Het beste uit jezelf halen

Het beste uit jezelf halen door te doen waar je goed in bent. Dat klinkt heel simpel en dat is het eigenlijk ook.

Afgelopen week is dat voor mezelf weer eens duidelijk geworden tijdens mijn opleiding virtueel Succes, module dagelijks management & sales. Meer sales dat is toch wat iedere ondernemer wil.

Wat ik doe maakt me blij. Ik help ondernemers om de organisatorische kant van hun bedrijf slimmer in te richten, zodat de ondernemer meer tijd heeft voor zijn/ haar corebusiness. De ondernemers die ik help hebben behoefte aan inzicht en overzicht van hun corebusiness en de operationele uitvoering, daarbij komen zij structureel tijd tekort.

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt door de waan van de dag? Veel mails, telefoon en administratieve rompslomp en maar niet toekomt aan de marketing en relatiebeheer. Teveel ad-hoc en te weinig structuur in werkzaamheden. Heb jij het gevoel dat je controle verliest over je werkzaamheden. Een vol hoofd, geen middelen om een extra teamlid in dienst te nemen.

Zou je liever willen groeien en tegelijk meer overzicht en rust willen ervaren, maar je komt maar niet aan je marketing toe. Dan wordt het tijd om je werk anders te organiseren. Ik kan je daarbij helpen. Ik breng je dagelijkse terugkerende werkzaamheden in beeld en kijk waar we processen kunnen systematiseren en tools in kunnen zetten die je ondersteunen en ontlasten.

Resultaat: meer tijd voor corebusiness, meer plezier omdat je meer aandacht kan besteden aan je klanten en meer rust in je hoofd. Kortom je hebt ruimte in je hoofd en agenda om de volgende stap te zetten in je bedrijf. Daar gaat jouw hart toch ook sneller van kloppen.

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *