk met klanten waar je energie van krijgt. Het gesprek was echt even een reality check. Doe ik wel wat ik leuk vind? En wat wil ik veranderen? Ik merk dat ik een eind op de goede weg zit. Ik weet dat ik wil richten op Online Marketing.

Momenteel zit ik niet vol met klanten. Ik heb nog ruimte over in mijn week, maar dit is bewust. Het lijkt mij heerlijk om de opleiding eerst af te ronden. Volgend jaar (dat is al over een paar weken🤩) wil ik op zoek naar klanten. Nu is het moment om alles goed uit te denken en in te richten.

 

Hoe gaan de ad’s?

Dit was week een boeiende week. Ik heb de laatste hand gelegd aan het finetunen van de advertenties. De puntjes zet ik maandag op de ‘i’ en dan gaan de ad’s draaien. Ik kijk er heel erg naar uit. Hopelijk klopt de strategie en gaat Facebook aan het werk voor mijn klant. En mocht vervolgens uit de statistieken blijken dat het tegenvalt dan schaven we bij. Volgende week laat ik jullie weten hoe is gegaan met de eerste advertenties. Ik ben namelijk helemaal van mening dat ik direct resultaat te zien krijg. Spannend!
 
Fijne zondag en tot volgende week.
 
Wil je meer blogs van mij lezen? Klik hier om verder te lezen.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *